12.03.2012

Force of Love vs Watch Me Simmer

ruj-karsilastirmasi

Bu karşılaştırma da, iki ruj arasında karar veremeyenlere gelsin. MAC ChenMan Force of Love ruj ile Shop MAC koleksiyonundaki Watch Me Simmer rengi birbirine gerçekten çok yakın.

Ben ikisi arasında karar veremediğim için ikisini de aldım :D

Force of Love dudağa sürüldüğünde daha neon, daha mercan ve biraz patlatıyor insanı, ancak bu görüntü de tam bahar trendi ve doğru bir makyajla tarz oluyor.

Watch Me Simmer ise, "mercan olayım, coral olayım ama çok neon olmayayım, patlamayayım" rengi, ona göre kararınızı verebilirsiniz. 

7 yorum:

Adsız dedi ki...

Mc bunlar tam rengi bencede ikisi de alinmali bi gun biri bi gun biri surulmeli hatta:) http://stylishwho.blogspot.com/

casey23 dedi ki...

MC biliyorum bu tamamen kişisel bir talep ama posta koyduğun fotoğrafları flickr'dan koymasan olmaz mı?! Çünkü ben senin blogunu çok seviyorum ama hiçbi postunu okuyamıyorum çünkü şirket bağlantısı fotoğraf sitelerine girişi yasaklamış fotolar yerine kocaman bi boşluk ve X işareti var :( ya böyle bişey işte benim sorunum :(

Glow Twist dedi ki...

Mc cim Watch Me Simmer'ı ben de aldım,tam yazlık,cıvıl cıvıl ve çok tatlı bir renk,bu arada Forumdaki Mac'e gitmek dün kısmet oldu,mağazayı çok beğendim, geniş ferah süper,bu arada aldığımı söylediğim ruj inanılmaz kalıcı ve pigmentli,almayı düşünenler kaçırmasın bence,görüşürüz Başak...

SaR dedi ki...

Bana costa chic i anımsattı biraz ama yapısı farklı sanki bunlar mat sanırım

Adsız dedi ki...

stila ürünleri şuan limangoda.ilgini çekebileceğini düşündüm fiyatları neden bu kadar düşük anlamadım ama aklında olsun..

Sevalyum dedi ki...

bence illa ki watch me simmer daha asil duruyor

miracle dedi ki...

Harika bir karşılaştırma olmuş. Çok seviyorum bu rengi. Ama bir türlü bulamadım böyle mat güzel dokulu rujlar.Gerçekten MAC bu işi biliyor. Paylaştığınız için çook teşekkürler! Harikasınız!

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.