22.03.2011

M.A.C Wonder Woman Koleksiyonu Türkiye'de

Hepimizin merakla beklediği MAC Wonder Woman koleksiyonu sonunda Türkiye'de satışa sunuldu. Çizgi romandan esinlenilmiş renkli ve dev gramajlı ürünlerin de yer aldığı bu koleksiyon, tüm MAC-severlerin gönlünü fethedecek buna şüphem yok.


WonderWoman-Ambient2

MAC Wonder Woman koleksiyonu lansmanı geçen hafta MAC Taksim mağazasında yapıldı ve MakyajBlogları.Com grubu da oradaydı, MakyajBlogları.Com üyelerinden giden arkadaşlar çok güzel yazdılar bloglarına ışınlanıp okuyun derim.


Ben de dün MAC Taksim mağazasında Wonder Woman koleksiyonunu kurcaladım ve favorilerimle ilgili size yazmak istedim.



Rujlar


Koleksiyonda dört adet ruj bulunuyor. Benim favorilerim, permanent line'da da satılan Russian Red ve Marquised oldu bence kaçmaz iki renk kesinlikle.



WonderWoman-Lipstick-RussianRed


Yüz Grubu: MSF & Allıklar


Bu koleksiyonun gözdesi açık ara ile Golden Lairat MSF ancak kendisi henüz MAC'lere ulaşmamış. Gerçekten enfes bir şey, kaçmaz parça  bence. Koleksiyonda iki adet de allık bulunuyor.


 


WonderWoman-MineralizeSkinFinish-GoldenLariat


Mascara


Koleksiyonda dört adet MAC Opulash mascara var, renkli rimel sevenler kaçırmasın! Mor, yeşil, mavi ve siyah renkler var.

WonderWoman-Opulash-Themyscira

 

Diğer


Bunlar dışında koleksiyonda LE fırça setleri, iki adet oje, DEV BİR penultimate eyeliner, dörtlü far setleri, Glitter pigmentler, takma kirpik ve lip glass'lar bulunuyor.


Bu muhteşem koleksiyonu incelemek ve sınırlı sayıdaki ürünlere sahip olabilmek için tabii ki MAC mağazalarına ışınlanmanız gerekiyor! Belki karşılaşırız, ne dersiniz? ;)


 


Karamel, Hedonist, Hersheyler, Marjo, Chunli, Vespa, Shewolf, Lydia ve Hande'ye ışınlanıp onların da yazılarını okumayı unutmayın!

1 yorum:

Judy dedi ki...

bu koleksiyonla ilgili her yazıya hemen hemen aynı yorumu bırakıyorum, allıklar şahane kaçırmayın:) ben mighty aphrodite aldım, hem ambalajı çok tatlı hem de gramajı büyük. lipglass biraz fazla yapış yapış gibi. rujlardan russian red ile marquise d aldım ben de ve hergün kullanıyorum, çok güzeller. russian red ömrümde sürdüğüm en mükemmel kırmızı ruj:)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.