13.07.2011

Bioderma Photoderm 50+ Güneş Koruyucu

Photoderm_MAX_u-fluide_teinTdore_40mlrsz

Bu yaz çok çeşitli güneş koruyucular kullandım ve eminim ki piyasada denemediğim güneş koruyucu çok az kalmıştır. Bioderma Photoderm 50+ güneş koruyucu, yaz başında denemem için gönderilmişti. Elimdeki diğer ürünlerin test süresi bittikten sonra Bioderma Photoderm’i de kullandım.

Şimdi bu krem denediğim tüm diğerlerinden renkli olması özelliğiyle ayrılıyor. Hem etkili bir güneş koruyucum olsun (50+) hem de o sırada azıcık yüzüme de renk versin diyorsanız iyi bir seçim.

Ambalajında LIGHT yazıyor, inceden inceye ten rengi var sürerken. GOLDEN ve RENKSİZ seçenekleri de varmış, şimdi araştırdım ama ben LIGHT’ı sevdim.

Hipoalerjenik ve 50+ olmasına rağmen ince bir yapısı var. Hassas ciltlere öneriliyor.
Benim en çok sevdiğim özelliği, hiç makyaj yapmak istemeden evden çıktığım haftasonlarında direk bunu sürerek yüzümü hem korumak hem de renklendirmek!

Piyasa satış fiyatı 50TL civarında, internette bazı sitelerde kampanyalı, hediye ürün verdiğini de gördüm, almak isteyenlerin bilgisine.

5 yorum:

Gözde dedi ki...

Ben bunun renksiz olanını kullanıyorum uzun bir süredir şuanda 2. şişedeyim ve çok memnunum. Bunun yanında Bioderma sebium mat renkli nemlendiriciyi kullanıyorum. Ben de tavsiye ederim :)

büşra dedi ki...

merhaba 22 yasında olan birine hangi marka güneş kremini önerirsiniz acaba içerikleri zararlı olmayan

ozge dedi ki...

Ben de ürünlerini merak ediyorum izmirde olup hala iyi bir güneş kremi bulamamış olmak çok kötü her yaz lekelerim beliriyor.Clinique aldım ama onunda kokusunu beğenmedim.Numunesini bulabilirsem bende deneyeceğim.

Gözde dedi ki...

Büşra ve Özge;
Bence bu ürünü denemelisiniz. İzmirdeyim ve yaşım 21 çok rahatlıkla kullanıyorum. Parlama da yapmıyor. İlk sürüldüğü anda çok az parlama oluyor ama kısa sürede geçiyor. Ayrıca gerçekten koruyucu olduğunu geçenlerde tekne turunda test ettim. Hiç bir şekilde yanmadım. Yüzüm için bu ürün. Vücut için sebamed 50+. Sebamed yüzde parlama yaptığı için tercih etmiyorum çünkü yağlı bir cildim var ama onun da koruyuculuğu çok iyi.

Adsız dedi ki...

merhaba,
la roche anthelios 50 spf mi yoksa bu ürünü mü almalıyım karar veremiyorum.cildim malesef yağlı ve hassas.acaba hangisini önerirsiniz?
teşekkürler
deniz

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.