9.01.2012

MC ile Kisa Kisa.. #1

Hani uzun yazmaya kalkınca bir türlü vakit bulamıyorum ya, ben de size kısa kısa bazı şeylerden bahsedeyim dedim, hiç yer vermemekten iyidir ama değil mi..

Lip balm maceralarımın sonu gelmiyor, hele de havalar soğuyunca zaten lip balm'lar bana dayanmıyor. Coca Cola Lip Smacker serisini kesin bir yerlerde görmüşsünüzdür zaten, ben Almanya seyahatim sırasında ROSSMANN mağazalarından 1€'a almıştım.

Garip bir şey cola tadında balm sürmek, garipliklerden hoşlanıyorsanız bir şans verebilirsiniz.


Bugün bir baktım, evde hiç krem kalmamış. HAYIIIIIIIIR HİİİİÇ KREM KALMAMIŞ AMAAAAAAAA naralarıyla evde koşarken, kullanılmamış bir güruh krem bularak derin bir nefes aldım. Bir bağımlının kozmetiksz kalması fena bir şey yani.

Rihanna'cığım canım, seni gözümden sakınıp kullanamadıydım ama artık havanı bozacağım canım. Öptüm bebeğim.

,

Bu kağıt sabunların biz çocukken acaip bir furyası vardı, aynı o tek sıkışta patlatılan renkli kırtasiye kolonyacıkları gibi, kağıt sabunlar da ceplerimde hep yer bulmuştu çocukluğumda.

Geçenlerde Gratis mağazalarında kasanın önünde görünce hemen atladım, geçmişime gittim. Siz de benim gibi sokaklarda girmek zorunda kaldığınız tuvaletlere konulan sabunları sevmiyorsanız kağıt sabun çantada taşımak için mükemmel bir alternatif. 


Teneke kutusu olan her şey beni cezbediyor ve alıyorum, içerisinde ne olduğunun çok da önemi yok, o derece. Bu kutuyu da Starbucks'da görüp almıştım. Ambalajı o kadar hoşuma gidiyor ki, açmaya kıyamadım, öyle gözümün önünde tutuyorum masamda..


Golden Rose'un bu rimelinin ambalajı çok hoşuma gitti, kendisi de fiyatına kıyasla gayet iyi bir rimel. Golden Rose son zamanlarda trendleri çok iyi takip ediyor, Türk markalarında bu tip ataklar açıkçası beni mutlu ediyor.


Evet sevgili okuyucu, bugün de kısa kısa turumuzun sonuna geldik, esen kalınız :D


4 yorum:

Adsız dedi ki...

mc izmir'de gratis var mı? :S

iy dedi ki...

MC Kısa Kısa postuna bayıldım çok ürün ve bilgi resimlerle eğlenceli olmuş.DEvamını bekliyorum:)Rossmana lip balm'a bakıcam hemen.sevgiler

Adsız dedi ki...

nıvea nın bu rihannanın fotografı olanına hç rastlamadm yurt dısından mı aldın yoksa ıst satılıryormu herhangı bır yerde

betty boop dedi ki...

golden rose rimeli merak ediyorum.. ayrı bir post beklerim :)

çekilişime beklerim..

sevgiler :)

http://betirella.blogspot.com/2012/01/benimm-cekilisimmm.html

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.