23.02.2012

Penelope Cruz Makyajı

Malum Penelope Cruz Lancome Tresor parfümün yeni elçisi oldu. Lansman fotoğraflarında romantik makyajıyla dikkatleri çeken Cruz'un, makeup breakdown bilgilerini görüp de paylaşmamak MC'ye yakışmazdı :)


Bu gördüğünüz romantik makyajda şu ürünler kullanılmış:


Effacernes zaten bir klasik, son birkaç senede en çok kullandığım kapatıcılardan biriydi. Teint Idole fondötenler de oldukça kadife bitişli.


Drama mascarayı ben maalesef çok sevemedim, bana uymadı tabi kirpikler Penelope'nin olunca onda süper oluyor. Artliner, likit eyeliner'lar arasında fenomen bir üründür, bu tip ürünleri seviyorsanız tavsiye edebilirim.


İşte Rouge In Love'ları denemedim ama şu fotoğrafı görüp de merak etmemek elde değil. Fiyat da bana çok uçuk gelmedi, görüp deneyip, alınası. Bu da bu rujların reklam videosu, ilgimi çekti: 


 
 Bonus, bu da tresor reklam filmi:
 

4 yorum:

Grainne dedi ki...

Bilmiyorum, sadece bana mı öyle geliyor. Ama bu kadının makyajında beni rahatsız eden bir şeyler var, parfümün reklam videosunda o kadar değil yine ama, bilmiyorum. Gözlerinin doğal şekli zaten keskin, büyük ve yuvarlak. Eyeliner'larla bu kadar ön plana çıkarılmamalı sanki.

Unknown dedi ki...

sonra bu kadına niye hastasın diyolar, nası olmayım ya nası :))

vanilyayagmuru dedi ki...

bence gözleri yaşını ele veriyo :/ bence hiç bi özelliği olmayan bi kadın

Outlet makeup dedi ki...

rouge in love rujları çok merak ediyorum ama daha gelmedi tr'ye sanırım hiç görmedim

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.