19.09.2011

MAC Me Over Sonbahar 2011

MAC’in “Baştan Yarat” temalı MAC me Over koleksiyonu TR’de de satışa sunuldu sonunda. Koleksiyon oldukça geniş ve yılın her anında ihtiyaç duyabileceğiniz temel renkler ve ürünler var diyebilirim. MAC Me Over koleksiyonunu incelemediyseniz hemen bir MAC mağazasına gidin derim çünkü malum koleksiyon ürünleri oldukça kısıtlı sayıda oluyor, beğendiğiniz ürünler hemen tükenebiliyor. 

MAC BENI BAŞTAN YARAT! 

İşte, M.A.C bu çağrıya kayıtsız kalmadı ve 2011 Sonbahar/Kış Sezonu için hazırladığı MAC ME OVER Koleksiyonu ile cevap verdi. Tüm dünyada M.A.C fan’ları tarafından merakla beklenen koleksiyon 3 ayrı bölümden oluşuyor. “Basics” bölümünde M.A.C Makyaj Sanatçıları’nın en çok sevdiği ürünler, “New Black”te kopkoyu ve göz alıcı bir makyajın olmazsa olmazları ve “Icy Cool” bölümünde ise buzlanmış efekti ile incimsi pembeler, maviler, altınlar… Bu sezon büyüleyici değişimi yaşamak için kendinizi MAC ME OVER Koleksiyonu ile harikalar yaratan M.A.C Makyaj Sanatçılarına emanet edin! 

Ben de Cumartesi günü Izmir Alsancak MAC mağazasında bu güzellikleri sevgili Cihan’ın yardımıyla inceledim ve birkaç tanesini çantama attım! :D Gelin çektiğim hızlı fotoğraflara hep beraber bakalım.. İşte koleksiyonun birinci bölümü.. Burada favoriler elbette shadestick’ler ve 226 fırça. 

mac_me_over_1 

Ikinci bölüm.. Farlar rujlar ve repromote bazı ürünler.. Chestnut & Smolder göz kalemleri, studio fix serisinden ürünler..

mac_me_over_2 

Bu, benim sevdiğim son derece günlük renklerde bir quad. Elimde benzer renkler olduğu için ben almadım ama günlük kullanabileceğiniz sade renkler arıyorsanız bu quad’a bir şans verebilirsiniz. İsmi Lady Grey.

mac_me_over_3 

Favori kısmım, rujlar ve lipglass’lar. Sağdaki ruj tam benlikti, zaten Ipek twitter’da yazdığından beri aklımdaydı, “OFFSHOOT”.

mac_me_over_4 

Bunlar da yine diğer kısımdakiler..
mac_me_over_5 

Shadestick’lere şöyle bir yakından bakalım.. Ben shadestick’leri çok kullanamıyorum, painpotların yumuşaklığına alışmışım bu yüzden almadım ama aslında pratik ürünler ve göz makyajında baz olarak kullanılabiliyorlar, çantaya atmalık modunda alabilirsiniz.

mac_me_over_6 

Meşhur 226 fırçaya yakından bakalım.. Crease (göz yuvarlağının kapandığı kırışık bölge) bölgesinde blending (karıştırma) için çok iyi olduğu söylenen bir fırça 226.

mac_me_over_7
mac_me_over_8 

Fluidline’lar ve ojeler.. Fluidline’ların rengi bir harika, ben Midnight Blues’ı kaptım gitti. Buradaki ojelerin renkleri bana çok standart geldi. Deep Sea çok güzel bir teal ama eşsiz bir renk değil, bende çok benzer bir renk olan American Apparel Peacock var, bu yüzden almadım. Purple Majesty ise çok çok sıradan bir bordo bence.

mac_me_over_9 

Deep Sea ojeyi hızlıca tek kat olarak tırnağıma sürdüm. Oldukça hızlı ve çirkin bir gösterim oldu ama renk hakkında size genel bir fikir verecektir diye düşünüyorum.

mac_me_over_10 

FİYATLAR: 

M•A•C BASICS 

FARLAR: Creamy Bisque Moleskin Outré Satin Taupe Mythical Carbonized  Ürün Fiyatı: 43 TL 

EYE KOHL Göz Kalemi Teddy Smolder Ürün Fiyatı: 39 TL 

RUJLAR: Secret Lover Peachstock Offshoot Oh, Oh, Oh Ürün fiyatı: 43 TL 

CREAM COLOUR BASE Take Root Seaside Ürün fiyatı: 47 TL

POWDER BLUSH Equilibrium Stunner Ürün fiyatı: 58 TL 

LIPGLASS Illicit Social Light Curvaceous Plum Fun Ürün fiyatı: 37 TL 

DUDAK KALEMLERI: Spice Chestnut Ürün fiyatı: 32 TL 

STUDIO FIX FLUID NW20 Fondöten: 66 TL 

STUDIO FIX POWDER NC35 Pudra: 66 TL 

STUDIO FINISH CONCEALER NW25: 46 TL 

116 No’lu Allık Fırçası: 77 TL 

190 No’lu Fondöten Fırçası: 82 TL 

ICELANDIC COOL

Lady Grey 4’lü Far Seti: All Races /Tendersmoke / Lady Grey / Hazy day Ürün Fiyatı: 125 TL

SHADESTICK Butternutty Cakeshop Tundra Heirloom Street Cool Ürün Fiyatı: 47 TL 

214 No’lu Far Fırçası: 57 TL 

226 No’lu Far Fırçası: 57 TL 

LIPGLASS The Wee Coquette Good Times Spite Ürün Fiyatı: 37 TL 

NAIL LACQUER Quiet Time Fatigues Ürün fiyatı: 26 TL 

NEW BLACK 

Evil Eye 4’lü Far Seti Evil Eye/ Palace Pedigreed / Spellcaster/ Moody Ürün fiyatı: 125 TL 

FLUIDLINE Eyeliner Dark Diversion Avenue Midnight Blues Dark Envy Ürün fiyatı: 45 TL 

211 No’lu Fırça: 47 TL 

RUJLAR Rebel Prince Noir Smoked Purple Runaway Red Ürün Fiyatı: 43 TL 

OJELER Purple Majesty Deep Sea Ürün Fiyatı: 26 TL

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.