25.11.2011

Viva la Nails %25 İndirim Fırsatı!!!!


Kızlar bugün Black Friday indirimleri sebebiyle size bir fırsat haberim daha var. Viva la Nails sitesinde bugün her şey %25 indirimde! Alacağınız ürünleri sepetinize koyup checkout sırasında BLACK kodunu girerseniz bu indirimden yararlanabilirsiniz.

Ben yakın zamanda viva la nails sitesinden paket getirttim, tırnak baskı ve etiketlerinden almıştım. NAIL ART olarak beyan etmişler ve paketim gümrükten geçti, zaten minik bir zarfla gönderiyorlar. Ama kozmetik almadım kesinlikle sadece çıkartma ve baskı aldım onu da belirteyim. Yine de alışverişinizin kaybolmasında sorumluluk kabul etmem tabii ki!

Bu indirim tüm ürünlerde ve bu haftasonuna kadar geçerliymiş!

Herkese keyifli alışverişler!


4 yorum:

pnrkilic dedi ki...

canım bende şu konadlardan sipariş etmek istiyorumda acaba ojeyi kozmetik sınıfına sokarlarmı? bir de shipping ne kadar tutuyor türkiyeye?

Adsız dedi ki...

Merhabalar , konuyla ilgili değil özür dilerim fakat nereye yazacağımı bilemedim.Cilt bakımı ile ilgili bir sorum olacak.Benim karma.Siyak noktalar ile başım dertte ve nadiren sivilcem çıkar.Body shoptan seaweed yüz temizleme jeli ve çay ağacı siyah noktalara karşı peeling i inceledim fakat karar zeremeedim.Farklı serilerden kullanmak doğru olurmu? Hem sivilce hemde siyah noktalar için bir önerebileceğin ürün var mı (body shoptan) ? Aslında ikisi için tek bir ürüne başvurmak daha pratik fakat öyle bir ürün bulamadım ,sen biliyor musun ? Şimdiden teşekkürler , fazla uzattım sanırım :D

admin dedi ki...

pnrkilic, en dogrusu siteye email atip NAIL ART olarak beyan etmelerini istemek siparisin sirasinda. NAIL ART olarak aldiklarim gumrukten gecmis benim.

adsız, merhaba, bence teatree'yi alma. çok sivilceli ciltlere yönelik bir ürün, ben sana seaweed'i tavsiye ederim. farklı serilerden kullanmak sorun yaratmasa da tamamlayıcı olması açısından aynı seriyi kullanmak daha dogru oluyor.

Adsız dedi ki...

teşekkürler :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.