15.08.2011

Body Shop Extra Virgin Minerals Krem Kompakt

bodyshopextra_1

Body Shop’ın yeni çıkardığı Extra Virgin Minerals serisinden haberdar mısınız? Mineral içerikli, paraben içermeyen ve cildi besleyici içerliklerle hazırlanan Extra Virgin Minerals serisinden krem kompakt fondöteni denedim ve size bahsetmek istiyorum.

bodyshopextra_2

Öncelikle ürün azdan ortaya doğru kapatıcılıkta, çok hafif yapılı ve bu yüzden her cilt tipine uygun, rahatsız edici bir kokusu bulunmayan, krem olarak uygulanan ama bitişi mat bir ürün. Ben bu tarz ürünleri tam yaz/bahara uygun buluyorum çünkü çok hafif yapıları ile sürdüğünüzde cildinizde maske gibi oturmuyorlar, ince ve fresh bir makyaj elde ediyorsunuz.

Dediğim gibi kapatıcılığı orta seviyede ama ben zaten kalın kapatıcı makyaj ürünlerini sevmiyorum. İçeriğinin mineral olması ve paraben içermemesi ise en büyük artısı.

bodyshopextra_3

Bir de benzer hiçbir üründe görmediğim derecede cömert davranmış Body Shop ve alt bölmesinde kocaman bir fırça çıkıyor! Hemen uygulamayı denedim bu fırçayla bakalım basit birşey mi yoksa iş görüyor mu diye, gerçekten bu standartta taşınabilir bir ürün için çok başarılı, fırçaya bayıldım diyebilirim çünkü bu aralar yanımda minnak bir makyaj çantası taşıyorum ve bir allık fırçası dışında fırça taşımıyorum. Bu fondötenle beraber “nasıl süreceğim/ay fırça taşımak istemiyorum” sorunsalı çözüldü!

bodyshopextra_4

Ürün 8.5 gram ve SPF15 güneş koruması içeriyor ve bu da çok büyük bir artı. Resimde gördüğünüz renk 205 rose vanillia ve bana tam oldu. Birinci parmak direk sürülmüş, ikinci, parmak yedirilmiş bakınız:

bodyshopextra_5


Bu ürün sadece değerlendirmem için gönderilmiştir, yorumlarım kişisel görüşlerimdir. Iletisim için info@makyajcantam.org email adresini kullanabilirsiniz.

6 yorum:

Ruhan dedi ki...

MC beğendi damgası yapmıyosun sen artık :)

Adsız dedi ki...

fiyatı nedir acaba bunun

Adsız dedi ki...

fiyatını biliyor musunuz?

makyaj çanta dedi ki...

Ayy ne keyifli bir yermiş burası böyle :)

admin dedi ki...

fiyati 60 civari olacakmis, bir ay sonra satista olacakmis kizlar.

ruhancim ayy dogru unuttum onu :)

Gökçe dedi ki...

40-45 tl olduğu söylendi kızlar bana geçenlerde gratiste çalışan bir bayan önermişti,güzel gibi kullanmak istiyorum

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.