4.01.2012

2011’i Beraber Rafa Kaldıralım..

2011’e veda ederken, 2011 favorilerime ek olarak, gelin yıl boyunca bende iz bırakan bazı önemli olayları ve şeyleri sizlerle paylaşayım! 

2011 benim için macera, eğlence ve yoğunluk dolu bir yıl oldu. Hadi gelin bu yılı beraber hurçlayıp rafa kaldıralım, benim için önemli olan şeyleri okuyalım ;) 

Ocak 2011: Ocak 2011’de İzmir Alsancak MAC Cosmetics mağazasının hayatımıza gireceği haberini aldım ve bir güzellik blogcusu olarak bu habere çok sevindim! Favori mağazam MAC, artık Izmir’de olacaktı! Derken mağaza açıldı ve MC soluğu orada aldı :)



Şubat 2011: Önemli makyaj artistleri arasındaki sevgili Ali Rıza Özdemir, İzmir’e gelerek bize çok keyifli bir workshop sundu.



Mart 2011: Türkiye’de Blogger altyapısını kullanan tüm özel alan adlı bloglar engellendi. Bu süre zarfında yayında kalabilmek için wordpress altyapısına geçtim ancak maalesef wordpress sizin muhteşem ilginizi kaldıramadı uzun süre ;) 

Mart ayında NARS senior makyaj sanatçılarından Frederico Türkiye’ye geldi. Biz de onun bahar makyajı sırlarını öğrendik!



Nisan 2011: Blogger yasağının hemen ardından, Nisan 2011’de gümrük mevzuatı değiştirildi ve yurtdışından posta/kargo yoluyla kozmetik getirtilmesi yasaklandı. Ayrıca bazı revizeler ile yurtdışından alışveriş oldukça kısıtlandı! 

Sevgili Zuzu bana çok şirin bir oje paketi gönderdi. MAC, Makyaj Blogları’na özel olarak bir Brush Workshop yaptı. Blogger’lar olarak orada çok keyifli bir eğitim aldık, harikaydı!



Mayıs 2011: Hayatımda bu blog sayesinde müthiş bir süpriz gerçekleşti!

NIVEA’nın 100. Yaş gününü kutlamaya Hamburg’a gittim! Rüya gibi geçen üç günde, Rihanna’yı iki metrelik bir mesafeden canlı olarak izledim, dünyanın dört bir yanından NIVEA tüketicileri ve NIVEA Türkiye ekibi ile eşsiz bir cruise gemisinde, NIVEA’nın tarihi boyunca geliştirdiği ürünlerini inceleme fırsatı buldum! Bu deneyim, hayatım boyunca unutmayacağım harika bir anı oldu benim için! 

Haziran 2011: Benefit Some Kinda Gorgeous denilen müthiş ürünle tanıştım! O günden beri, çok çok özel bir durum olmadıkça yüzüme başka bir fondöten sürmedim. Bu müthiş şey cildime tam uydu ve günlük ihtiyaçlarımı çok iyi karşıladı. Halen bu ürüne devam ediyorum. 

Temmuz 2011: Wordpress beni daha fazla kaldıramadı, Blogger’a geri döndüm :D NARS Multiple denilen ürünlerle kafayı kırdım, o kadar çok sevdim ki, o gün bugündür ayrılmıyoruz. 

Ağustos 2011: Pazartesi Kedisi yazı dizisine başladım, bundan sonra da hep devam etmeyi düşünüyorum bir aksilik olmadığı sürece!

Yine Ağustos ayında yurtdışından alışverişte gümrük bedeli 75€’ya çekildi!



Eylül 2011: ANNY ojelerle tanıştım ve çok sevdim!

Hersheyler IFW Backstage’e gitti ve bizler için blogladı!

Ekim 2011: MAC Lightscapade tekrar piyasaya çıktı ve takıntılı bir blogger olarak hemen bir tane kaptım! Hayatımıza Lila Kutu denilen şirin kutu girdi

Kasım 2011: MAC’in Glitter&Ice koleksiyonu ile öngördüğü yılbaşı makyajını, sizler için izleyip blogladım.


Aralık 2011: Blog Ödülleri’nde finale kaldım ama yeteri kadar önemli bulunmadığım için seçilemedim. Böö, katılanda kabahat zaten. Siz beni önemli bulmuşsunuz dahası neymiş! Daha da gitmem BÖ’ye!

Köpük boya ile saçımı gölgelemeyi denedim.

 İşte MC’den 12 ayda iz bırakanlar bunlar. 
Ya sizdekiler? Paylaşın! 

 Keyifli haftalar, 
MC

5 yorum:

iy dedi ki...

MC Yıl boyunca senin bu güzel postlarınla bende çok şey öğrendim.Her birini tekrar hatırlatman çok iyi olmuş bunları paylaştığın için öncelikle teşekkür ediyorum.BÖ gelince şaşkınım sen bloğunla takipçilerinle zaten farklıydın bunu unutma.Sevgiler

larelith dedi ki...

canım şu bö ödüllerinde makyaj ve kozmetik katagorisi yok muydu? sen neden kadın bloglarından katıldın veya seni oraya mı yolladılar bir türlü anlamadım. eğer makyaj blogu diye bir katagori açmadılarsa bence blog alemini hiç takip etmiyolar demekki...

kuzunun annesi dedi ki...

75 euroya inmesinden sonra , makyaj malzemesi alamama durumu yine devam etti degil mi? Sahsen ben gümrüğe takılacak korkusuyla alamıyorum artık ebayden falan ..

yıldız dedi ki...

m.c. benim küçük tatlı kardeşim süper bi yazı olmuş bayıldım :) hemen bende yapayım diyorum ama .ıçım yemiyo:) link vermek güç geliyor:) beni unuttun bi mail atar insan bende mailini bulsam atıcam kendimi hatırlatıcam:)

Pastellia dedi ki...

ne kadar da eglenceli bir yil gecirmissin :)



ben de yeni blog actim, ben de boyle zamanlar gecirmek istiyorum. :)

bloguma beklerim.

Sevgiler, başarılar! :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.