22.11.2011

Bioderma Online Satın Al: Onlineeczanem.Com

Bioderma Sebium serisinden çok memnun kaldığımı daha önceki yazılarımdan hatırlarsınız, özellikle uzun süredir takipte olanlar.

Bana Bioderma online satışı ile ilgili çok fazla site soruluyordu, hazır Pink Grapefruit serim bitip, temizleyicisiz kalınca, OnlineEczanem.Com'u denemeye karar verdim ve Bioderma'nın Foaming Gel hediyeli Peeling'inden aldım


Siparişim bir günde teslim edildi, gelen ürünleri zaten bilerek almıştım ama ürünler tertemiz paketlenmiş bir şekilde, patlamaz baloncuklu naylonlarda, kolide geldi. Temiz paketlenmiş ürünler çok hoşuma gidiyor, + veriyorum OnlineEczanem'e!

OnlineEczanem sitesi Bioderma'nın sıklıkla yaptığı 2 al 1 öde promosyonlu ürünleri de aynen satıyor bilginiz olsun. Bundan sonra Bioderma'larımı bu siteden alacağım, memnun kaldım.

Ürünlerimden Foaming Gel'i zaten daha önce kullandım. Bioderma Sebium Purifying Gel'i ise ilk kez kullanacağım, yorumlar yakında!


{advetorial}

7 yorum:

Meryem İmamoğlu dedi ki...

Güle güle kullan, faydasını görürsün inşallah... :) Ben de fırsatı değerlendirip makyaj temizleyicisinden satın aldım.

ÇiğdeM dedi ki...

Kofreler gerçekten uygun fiyatlıymış. İyi oldu tanıttığın MC. Bioderma ürünleri 500ml H2O hediyeli. Aldık bakalım bir tane :)

Adsız dedi ki...

Kargo ücreti ne kadar ödedin ben de almayı düşünüyorum

nihan dedi ki...

Bende bir siteden ürün aldım hatta once alacağım ürünün firmasına sordum güvenebilirmiyim diye,sorun yaşamadım ama yine de ürünün orjinal olmama ihtimali varmıdır acaba diye de şüphe duymuyor degilim...

duygu dedi ki...

merhaba m.c. bioderma sebium foaming gel'in içeriğiğini "cosdna" sitesinden incelediğimde tehlikeli oranda 2 maddeye rastladım.(iki madde için kırmızı ışık yanıyor, diğer maddeler için vücudun tolere edebileceği oranda olduğunu gösteren sarı ve zararsız olduğunu gösteren yeşil ışık yanıyor.)bu konuda ne düşünüyorsun? ben H2O misel solusyonu kullanıyorum ve çok memnunum çünkü onun içeriği temiz. parabensiz ve zehirsiz bir yüz temizleyici arayışındayım yardımcı olabilir misin?

Adsız dedi ki...

Bende hemen aynı siteden H2O micelle solüsyonlarımı stokladım, çok teşekkürler gösterdiğiniz için...
Özlem

Zeze dedi ki...

Merhaba;

Bu yazıyı okuduktan sonra ürünü denemek istedim. Ürünü http://www.eczanemizde.com/?urun-11309-Bioderma-Sebium-Foaming-Gel-Temizleme-Jeli-500-ml-1-ALANA-1-BEDAVA.html adresinden sipariş verdim. Eczanemizde.com'u H2O temizleyici alırken kullanmış, memnun kalmıştım. Almak isteyen olursa hazır kampanya da varken tavsiye ederim. Fiyatları da daha uygun...

Sevgiler

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.