14.09.2011

The Body Shop Natrulift Refreshing Eye Roll-On

Body Shop Natrulift serisine yeni bir ürün eklemiş, Refreshing Eye Roll-On. Göz altı torbalarını ve kırışıklıklarını azaltmayı hedefleyen bu ürün, göz altlarımızı rahatlatmak, nemlendirmek, kırışıklıklarımızın görünümünü azaltmak ve göz altı torbaları ile savaşmayı vaad ediyor.

body_shop_natrulift_1

Piyasadaki alternatif gözz roll-on bakım ürünlerinden farklı olarak, Body Shop’ın bu ürününde nar tohumu özleri bulunuyor ve bu içerik Türkiye’deki narlardan temin ediliyormuş ^_^ inanmıyorsanız buyrun okuyun valla, buradan about kısmı.

Bunlar da içerisindeki maddeler, alternatif ürünlere kıyasladım içeriğini ve Natrulift Roll-On’da paraben ve benzeri maddeler göremedim, ayrıca benzer ürünlere kıyasla çok daha fazla bitkisel ve meyve özlü içerik bulunduruyor.

body_shop_natrulift_4
(İçerikleri büyük olarak görmek için resme tıklayıp açılan sayfada SIZE seçebilirsiniz).

body_shop_natrulift_2

Uygulama şöyle, temiz cildinize, bilyeyi göz altlarınıza sürerek uyguluyorsunuz, daha sürer sürmek göz altlarınızda bir serinleme, ferahlık ve çok hafif bir yanma oluyor. Benim kısa sürede geçti, sanırım ürünün verdiği serinlik ile alakalı. Ama sonrasında göz altlarımı çok fresh hissettim. Şimdilik üründen memnunum göz altlarını tazelenmiş gösteriyor, bakalım uzun vadede fark yaratacak mı?

Bu arada merak edenler için elimde bulunan diğer Göz Roll-On ürünlerle karşılaştırdım, arasındaki farklar şöyle:

body_shop_natrulift_3

Clinique All About Eyes Depuff Roll-On: Bu güzel bir ürün ancak Body Shop Natrulift’e kıyasla göz altlarını çok su içinde bırakıyor. Natrulift Roll On’u deneyene kadar beğeniyordum ancak Natrulift daha çok masaj yapıyor ve cıvık bırakmıyor göz altlarını, daha kontrollü bir miktarda nemlendiriyor.

Garnier Gözz Roll-On: Polsera zamanında yazdığı bir yazısında bu ürünü hiç sevmediğini anlatmıştı, ben yine de dayanamayıp aldım ama gerçekten sevemedim, bilye topu çok büyük ve topun kenarları kalın, sürerken göz altlarını hırpalıyor gibi geliyor bana. Body Shop Natrulift gibi meyve özleri içermiyor, ve içerisinde hassas ciltleri yorabilecek Mica, Laurethy-7 gibi maddeler var. Bu maddeler Body Shop Natrulift’de YER ALMIYOR, bunlar yerine çok daha farklı meyve/sebze özleri var.

Ürün 10ML ve çok yakında Türkiye Body Shop mağazalarında satışta olacak, beğendiyseniz takipte kalın.


Ürün basın numunesi olarak gönderilmiştir, yorumlarım kişisel görüşlerimdir. İletisim için info@makyajcantam.org

8 yorum:

Archilemi dedi ki...

Nemlendiriciliği nasıl acaba.Benim en büyük sorunum nemsizlik mesela.Eğer bunu da çözüyorsa kesin alırım ben bunu

Pamuk dedi ki...

tatlım ben garnier denedim ve çok sevdim bana çok iyi geldi hala kullanıyorum ama bunu da merak ettim çıksında deneyelim hemen :))

elmas dedi ki...

hala satışa çıkmamış sanırım.

admin dedi ki...

@archlimeli. bolca nemlendiriyor.

@pamusuum garnieri ben sevemedim canoo

@elmas cikmadi sanirim daha

Melal dedi ki...

canım tbs'nin bu ürününü mü önerirsin yoksa c vitaminli göz çevresi ürününü mü??

admin dedi ki...

melal, tbs'nin c vitaminli ürününü denemedim maalesef o yüzden kesin birşey diyemiyorum

Adsız dedi ki...

Ben bu ürünü yeni aldım :) ve açıklama kısmındaki birseye takıldım nemlendiricinizden önce göz cevrenize uygulayın diyor bu yüz nemlendiricisi mi demek yoksa bunun üstüne baska göz cevresi ürünü mü kullanacağız?

admin dedi ki...

adsız, güle güle kullan. bana yeterli geliyor ayrıca nemlendirici kullanmıyorum.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.