23.09.2011

Taze Bittiler.. #17

bittiler 

Kısa bir taze bittiler serisi ile daha tekrar karşınızdayım. Son birkaç ayda fazla makyaj ürünü bitiremedim çünkü o kadar farklı şeyler kullanıyorum ki bitmelerine fırsat kalmıyor. Neyse, işte karşınızda gurur tablom:

1. Bioderma Sebium Yüz Temizleme Jeli: Bu üründen çok memnun kaldım, hem çok uzun süre gitti, hem kullandığım süre boyunca hormonel durumlar dışında hiç sivilce sorunu yaşamadım. Son derece başarılı bir temizleyici. Şu an elimde Neutrogena Pink Grapefruit var, o bitince belki bundan alırım yine.

2. Bioderma Atoderm El Kremi: Bu el kreminin diğerlerinden farkı ekstra hassas ve alerjik ciltlere göre yapılmış olması. Aslında öyle bir cilt yapım yok ama merakımdan bu ürünü kullandım. Elleri çok nemli tutuyor gerçekten, hassas & egzamaya yatkın ciltler için iyi bir el kremi olabilir belki. Tek eksisi çabuk bitmesi.

3. Pantene Doğal Sentez Saç Kremi: Ben Pantene Doğal Sentez serisinden genel olarak çok memnun kaldım, bu saç kremi de kesinlikle başarılıydı.

4. CoverGirl LashBlast Mascara: Aslında bu rimel hiç bitmesin istiyordum, malum yurtdışından alışveriş yasağı ve malum benim bu rimeli çok sevmiş olmam. Maalesef Covergirl TR’de satılmıyor. Bu rimeli içim cızlayarak attım. Piyasada fırçası buna benzer rimel MaxFaxtor False Lash Effect var, artık onu alıciiz çare yok.

5. Lancome Virtuose Mascara: Bu rimeli de kirpik kıvırması çok iyi olduğu için kullanıyordum ama yurtdışından alışveriş yasağından sonra buradan tekrar almayı düşünmüyorum, ben bunları Çilek’ten ucuz ucuz alıyordum zira, burda gidip de 70 lira vermem buna.

8 yorum:

Unknown dedi ki...

ilk yorum benden gelsin. en sevdiğim yazı olduğu için yorumsuz kalamam :)max factor masterpiece serisi çok güzel tavsiye ederim.

casey23 dedi ki...

Bioderma'nın sebium yüz yıkama jeli şu anda bir çok eczanede ve internet sitesinde 500 ml+500 ml = 59 TL :) Fiyat süper geldi eğer beğendiğin bi yıkama jeliyse ve haberin yoksa söyleyim dedim :)

Mugene dedi ki...

Covergirl ve Maxfactor'un üreticisi aynı,P&G, o yüzden bence aynı ürünleri sadece farklı ambalajla satıyorlar :)

j.d. dedi ki...

Bioderma Sebium serisini bende beğeniyorum ve Virtuose benim favori maskaralarımdan biriydi önceden gerçekten çok güzel kıvırıyor ;))

Ruhan dedi ki...

Pantene kremi merak ettim ben bak bunda saçlarım bi acayip bu günlerde benim ya :(

bebek kedi kız dedi ki...

Bioderma Sebium'u aldığın bir internet sitesi var mı,güvenebileceğimiz?

admin dedi ki...

@ruhancım pantene krem çok güzel

@bebek kedi kız, eczanemizde, onlineeczanem cerrahoglu vb sitelere bakabilirsin.

@jd evet ben de bayılıyorum

@mugene aa bunu bilmiyordum kuzum

@casey evet harika bir fırsat

@ilknur aa onu denemedim aklımda olsun :)

Adsız dedi ki...

Selam yurtdışından alışveriş yasağı dedin.benim bundan haberim yok.yeni bir yasa mı çıktı gene:(Aysegul

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.