25.01.2012

Benefit Benetint!

Sizi bilmem ama, ben Benefit markasını ilk kez Benetint ile duymuştum. O zamanlarda TR'de Benefit markası yoktu ve bu ürünler gittigidiyor üzerinde astronomik rakamlara satılıyordu.

İşte Benetint'i o zaman keşfetmiş, ulaşamayınca alternatif ve ucuz LE bir ürün olan Revlon Pinch Me'yi denemiştim. Elbette Pinch Me ve Benetint'in birbiriyle pek alakası yokmuş, Benetint açık ara çoook daha iyi bir ürün.

benetint 1,

Benetint, aslında yanak ve dudaklarınıza uygulayabileceğiniz, "cheek and lip stain" bir ürün. Yani demek ki, sürdüğümüz zaman kalıcı oluyor uzun süre, bu yüzden ona göre sürelim :)

benetint 2

Aşağıdaki fotoğrafta sağ büyük kısım direk uygulanmış hali, soldaki kısım da blend edilmiş hali. Benetint'in bu kadar meşhur olmasının sebebi de, böylesine doğal bir renge sahip olması ve uzun kalıcılığı. Aşağıdaki fotoğrafta elime sürdüğüm renk, 2 gün boyunca ancak çıktı elimden düşünün.

benetint3

Not: Bu tip ürünlerle ilgili bana en çok sorulan şey, "pudra üzerine kullanılır mı?" oluyor. Evet kullanılır ancak öncesinde pudranın iyice oturmasını beklemekte fayda var.

17 yorum:

What's Next dedi ki...

hahah tam ben pudra üstüne kullanılır mı acaba diye sorucaktım ki sonda yazılıymış :) peki sence benetint mi posietint mi yoksaa chachatint mi? :D zor olsu bu soru dimi :P

admin dedi ki...

:)
chachatint kayısı renkte, diğerlerinden oldukça farklı ama benetint gibi aşırı kalıcı değil.

posietint aynı benetint gibi kalıcı ama daha çiçek pembesi diyebilirim. denedim ama almadım bana rengi biraz açık kalmıştı.

Adsız dedi ki...

Hala astronomik fiyatlara satılıyor. O standa her yaklaştığımda nars allıklardan bile pahalı olan allıkları gördükçe bi bizmi enayiyiz lan moduna giriyorum. Hervanayı alıcam o ayrı bi mesele! :)

Makyaj Güncem dedi ki...

aynen adsız ben de aynı durumdan şikayetçiyim.ürünler aşırı pahalı ve bence o parayı haketmiyorlar.sadece albenili pek sağlam olmayan ambalajlar için o fiyatları ödemeye değmez bence.

Makyaj Tutkusu dedi ki...

Ben de severim benetint'i. Cogu zaman dudaklarimda kullanirim, iki ya da üc gün ardı arda kullanınca dudağımda kalıcı bir pembelik oluyor. Cok tatli gercekten. Benetint de zaten en meshur ürünü bu muhtesem markanın.

http://www.makyajtutkusu.blogspot.com

iy dedi ki...

Canım uygularken hangi fırçayı kullanıyorsun?Ben uygulama zorluğu yaşarım diye cesaret edemiyorum almaya ama renk çok güzel.Teşekkürler.
Sevgiler

What's Next dedi ki...

aslında ben en çok chachatint'le benetint arasında kalmıştım ama madem ki o kadar kalıcı değilmiş, karar verilmiştir! teşekkürler :)

abc dedi ki...

Ben cha cha tint i elimden iki gunde cikardim :) Dudaklarimda ve yanaklarimda ise tum gun kaliyor. Benefit in tum urunlerimde en sevdigim ozellikte gun boyunca tazelemk zorunda kalmamak :) superler!

isabel dedi ki...

bense hiç sevmedim bu ürünü. yanaklarımdan daha çok parmaklarımı boyuyordu! ve verdiği pembe tonu da bilumum allık markalarından elde edilebilecek bir renk.ve sürüldüğü anda çok çabuk kuruduğu için çok hızlı hareket etmek gerekiyor, iki yanağa da eşit derece de uygulamak da biraz zorluk yaratıyordu. vesselam ben hiç sevmedim, kullan-a-madım. belki benden kaynaklanıyordur bu durum.. ama başka bir yorum da olsun istedim almak isteyenler için :)

emineberk dedi ki...

aynı ürünün bodt shop versiyonu da mevcut.hem daha uygun fiyatlı hemde gerçekten çok kalıcı ve güzel renkl:)

Gul's Make-up Mirror dedi ki...

Bende Benefit'i ilk bu şahane ürünüyle tanıdım,daha sora bir kaç markada(sephora,the balm vs.) aynı tarz ürünler bulabildim ama kokusuyla da kendini diğer ürünlerden ayıran tek likit allık bence Benetint...
http://gulsmakeupmirror.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Ben de hiç sevemedim. Aynen ellerimi daha çok boyadı. Dudağıma da suremedim- acimsi bit tadı var çünkü
Esra b.

fatmagl dedi ki...

Benetint benim sevemediğim, hatta attığım bir ürün. Benim tüm yanaklarımı pütür pütür yapmıştı. Dudaklarıma kaşındırdığı için süremedim. Benefit'in toz allıklarından da memnun kalmadım; çok simli ve bu simler tüm yüze ve boyna dökülüyor. Denemeden almayın.

Jeren dedi ki...

Bende ChaChaTint PosieTint var ama ben Tha Balm'ın Staniaclarını daha çok beğeniyorum. Bir denemenizi öneririm

Bir rimel bir ruj dedi ki...

ben benetintten 1.5 tüp bitirdim.yarım tüp hala duruyor. 4 sene önce fln ebaydan küçük versiyonunu satın almıştım. çok uzun zaman kullandım ve gerçekten çok doğal pembelik veriyor

eli dedi ki...

allik ve aydinlatici gibi seyler cok severim ama böyle tint falan hic kullanisli gelmiyor bana.

sevgiler eli

Adsız dedi ki...

Tüm gün denize ve havuza girdiğinizde bile kesinlikle çıkmıyor, üstelik hafif uygularsanız makyajlı olduğunuz anlaşılmıyor, yanağınızda güneşin yarattığı doğal pembelik gibi tatlı bir renk bırakıyor. Bronzlaşmanızı da engellemiyor. Ben sırf deniz kenarı için aldığım bu ürünü ve çok memnunum

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.