16.03.2011

Golden Rose Silky Touch Tekli Far

Golden Rose markasını bana soranlarınız oluyordu, açıkçası daha önce bahsettiğim ruju ve ojeleri dışında birşeyi denememiştim ancak bu resimdeki farları deneme fırsatım oldu.


golden_rose_far_1

Öncelikle ambalajlarını ve kutularını çok sade buldum ve beğendim. Resimde gösterdiğim farlardan favorimse mat beyaz. Tam olarak göz makyajlarında en çok kullandığım renklerden birisi bu.


golden_rose_far

Sürerken toz olmuyorlar pek hatta dokuları da güzel yumuşak sürülüyorlar, dağıtmak için uygun diyebilirim. Aslında bu dört renk de bir dörtlü palette olsa süper olurmuş birbiri ile uyumlu, dumanlı göz makyajında kullanılabilecek cinsten renkler çünkü.


golden_rose_far_3

129 neon bir mor, 133 kurşuni gri, 201 mat beyaz (favorim), 214 ise mat siyah. Farların piyasa fiyatı sanırım 7 lira civarında, fiyatına kıyaslarsam performans açısından çok iyiler bence. Uygun fiyatlı far arayanların bilgisine.


Hersheyler de bu farları fotoğraflamış, onun yazısına da bir bakın derim.


 


Ürünler firma tarafından gönderilmiştir, yorumlarım tarafsız ve objektiftir. iletisim için info @makyajcantam.org

2 yorum:

Ruhan dedi ki...

moru göz kırpıyo sanki :)

Makyaj Cantam dedi ki...

beyazi da cok guzel :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.