20.02.2012

L’Oreal True Match Fondoten


L’Oreal’in True Match fondötenleri benim ilk kez ciddi anlamda kullandığım fondötenlerdendir diyebilirim. Üniversite yıllarımdayken tanışmıştım o zamanki True Match’ler ile. Bir dönem de hep True Match kullanmıştım. Bir süredir kullanmıyordum, elime yeni haliyle deneme imkanı geçince hemen sürdüm tabii. 

Yapısı eskiye kıyasla daha “yedirilebilir” olmuş gibi geldi bana, daha güzel kat kat uygulama imkanı veriyor. True Match ortadan kapatıcıya dönük bir fondöten ancak yüzünüzde hissi de hafif olan bir ürün. 

İlk uygulamada orta kapatıcılık elde ediyorsunuz, birkaç fırça darbesi ile isterseniz oldukça kapatıcı hale getirebilirsiniz. Günlük kullanacağınız, yüzdeki kusurları örten ortadan kapatıcıya dönük bir fondöten arıyorsanız True Match serisine bakabilirsiniz. 

Ancak dikkat, eğer cildinizde soyulmalar varsa uygulamadan evvel primer ve/veya nemlendirici sürmenizi de tavsiye ederim. 

Fondöten pompalı cam şişede geliyor, ambalajı da oldukça kullanışlı. Mağazada incelediğimde birçok renk seçeneği de görmüştüm. Felsefesi cilde uymak olduğu için, daha açık, daha koyu/daha pembe vb farklı renkler bulabilirsiniz incelemeye giderseniz. 

Parfümerilerde piyasa satış fiyatı 55TL civarında şu sıralar. 

** Basın ürünüdür.

3 yorum:

♥мұ»p»r«i»n«č»є«ss dedi ki...

Gratis'ten %30 indirimle almıştım geçen gün canım kampanya devam ediyordur belki fiyatı 35 .00 tl. ye geldi...Ama götürüp geri verdim ben sevemedim bu fondoteni malesef...sen iyi günlerde kullan...

admin dedi ki...

selam canım fiyat süpermiş, sırf merakımdan soruyorum neden uymadı bir de cilt tipin nedir? genelde kuru ciltliler biraz şikayet ediyor bu üründen.

My Life Story dedi ki...

loreal fiyat performans açısından çok pahalı bir marka.72 liraya mac. fondöten almak varken loreal almak çok mantıklı değil benim açımdan.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.