27.01.2012

Natural’s Nude Doğal Şampuanlar

down under 3 

Down Under Naturals markasını Türkiye’de büyük kozmetik marketlerinden artık tanıyoruz. Ben daha önce bu seriden şampuan kullanmamıştım ama Natural’s Nude şampuanlar elime geçip, araştırıp, içeriklerini de öğrenince neden bu seriyi daha önce kullanmadığıma hayıflandım diyebilirim. 

Natural’s NUDE şampuanlar meğer %98 bitkisel içerikli, paraben, fosfat, DEA, SLS ve diğer zehirli/ağır maddeleri içermeyen, özellikle brezilya fönü sonrasında da kullanılabilecek bir ürünmüş

Açıkçası şampuanlardaki SLS’ler uzun süredir dikkatimi çekiyor ve neredeyse aldığım her üründe görüyordum. Natural’s NUDE’da bu içerikler bulunmuyor. Bu seri aynı zamanda Kanada’dan ithal ediliyormuş. Eco sertifikalı ve hayvanlar üzerinde test yapmayan bir markaymış aynı zamanda.

  down under 4 

Ben de merak ettim ve Natural’s Nude Hacim Verici şampuan ve saç kremini kullandım. Genelde zararlı içerik bulundurmayan şampuanlar çok köpürüp temizlemez ama Natural’s Nude hacim verici şampuanda saçlarım tertemiz oldu. 

Yine saç kremini de saç diplerime sürmeden uyguladım. Kimyasal içerikli şampuanlardan farkı şöyle anlıyorsunuz, bu tip şampuanlarda saç öyle bir yumuşuyor ki şaşırıyorsunuz. Saçımı kuruttuktan sonra baktım saçlarım yumuşacık oldu. Ben saçlarım zayıf olduğu için hacimlendirici versiyonlarını kullandım, aksi olan nemlendirici serilerde saçlarım kedi tüyü gibi duruyor çünkü. 

Şimdilik çok memnun kaldım, tercih edeyip arayacağım bir marka olacak gibi duruyor, çünkü piyasada bu kadar zararsız içeriği olan masum ürünler bulmak maalesef gerçekten zor. Yorum kısmında bu konuda da tavsiyelerinizi dinleyebilirim.  

Google aramalarım sonucunda şu sitede ürün çeşitlerine ulaştım, bunun dışında büyük kozmetik marketlerden de ürünleri temin edebilirsiniz. 

 Down Under Natural’s & FruitKicks markalarını Facebook’tan takip ederek süprizlerden ve hediyelerden de haberdar olabilirsiniz. 

 Merak edenler için de bu linkte Natural’s Nude ürünlerinin Kanada web sitesi var, içerikle ilgili kafanızdaki sorulara cevap bulabileceğinizi düşünüyorum. 

 Ürünler bitince tekrar yer vereceğim. Resimlerde ekstradan bir de Down Under Natural’s saç köpüğü var, onunla ilgili yorumlarım da çok yakında! 

Kanada'dan bahsetmişken, ne zaman lafı geçse aklıma sadece How I Met Your Mother dizisindeki Kanada replikleri geliyor, izleyenler bilir, yeri gelmişken biraz hatırlayalım.



Haftasonu geldi çattı, hepimize iyi haftasonları :) 


 Basın ürünüdür.

7 yorum:

larcencielblog dedi ki...

Ben bunu Watson's dan tamamen tesadüfen almıştım; ve ikinci büyük boyunu bitiriyorum. Çok uzunca bir süre de, başka şampuan kullanabileceğimi sanmıyorum. Hem fiyatı çok uygun hem de içeriği doğal. Bir de gerçekten yazdığınız gibi saçları yumuşatıyor. Daha ne olsun!

Tuçe Köngül dedi ki...

Natural’s Nude'un hacim şampuanını ben de denemiştim. Annem almış. Normalde hacim şampuanları saçımı çok sert yapar aynen dediğin gibi bu hiç öyle yapmadı. Çok güzel bir şampuan markası. :)

iy dedi ki...

MC Yeni volume veren şampuan arayışındaydım.Ürün içerikleriyle harika bir post olmuş.Hemen alıp deneyeceğim:)Teşekkürler paylaşım için.Sevgiler

ozgur dedi ki...

furit kiks in kwilisini yaklasık 8yıldır nude i da 3 yıldır kullanıyorum çok memnunum ve kokularına bayılıyorum
bu arada cekilişime katılmak isteyenler katılsın duyurmak istersen http://modamakyajlove.blogspot.com/2012/01/giveaway-cekilisim-var.html

Adsız dedi ki...

Nemlendiricisini kullaniyorum sacim boyali oldugu icin cok memlunum :) kokusuna bayiliyorummmm

oZGe dedi ki...

Tam da doğal içerikli bir şampuan ararken bu önerinizi gördüm, ben de hep Watsons'da görürdüm bu markayı ama gerçekten doğal olup olmadığını bilmediğim için almamıştım. Hamilelik dolayısıyla doğal ürünlere geçiş yapmak istedim, defne sabunu kullandım bir süre ama çok fena saçımı yapış yapış ve çalı gibi yapıyor. Neyse ki bu öneriniz sayesinde ne kullanacağıma karar verdim :)

Adsız dedi ki...

ßu dovn under serısının ben kıvı avakodo olanını aldım dışı yeşiL olan sampuan fakat normal olan saclarımı sankı ıcınde krem varmıs gıbı bır gunde yaglandırdı normalde 2-3 gunde kırlenır normal saclar fakat bunu kullandım kullanalı ıcındekıler dogl oldugundanmıdır nedır hemencecık kırleıyor snırım bozuldu .. nudeyı denıyecegım bırde bakalım nasıl olcak yorumlara bakılırsa ıyı gorunuyor ....

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.