28.03.2012

Yeni NIVEA Pure & Natural El Kremi

Kış mevsimi, sonrasında da aniden değişen sıcaklıklar derken ellerimiz günden güne daha da çok kuruyor. Kişisel olarak ben ellerimi en çok el yıkamanın ve soğuğun kuruttuğunu düşünüyorum. Gün içerisinde kaç kez el yıkadığımı bilmiyorum. Hâl böyle olunca eller sürekli kreme ihtiyaç duyuyor. Zaten benim çantamda, masamda, banyomda her zaman bu yüzden hazır bir el kremi bu yüzden vardır.

Pure&Natural serisiyle çok güzel ve doğal içerikli ürünler çıkaran NIVEA, bu kez de seriden bir el kremiyle karşımıza çıkıyor. Ben NIVEA Pure&Natural serisinin bu kadar popüler ve güzel olduğunu açıkçası Almanya seyahatimde anladım. Pure&Natural ürünlerinin içeriklerini birebir olarak öğrenip, satış noktalarında hep insanların bu seriyi sorduklarını görünce ben de kafamda Pure&Natural serisini daha farklı bir yere oturttum. Bu seride Türkiye’de satılmayan başka ürünler de mevcut, ancak şu an sadece el kreminden bahsedeceğim.

Yeni NIVEA Pure & Natural el kreminde zengin bir E vitamini kaynağı ve güçlü bir antioksidan olan Argan yağı ana içerik olarak karşımıza çıkıyor:

Argan yağı cildi çevresel faktörler ve stresin tetiklediği serbest radikallere karşı koruyor. Paraben, silicon ve yapay renklendirici içermeyen krem, doğal bir koruma bariyeri oluşturarak hassas cildi yumuşatıyor ve ellere ipeksi bir yumuşaklık kazandırıyor.

Sürer sürmez elleri yumuşatan ve geride yağlı his bırakmayan, kokusuz, paraben içermeyen,kullanışlı bir el kremi. Üstelik benzer ürünlere göre çok daha ucuz çünkü tavsiye edilen satış fiyatı  9,08 TL imiş. Ben beğendim.

Ayrıca Nivea Pure & Natural serisinin bir de Doğaya Teşekkür aktivitesi olmuştu hatırlarsanız geçtiğimiz aylarda:

Doğaya teşekkür...

NIVEA, doğanın gücünden ilham alarak ürettiği Pure&Natural serisi için oluşturulan hatıra ormanıyla, doğaya teşekkür ediyor. Ziyaretçiler NIVEA’nın web sitesinde bulunan Pure&Natural ağacına kendi yapraklarını ekleyerek etkinliğe katıldılar. 5.000 fidanın dikildiği etkinlik kapsamında, Pure&Natural Ağacı’na eklenen yapraklar, doğaya nefes verecek bir ormana dönüştü.

* Basın ürünüdür.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

parabensiz olsun diye burts bees el kremine ciddi bir bütçe ayıran ben, bu postu okuyunca inanılmaz sevindim.

casey23 dedi ki...

Benim de masamda duruyor şimdi ben de çok memnun kaldım, aldığım el kremleri ya çok yoğun olduğu için çok yağlandırıyor ya da ççok hafif aldığım için yeterince nemlendirmiyor. Bu kremi bir watsons alışverişinde yanında nivea'nın ünlü lip balmlarından biri hediyeli olarka aldım çok güzel bir krem gerçekten hem de bu fiyata :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.