26.09.2011

Anny Oje: Upper East Side Chick



anny_upper_east_side_chick


Geçen gün makyaj pamuğu almak için girdiğim bir parfümeride ANNY markalı oje standını görünce çok şaşırdım, şu ana kadar Türkiye’de gördüğüm en trend renklere sahip standlardan biriydi hemen dikkatimi çekti. Acelem olduğu için fotoğraf çekemedim ama denemek için beğendiğim renklerden birini aldım. Sonuç mu?..

Ben bu ojeye bayıldım! Sürümü çok güzel, üç gündür elim suda iş yapmama rağmen uçlarından bile gitmedi, çok kalıcı ve çabuk kuruyor. Yani bir ojeden beklediğim herşeye sahip kendisi! Bonus olarak da “formaldehyde-free” imiş.

Trend renklerdeki bu ojelere sahip olmanın bedeli, benim girdiğim parfümeride 16TL idi. Ben Bornova, Küçükpark’taki Hobi Parfümeri’den aldım bu ojeyi ama başka nerede satılır bilemiyorum, zira TR distribütörlerine ait bir web sitesi bulamadım.

Ben bu ürünü çok beğendim. Standlarında da sezon trendlerine uygun onlarca renk bulunuyor, bir ara tekrar uğramayı düşünüyorum.

Merak edenler olursa, ANNY ojelerin global web sitesi burada, İngilizce ve Almanca olarak ürünler hakkında bilgi edinebilirsiniz.

10 yorum:

Unknown dedi ki...

ben de alsancak kıbrıs şehitlerindeki hobi'de gördüm aynı standı. sanırım hobi olmuş bu işin öncüsü. ama renkler cidden çok güzeldi.

Ruhan dedi ki...

Canımmmm izmire gelim beni alışverişe götür olurmu :))

hersheyler dedi ki...

aldığın renk pek güzelmiş
güle güle kullan

Adsız dedi ki...

rengi tam yazlikmis, anny almanyadada satiliyor, diger renklerede bakmak lazim madem okadari kalici : )

sdm dedi ki...

Ben bu markayı Karşıyaka ve Gaziemir'deki Hobi mağazalarında da görmüştüm. Hatta çok tatlı bir açık mavi vardı gözüm kalmıştı ilk fırsatta almayı düşünüyorum. :)

Lilium dedi ki...

offf, ojenin rengi cok güzelmis, tirnaginda cok güzel duruyor cok basarili sürmüsün. iyi günlerde kullan. anny alman markasi ve douglas parfümerinin kendi ürünü.piyasaya gayet yeni cikti ve simdilik sadece ojelere odaklanmis bir marka. Sanirim almanyada oldugu gibi türkiyede de tüm "Douglas" parfümerilerde satiliyordur... fiyati da gayet makul, burada tanesi 10 EURO, yani 16 TL fazla abartili degil.

Adsız dedi ki...

çok ama çok şeker bir renk yakışmışta

Adsız dedi ki...

hobi de 23.90 şuan:S gayet pahalı.

esther dedi ki...

Ben de bornovada hobi parfümeride gördüm bayıldımm bu ojelere 16 tl verebileceğim bi oje diye düşünüyorum şimdi araştırırken rastladım yazına..İzmirdemi kalıyorsun sen de

admin dedi ki...

evet izmir, guzel bir oje gercekten.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.