9.03.2011

Bioderma White Objective H2O Leke Açıcı Yüz Temizleme Suyu

bioderma_white_objective_1

Gün geçmiyor ki Bioderma’nın yeni bir ürünü ile karşınıza çıkmayayım. Bioderma benim için son derece süpriz bir marka oldu, yıllarca bilmediğim/kullanmadığım bir marka iken, ürünlerini tanıdıkça çok sevmeye başladım. Bioderma ile tanışmama vesile olup bana email ile tavsiye veren okuruma da çok teşekkür ediyorum.

Çoğumuz için bir efsane olan Sensibio H2O’nun yaratıcısı Bioderma, bu kez de Bioderma White Objective H2O Leke Açıcı Yüz Temizleme Suyu ile karşımıza çıkıyor. Aslında, Bioderma’nın White Objective isimli, leke açıcı bir cilt bakım serisi mevcut. Şuradan bu setin içeriğini görebilirsiniz.

bioderma_white_objective_2

Benim denediğim ve size bahsedeceğim ürünse setin içinde yer alan Bioderma White Objective H2O Leke Açıcı Yüz Temizleme Suyu. Bu ürünün kullanım şekli ve uygulaması aynı Bioderma Sensibio H2O gibi, yani makyajınızı temizleme veya tonik amaçlı kullanabiliyorsunuz. Sensibio H2O ne ise bu da o diyebilirim, o kadar fresh, temiz, yağsız ve su gibi yine. Makyajı sorunsuz çıkarıyor. Yine aynı şekilde gözler için de kullanılıyor.

Benim şu an cildimde çok şükür leke sorunu kalmadı, ancak bu ürün çok hoşuma gitti ve önlem amaçlı olarak makyajımı bu ve Bioderma Sensibio H2O ile dönüşümlü olarak temizlemeye başladım.

(*) Ürün firma tarafından gönderilmiştir, yorumlarım bana ait ve objektiftir. Iletisim için info @ makyajcantam.org

26 yorum:

Seda dedi ki...

tam ihityacım olan sey!! diger leke acici urunlerin hangisini kullandın? ve hangisini en cokt avsiye edersin??

Makyaj Cantam dedi ki...

Canım bu setin diğer ürünlerini kullanmadım ancak artık Bioderma'nın ürünlerini çok beğeniyorum. Bu solüsyonunu kullanıyorum şu an ve çok hafif bir ürün. Ama şu an leke problemim olmadığından geçirip geçirmemesi konusunda yorum yapamıyorum, google'dan bir ara istersen. Bioderma dışında Clinique Even Better serum kullandım, o da iyiydi.

edk dedi ki...

Cildinizdeki leke sorununu nasıl halletiğinizi öğrenebilir miyim? Vaktiyle Clinique even better dark spot corrector dan bahsetmiştiniz. Onunla mı halletiniz?

ilknur dedi ki...

Bioderma'yı bende çok seviyorum bir sürü cilt doktoru öneriyor ürünlerini

filiz dedi ki...

Merhaba,ben de leke problemini nasıl çözdüğünü merak ediyorum?

nihan dedi ki...

Bende biodermayı geçtiğimiz yaz güneş ürünü almak istediğimde tanıdım,fransada yaşayan kuzenimle birlikteydik bana bioderma almamı,çok iyi bir marka olduğunu söyledi.Bebeği için onun ürünlerini kullanmış hep...

Nazlı dedi ki...

Sensibio h2o yu senden kazanmıştım:) ve o kadar memnumun ki anlatamam. Herkese tavsiye ediyorum. Arkadaşıma denettim ki cildi çok hassastır. O da çok memnun kaldı. Bir tane edindi bile:)
Eminim buda çok güzel bir üründür. Artık bende sensibiocu oldum.

TatLıGacı dedi ki...

Bir ecznede görmüştüm bu seti,broşürünü aldım,ürünü alıp almamakta kararsızdım..
ikili set halindeydi sanırım..

Peki sen nasıl çözdün leke sorununu..benimde lekelerim çok çok az kaldı..

Beste dedi ki...

Merhaba,

Bu leke acici urunlere internetten bakarken bazilarinin icerisinde olan bir maddenin kanserojen oldugunu okumustum. Zannediyorum hydroquinone. Bu urunun icinde var mi diye merak ettim.

Selamlar,

B

psykhe dedi ki...

merhaba. bioderma ürünleri hakkıında uzun zamandır çok iyi şeyler duyuyorum ancak bulamıyorum. satış noktaları hakkında bilginiz var mı? yani hangi parfümerilerde bulabiliriz. bulamyorum:(

özlemm dedi ki...

öncelikle blogunun yeni hali çok güzel olmuş hayırlı olsun:)))
şu cildindeki leke sorununu nasıl hallettiğini bi yazasan çok sevinirim...
özlemm

Makyaj Cantam dedi ki...

selam, parfümerilerde değil sadece anlaşmalı eczanelerde satılıyor bioderma. www.eczanemizde.com adresinde de satılıyor.

Makyaj Cantam dedi ki...

Beste'ciiim, nasılsın? Şimdi ürünü çevirip arkasına baktım, bahsettiğin madde etikette yazmıyor canım, sevgiler.

Makyaj Cantam dedi ki...

çok teşekkür ederim beğenmene sevindim :) leke meselesini önce bir posta clinique even better kullanarak, sonra da üzerine bir posta bioderma sebium serum kullanarak geçirdim. yazın hep güneş koruyucu kullandım ve şapka taktım bir de. ama benim lekelerim ufak ve noktasaldı büyük yüzey değildi yani.

Makyaj Cantam dedi ki...

bioderma'nın bebek ve çocuklar için özel bir serisi var, broşürünü görmüştüm ben de.

Makyaj Cantam dedi ki...

Güle güle kullan canım, ben de gerçekten sensibio'yu çok beğendim ve kırk yıllık lancome bi facil'den vazgeçmemi sağladı o derece yani :)

Makyaj Cantam dedi ki...

leke meselesini önce bir posta clinique even better kullanarak, sonra da üzerine bir posta bioderma sebium serum kullanarak geçirdim. yazın hep güneş koruyucu kullandım ve şapka taktım bir de. ama benim lekelerim ufak ve noktasaldı büyük yüzey değildi yani.

Makyaj Cantam dedi ki...

evet onunla hallettim. sonra da bioderma sebium serum kullandım, çok iyi geldi cildime.

Makyaj Cantam dedi ki...

doktor reçete ederse bioderma indirim de yapıyor galiba ilknurcum, öyle bir kampanya vardı bitmediyse.

Elif dedi ki...

siteni ve seni seviyoruz mc! :)
bu lekeler sivilce lekelerine de iyi geliyor mu? yoksa güneş lekesi mi ? şu leke kavramını bi türlü algılayamadım.

Beste dedi ki...

Iyiyim tesekkur ederim. Cevaba da tesekkurler. Bak seni nerede olsan buluyorum. (Bu arada ben dogru Beste'yimdir umarim) :))

karin dedi ki...

Daha once H2O tavsiyenize uyup hemen satin almistim. Ondan cok memnun kaldim hatta bu tarz urunlerde cok hassas olan bir arkadasima da aldim, cok memnun kaldi. Gecenlerde de lekeler icin olan bu urunu gorunce dogru duzgun okumada cikip tesaduf eczanede sordum var dedi ve bana gce-gunduz serumunu satti sonra sizin yazinizi tekrar okuyunca temizleme losyonu tavsiyeniz oldugunu gordum. Acaba bu urunler etki gosterebilecek mi merak ediyorum. Bir de bendeki lekeler kalitesiz olan cildimin en ufak bir cizik veya sivilceden arda kalan leke izleri. Sizce bunlar icin de etkili olur mu? 100 puanlik uzmanlik sorusu gibi oldu:)muneccim miyim ben cevabı kabuldur:)

suna dedi ki...

merhaba:) bende cilt lekelerınden muzdarıbım. ve ne kullanacagım konusunda kararsız kaldım acıkcası.ne kadar onlem alsamda cıldım gunes ısınlarından cok cabuk etkılenıyor.ve lekeler cıddılesmeden onları azaltmak ıstıyorum. okudugum yorumlara gore hassas cıltler ıcınde ıyıymıs. kullandıgınız urunlerı denicem. cok yardımcı oldu bu fıkırler. ayrıca sıtenızde cok hos ve yararlı:)

Makyaj Cantam dedi ki...

cok tesekkur ederim canim. simdi urun katalogune tekrar baktim, sivilce icin ozel birsey yazmamislar "kahverengi lekelere yonelik" diyor.

Miracle dedi ki...

Şimdi strawberrynet e bakarsanız leke açıcılar indirimde. Ben lancome un spot eraser ından çok memnun kaldım, tavsiye ederim. ;)

Makyaj Cantam dedi ki...

güle güle kullan canım:)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.