12.07.2011

NARS The Multiple Sticks

Ben bu ürünlerden size bahsetmeyi neden bu kadar geciktirdim bilmiyorum ama şunu söyleyebilirim ki şu stick’ler Mayıs’tan beri her gün çantamdalar.

Ne yalan söyleyeyim NARS Multiple Stick’leri denemeden önce, internette yorumları okudukça “aman canım amma abartılıyor, altı üstü stick bir ürün, zaten kullanması da öyle kolay değil” filan diye küçümsüyordum.

Daha sonra Istanbul NARS Bağdat Caddesi’nde NARS Multiple’ları deneyince neden bu kadar beğenildiğini anladım. Bir kere çok güzel renk veriyorlar, inanılmaz ışıltılılar, uygulaması gerçekten çok kolay, yanağınıza hat olarak çekip öylecene bıraksanız BİLE güzel duruyorlar ve kalıcılar.


nars_multiple_1

Daha sonra tabi aklımda yer etti bu stick’ler ancak tam boy fiyatları 80-90 lira civarında ve her gün kullansam bitiremem diye düşündüm. Ben de -daha alışveriş yasağı öncesinde- multiple’ların üç renginin gift set olarak satıldığı bu mini seti aldım. İçerisinde en çok istediğim iki renk var: Copacabana ve South Beach. Orgasm benim için çok önemli değildi (zaten allığını kullanmıştım) ama onun da gelmesi iyi oldu tabi.

South Beach’i bahar/yaz aylarında kontür yapmak ve şu meşhur Holiwıdvari “ıslak yanak” yapmak için kullanıyorum. İnce bir hat olarak çene kenarlarındaki oyukla yanak en üst noktasına çekiyorum. Çook hafifçe kenarlarını parmağımla yumuşatıyorum.

Pembe renkteki diğer stickleri (orgasm-super orgasm) gülümsediğimde ortaya çıkan yuvarlaklara çook hafifçe değdiriyorum. Fazla kaçırırsanız komik oluyor. Yine parmağımla bu sefer iyice yumuşatıyorum sadece bu rengi.

İşin prestiji Copacabana’da. Burnuma yakın allık-gölge hattına da onu bir şerit olarak çekiyorum. Karşıdan bakıldığında HARİKA duruyor, özellikle fotoğraflarda keskin-ıslak yanaklı çıkıyorsunuz.

Ben Multiple’ları sadece bu amaçla kullanıyorum ama aslında onların en önemli özelliği, dudakta da kullanılabilmeleri. Istediğiniz gibi sürebilirsiniz yani. Ben kişisel olarak dudakta kullanmaya gerek görmüyorum, beş yüz tane rujum varken multiple’ı yanaklarıma sürmek yetiyor.

Aşağıda bendeki multiple’ların swatch’ları var. Parlaklıklarını yansıtmaya çalıştım gerçekten çok parlaklar.


nars_multiple_2

SİZE GÖRE:

Işıltılı ürünleri seviyorsanız,

Pudra ürünlerde kalıcılık problemi yaşıyorsanız,

Eliniz stick ürünlere alışıksa, fırça kullanmaya üşeniyorsanız,

Islak yanak istiyorsanız.

SİZE GÖRE DEĞİL:

Işıltıdan hoşlanmıyor,

Mat bir görünüm istiyor,

Stick ürünleri dağıtırken palyaço oluyor,

Düzgün dağıtamıyorsanız.


NARS Multiple’ları Istanbul’da Nişantaşı ve Bağdat Caddesi NARS mağazalarından, Harvey Nichols ve Sephora’lardan, Istanbul dışında ise sadece Sephora mağazalarından temin edebilirsiniz. Gönül isterdi ki İzmir’de de bir NARS mağazası olsun ama maalesef yok.

Bu arada mini boyları Mayıs’tan beri her gün kullanıyorum, henüz azalma ibaresi bile göstermediler. Bu sticklerin tam boy fiyatları 80-90 civarında, benim aldığım ufak boy gift set’i ise belki bulabilirsiniz halen varsa piyasada. Ben narscosmetics.com’dan 45$’a almıştım alışveriş yasağı öncesinde.

Tam boyu nasılmış diye merak ediyorsanız şurada tam ve mini boy karşılaştırması var:

MC sizler için sürdü sürüştürdü. O sürerken aşağıdaki yaratık huzur vermedi, dolaplara girdi girdi çıktı, her yeri birbirine kattı. Tek gözlü korsan seni!

Not: Önceki yazıda soranlar vardı, yorumları oturup da bir türlü cevaplayamadım, bu veledi biz sokakta annesiz olarak onbeş günlükken bulduk, gözleri hastaydı. Bir gözünü ne yaptıysak kurtaramadık ve enfeksiyonla beraber aktı ama çok şükür yoğun uğraşlarımız sonrasında öbür gözünü kurtardık. Şu an bir gözü yok ama canavar gibi maşallah, her yerimizi kemiriyor. İsmi Bergen!


nars_kedisi

11 yorum:

myprincesss dedi ki...

Hayvanlara AŞIK biri olarak şunu sölemeliyim ki Bergen çoook tatlı bir kedi masallah... Onu bu şekilde sahiplendiğin ve baktıgın için sen bi meleksin bence! baskası olsa sağlam kedi ister bu yüzden kalbımde ayrı yer ettın cnm bnm...Multiple'ler çok gzl görünüyor TAM BENLİKLER :)

Marjo dedi ki...

Ya kedi çok tatlı :D Tam iş üstünde yakalamış, daha o dolapları karıştıracaktı :P Şu anda bebeklik aşamasında, birkaç ay sonra ergenliğe girecek, Allah size sabır versin :P Bizim oğlan ergenlikte cidden insan ergeni gibi agresif, dengesiz, sinirli günler geçirdi ve geçirtti :P Sinirlenip yatağımın ortasına çiş mi yapmadı, sırf pislik olsun diye tshirtümü mü parçalamadı.. Offf off ama çok eğlenceliydi hala hatırlayıp gülüyoruz :lol:

Bu arada multiplelar da güzel :P :lol:

Berna dedi ki...

Yerim onu ben. İsmine ayrı, kendisinin iş üzerinde yakalanmış o pozuna ayrı bayıldım :)

Ruhan dedi ki...

anaaaam yerim ben onu yerim yerim :) meraklı taze ne arıyosun dolapta ayyyy ısırmak geldi içimden bebişi görünce ürünler çıktı aklımdan hehehe :D

yıldız dedi ki...

valla ben kedoşu daha çok beğendim:) çok tatlı bi velet;)
senin gibi bi anne bulması onun bir şansı
zaten kediler annelerini kendileri seçermiş biz onu ne kadarda aldığımızı bulduğumuzu rastladığımızı gibi gibi düşünsekde onlar bizleri buluyor
benimde kedoşumun bir gözü görmüyor ama tamamen akmadı bir perde oluştu
ozaman yakalayıp vet. götüremedim ama bi vet.e danışarak antibiyotik koyuyordum yemeklerine o sayede sanırım kurtardık . ama annesinden erken ayrılan yavruşlarda anne temizlemediğinden göz problemi çok oluyor:(
narslarada bittim ruj allık ne istersen kullanabiliyorsun dimi bunları bunları set olarak kaça almıştın onu yazmamışsın mc . cim

Hello Kitty dedi ki...

o minik guzel misafirini gorunce gozlerim ysardı, ne guzel bir sey yapıp ona sahip cıkmıssın ve onu ne kadar cok seviyorsun.. iyi biri oldugunu, kalbinin temizligini biliyordum ama bir kez daha emin oldum! cok cok mutlu oldum cok mutlu oldum..

enginnar hatip dedi ki...

Bizim de bahçemizde var 7 tane yaramaz ve ikisinin gözüde bu durumda ne yazık ki (damlalara bağışıklık kazandı) bu göz rahatsızlığının bir an önce iyileşmesini istiyorum.
Bergen'e çok tatlı bir sahibesi olduğunu söylemeni istiyorum.

mugene dedi ki...

South beach'i dudağında denemelisin, hem rujdan daha kalıcı hem de çok hoş duruyor.

Evren dedi ki...

Ne güzel bir pisicik bu,kedi edinmeye karar verip İran kedisinden aşağısına fit olmayan sözde hayvanseverler o kadar çok ki sizin gibi insanları görmek umut veriyor.Maskara mastik ve size uzuuun ve mutlu bir yol arkadaşlığı diler gözlerinizden öperim.

selin dedi ki...

paylaşımız için çok teşekkürler benim yüzüm de yuvarlak ben de tavsiyenize güvenerek bunları aldım southe beach orgasm be capagabana...sizden ricam bunları şekilli olarak nasıl uyguladığınızı bi resim üzerinde gösterir misinz soth beach i yanak en üst noktası derken elmacık kemiklerinin mi üzerine uyguluyrsunuz çene oyukları derken yüzün en dış köşesinden mi bahsediyrsunuz

admin dedi ki...

@selin, güle güle kullan, tamam vakit bulduğumda çizeceğim ama şşöyle diyeyim, south beachi kontür olarak, orgasmı sadece güldüğündeki yuvarlaklara, copa. yı ise göz altından yanağa doğru olan bölgeye aydınlatmak için.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.