11.11.2011

Taze bittiler .. #18

Bu hafta bitirdiğim ürünlerle karşınızdayım yine.

taze_bittiler_kasim

1. Nivea Volume Sensation Şampuan: Bu şampuanı Almanya'da almıştım, malumunuz Nivea Saç grubu ürünlerin büyük bir kısmı TR'de satılmıyor. Bu şampuandan on paket almadığıma köpek gibi pişmanım. O kadar nefis, o kadar kullanışlı, o kadar dediğini yapan ve ucuz bir şampuandı ki anlatamam. Gerçekten kullandığım süre boyunca saçlarım hacimlendi ve yumuşacıktı.  Üstelik bu şampuan 4EURO filandı. Aferin MC, git en güzel üründe cimrilik yap kızım. Eğer Nivea saç ürünlerinin satıldığı bir ülkedeyseniz bu şampuandan mutlaka alın, hatta bana da alın!

2. Rival de Loop Oje Kurutucu Sprey: Rossman markalarından Rival de Loop'un bu oje kurutucu spreyi TR'de var mı bilmiyorum, varsa TR'deki Rossman'ı gezenler bilir. Bu da Almanya ganimetlerimdendi ve muhteşemdi. Performans olarak Flormar oje kurutucu sprey ile alakası yok. Tek sıkışta ojeler cam gibi kuruyordu, inanılmaz memnun kaldım. Yine sadece bir euro'luk bir üründü, köpek gibi pişmanım bundan da on tane almadığıma.

3. OVERSA asetonlar: Oversa asetonlar, benim için asetonun gelebileceği en güzel nokta, daha iyisi var mıdır bilmiyorum. Tek bir hareketle en koyu ojeleri bile iz bırakmadan söküyor, ben bunun üzerine aseton görmedim. Artık sadece Oversa alıyorum, bildiğim sadece şurada satılıyor eğer denemek isterseniz. 


taze_bittiler_kasim_2

4. Bioderma Sensibio H2O: Ondan size çok bahsetmiştim, tanımayanınız yoktur. Artık makyajımı sadece Bioderma Sensinnio H2O ile çıkarıyorum, bu sebeple bir galon daha bitirdim kendisinden. 

13 yorum:

ÇiğdeM dedi ki...

Sevgili MC,
Rival de Loop Oje Kurutucu Sprey Türkiye'deki Rossman'larda satılıyor. Ben de bir kaç gün önce satın aldım. Ben mi yanlış kullanıyorum ürünü bilmiyorum ama ojeleri kesinlikle kurutamadım. Üzerinde 30cm öteden püskürtün diyor. Bunun dışında yapılması gereken bir şey var mıdır?
Çiğdem

admin dedi ki...

Canim ben soyle yapiyorum, ojeleri surdukten sonra besdk bekliyorum, oncm filan uzaktqn biraz bolca puskurtuyorum, biraz bekliyorum eger kurumadiysa tekrar puskurtuyorum canim burada olnasina cok sevundim bu arada

ÇiğdeM dedi ki...

Bir de senin yaptığın gibi deneyeyim. Malum oje kurutucular çalışan kadınların en büyük yardımcılarından birisi. Yoksa mat ojeleri sürmek kabus oluyor. Evet Rosmann'larda var. Fiyatı da 4.5 TL idi yanlış hatırlamıyorsam.

gönül dedi ki...

keşke bu nivea şampuanı bayramdan önce bitirseydin, bayram tatlinde kendime de sana da 10 kutu alırdım :))

NİLAY (nilmoon) dedi ki...

nivea şampuanı çok ama çok merak ettim..
bitenler postlarına bayılıyorum ben de sık yapmaya çalışıyorum hatta ürünlerim bitti epey, bugun yarın yapıcam ben de..
inş nivea şampuandan bulursunuz

Adsız dedi ki...

ya şöyle bu şampuan harika ama türkiyede yok yazısını görünce kahroluyorum :/:/

monika dedi ki...

evet evet türkiye'de de var bu oje kurutucudan ama ben nedense flormar'ınkiyle pek bir fark göremedim, ki flormar'ınkini de beğenirim ;) ama tabii hala kalyon'unkinden iyisini bulamadım ben, flormar'ım bitsin (ki biraz zor biter ) koşarak kalyon alacağım sanırım :)

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

offf böyle mi yazılır :P istanbul'da rossman var mı bilmiyorum ama bulursam o oje kurutucudan alacağım kesin :P

thalassa dedi ki...

Rival de Loop Oje Kurutucu Spreyi, Rossman'da 13 kasıma kadar olan indirim kataloğunda 3,90 tl, görünce haber vereyim dedim :)

Adsız dedi ki...

merhabalar mc :)
ben sizin ve diğer makyaj bloglarını imrenerek takip ediyorum, ve bu takibi ebnde blog sayfasına dökerek yazılı bir kaynak cinsinden birşeyler yapmaya çalışıyorum :) bu konuda çömüm desem yanlış olmaz sanırım http://makyajmoda.blogspot.com/ bu benim blogum eğer sizde destek verirseniz çok mutlu olurum :) iyi günler dilerim...ßeyzanur...

Sevalyum dedi ki...

Bu oversa aseton sanırım asetonsuz bir oje çıkarıcı, flormarın da var böyle bir ürünü kesinlikle deneyin hem fiyatı daha uygun 3 Tl bişeydi hem de asetonsuz o da çok güzel çıakrıyor ojeleri tırnağı da kurutmuyor..

elfenben dedi ki...

oversa asetonu bugün douglas'ta gördüm, hemen bir tane de kaptım. internetten almak istemeyenler (ya da benim gibi alerji yüzünden önce her ürünü koklamak zorunda olanlar) douglas'larda bakabilirler, haber vermiş olayım :)

Adsız dedi ki...

Şu Şampuanı Neden Bizim Ülkemizdeki Hatunlarda kullanamıyor kiiiiiiiiiiiiiiii... Ulan Yetkililer Acilen Duyun Sesimizi. Kahrediyor bizi bu duruuuummmm.. Biz de en kaliteli şeylere layığız!
Almanya'dan İst.a gelen arkadaşlarım yük olmasın dönüşte diye bana bıraktı dolu şampuan ve bir sürü bakım ürünlerini :))) Bırakmaz Olaydın A Emelll... İçim içimi yiyiyor şu günlerdee.. ha bitti ha bitecek..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.