2.06.2011

Gliss SHEA Serisi

gliss1
Hâla Fikrimühim’de üye değilseniz mutlaka üye olun, Fikrimühim, çeşitli markalarla kampanyalar düzenleyen bir ağızdan ağıza pazarlama sitesi. Geçen gün eve gittiğimde Fikrimühim’den gelen bu paket beni bekliyordu!


gliss2
Gliss şampuanlarının bende yeri çoktur, üniversitedeyken hep Gliss kullandım diyebilirim. Ilk çıktığında inci özlü serisi vardı ve ben çok memnun kalmıştım, hem saçlarım yumuşacık oluyordu hem de mis gibi kokuyordu. Gliss’i çok uzun süre kullandım. Ancak malum, insan hep aynı ürünleri kullandıkça sıkılıp ara sıra değişiklik istiyor, derken geçtiğimiz senelerde Gliss kullanmayı bırakmıştım, bırakış o bırakış, bir daha tekrar Gliss almaya fırsatım olmadı diyebilirim çünkü elimde o kadar çok ürün oluyor ki yenisini almaya sıra gelmiyor bazen!



Bu vesile ile Gliss’e geri dönüş yaptım diyebilirim, zaten şampuanım bitmişti, böylece Gliss’in yeni çıkan SHEA serisini test etmeye başlıyorum. 2 hafta içinde size tekrar durum raporu veririm ;)



Not: Gliss Türkiye’nin bir de twitter hesabı var, takip etmek için buradan buyrun.

7 yorum:

luzumsuzisleruzmani dedi ki...

ben şampuanıyla kremi çok sevmiştim ;2 defa bitirdim ama değişiklik olması için başka şampuana geçtim;blogda yazdığımda yorumlarda hep sıvı saç kremini sordular;keşke seriye o da eklense. :)

ayşe dedi ki...

yawe ne güzel böle yeniden burda olman arda arda birsürü güzel yazı paylaşman. her açışımda ayrı bir yazıyla karşılaşıyorum. pek bi keyifli oluyo böle. iyi ki varsın m.ç. gitme sakın bi daha. seni seviyoruz

ceren dedi ki...

bu seriyi yaklaşık bir haftadır kullanıyorum. öncesinde lush bağımlısıydım =)
ilk kullanımda bile yumuşacık oldu saçlarım (lush o kadar güzel durulanıyordu ki saçlar ister istemez sertleşiyordu) valla yakın arkadaşlarım saçlarına bişey olmuş demeye başladılar... bu kadar beğeni sonucu lush'a birazcık ara verdim şimdilik

umarım sen de memnun kalırsın

viva dedi ki...

Kesin iyidir ürünler, simdiye kadari Gliss Kur´dan hic sikayetci olmadim zaten, cok güzel bir paketmis öyle tarak´da var : ) Sanirim fikrimühim tek türkiye icin gecerli birsey, güle güle dene raporunu bekliyorum ; )

viva dedi ki...

Kesin iyidir ürünler, simdiye kadari Gliss Kur´dan hic sikayetci olmadim zaten, cok güzel bir paketmis öyle tarak´da var : ) Sanirim fikrimühim tek türkiye icin gecerli birsey, güle güle dene raporunu bekliyorum ;

sinem dedi ki...

merhabalar
fikri mühimi merak edip üye oldum.şimdi size denemeniz için örnekler yolluyorlar.bunlar ücretsiz mi?ayrıca kargo ücreti filan ödüyormusunuz?

Glissden bende çok memnunum.saçlarım dolaştığında açılması çok zor.gliss saç bakım spreyinden sıkıyorum hemen açılıyor.ama şampuanı hakkında birşey diyemem o konuda body shop ürünlerini kullanıyorum.

Makyaj Cantam dedi ki...

merhaba, sitede aktif olursan ürün gönderebiliyorlar, ücretsiz ve kargo ücreti yok.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.