8.08.2011

Remington S7902 Islak/Kuru Saç Düzleştirici

Remington S7902 Islak/Kuru Sac Duzlestirici
Saçımla genel olarak çok fazla uğraşmam ama nadiren de olsa çantama atıp her durumda kullanabileceğim pratik bir saç maşası almak istiyordum. Aslında bu maşayı alalı birkaç ayı geçiyor ancak yazmaya ancak sıra geldi.

Remington’un bu modelinin en güzel özelliği hem ıslak hem kuru kullanılabilmesi. Islak ve kuru mod arasında geçiş yapmak için bir düğmesi bulunuyor, ıslak moda aldığınızda böyle buharcıklar çıkıyor aletten. Her iki modda da sıcaklığı 150-230 derece arası ayarlayabiliyorsunuz.

Remington S7902 Islak/Kuru Sac Duzlestirici
Dijital ekranı var, açma kapama butonu var ve en güzel özelliği açık unutursanız 60dk içinde kendiliğinden kapanıyor. Isıya dayanıklı taşıma kılıfı da mevcut.

Gelelim düzleştirme konusuna, bu cihazdan gerçekten çok memnun kaldım, kuru iken her saç tutamından 2 geçişte, ıslak modda ise (suyu akmayan ıslaklıkta saç ile) de her tutamdan 4-5 geçişte düzleştiriyor+kurutuyor.

Remington S7902 Islak/Kuru Sac Duzlestirici
Ürünün düzleştirdiği saçlar oldukça dayanıklı, beni bütün gün idare ediyor. Genelde düzleştirme işleminden sonra John Frieda Frizz Ease Glossy Finish vb tarzı parlaklık veren ürünlerde sıkıyorum saçıma. Ürünün plakaları çok kaliteli, saçı yıpratmıyor, ama elbette ben her gün kullanmıyorum haftada 2-3 kez kullanıyorum ama hiç yıpranma sorunu yaşamadım öyle diyeyim.

Bir de bu saç düzleştirici hiç ağır değil, iş çıkışı bir yere mi gitmem gerekiyor, atıyorum çantama, geçen gün yemeğe gittiğimiz kafede tuvalette iki dakikada düzelttim mesela saçları.

Remington S7902 Islak/Kuru Sac Duzlestirici
Geçtiğimiz aylarda oldukça pahalıydı, şu an hepsiburada da 100 civarına satılıyor. Ben beğendim ve rahatlıkla tavsiye edebilirim.


İyi Pazartesi’ler :)

4 yorum:

Ruhan dedi ki...

canım güle güle kullan ben hiç beceremiyorum kendim yapmayı :( öğrenemedim gitti :)) yeteneksizim ben yahu :D

Adsız dedi ki...

Ben bukle de yapabileceğim bir saç düzleştiricisi arıyorum da, merak ettim hiç bukle yapmayı da denedin mi? O konuda ergonomik mi bilgi verebilir misin?
Şimdiden teşekkürler,
Nazlı.

larelith dedi ki...

benim de remingtonum var. bundan değil ama başka bir modeli ben de inanılmaz memnunum. çok güzel düzleştiriyor. Hiç yıpranma sorunu da yaşamadım. Hatta haftada 4 kez kullandığım bile oldu saçlarım uzunken .remingtonu herkese tavsiye ediyorum ben....

admin dedi ki...

ruhancim cok basit canim inan yaparsin:)

nazli, bukle yapmayi birkac kez denedim ama bunun plakalari dar bukle yapmak icin biraz genis bence.

larelith, aynnen valla!

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.