4.03.2012

M·A·C Gloss'lar..

Bu Pazar projesi olarak makyaj çekmecelerimden birini düzenledim. Biraz da envanterleri güncelledim diyelim :P Akan, bozulan, miyadını dolduran falan derken, çekmeceden kullanılabilir miktarda çıkan M·A·C gloss'larla bir hatıra fotoğrafı çektireyim dedim.


İşte benim aile tablosu.  Bir tane yabancı karışmış araya, yolunu kaybetmiş diyelim. M·A·C'in en sevdiğim parlatıcı serisi dazzleglass'ları. Oldukça yoğun ve kalıcı ışıltıya sahip bu seriyle dudaklarda gerçek cam etkisini tatmak mümkün. Fotoğrafla uzun ve parlak olan tüpler.

Daha az yapışan, daha yumuşak bitişli gloss serilerinden birisi ise Lip Glass serisi. Dazzleglass'lardan sonra en çok aldıklarım Lip Glass'lar. Yine parlatıcıların Lustreglass, Plushglass gibi çeşitleri de oluyor. 


M·A·C parlatıcılar, bir parlatıcıdan dayanıklılık, farklı ışıltılar ve renk tonları bekleyen makyajseverlere biçilmiş kaftan. Ben kendilerini almaya doyamıyorum. Her gün ruj & parlatıcı kullanan bir insan olarak bana yetişemiyorlar kendileri. 


Çok sevdiğim renkleri acaip az kullanıyorum bitmesin diye, malum kaçan koleksiyon geri gelmiyor :)

Not: Blogda çok fazla LotD fotoğrafı var ama MAC parlatıcıların hepsinin renk örneklerini net bir şekilde görmek isterseniz, şuraya ışınlanmanızı tavsiye ederim.

Mutlu haftalar,

4 yorum:

Leah dedi ki...

Cennet gibi gloss fotoları!

Aman yarebbim MC! <3

vanilyayagmuru dedi ki...

wwooow o.O gözlerim büyüdüüü

Adsız dedi ki...

MC orada bir servet yatıyorrr:)Harika renkler var keşke her aldığında yazsaymışsın :)Sevgiler

Nora dedi ki...

Hiç ruj kullanmasan, sırf lip gloss kullansan bile bozulur bunlar ne kadar dayanır ki makyaj malzemesi ? Ama gerçekten süper görünüyorlar o ayrı.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.