18.02.2011

Golden Rose Ultra Rich Color Lipstick – 18


Golden Rose’un yeni çıkardığı Ultra Color Rich Color Lipstick serisinden 18 numaralı METALLIC seri ruju deneme imkanı buldum, bu benim denediğim ilk Golden Rose ruj oldu.


Ruju sürer sürmez dikkatimi ilk çeken şey metalik yapısı, bu rujun bu rengi aynı MAC’in frost bitişindeki rujlarına benziyor. Ruj içeriğinde E vitamini ve SHEA yağı varmış, bu yüzden sürerken dudak çatlaklarının arasına dolmuyor ve yumuşak bir sürümü var. Bu denediğim 18 numaralı renk tam bir yaz rengi bence,  bronz tende çok güzel duracağını düşünüyorum, ancak benim dudaklarım çok pigmentli olduğundan rengi dudak fotoğrafında iyi yansıtamadım, aşağıda kolumde gösteriyorum.


Sanırım bu rujlar yeni çıkmış, internette satışını bulamadım ama Golden Rose kiosk’larında vardır mutlaka.


Farklı birkaç rengin yer aldığı bir numune kartelası daha var elimde, bu renkleri henüz denemedim ama güzel görünüyorlar.


CREAMY 53 çok ilgimi çekti içlerinden, kiosk'larda bulursam almayı düşünüyorum.


(*) Bu ürün deneme amaçlı hediye gönderilmiştir, ürünle ilgili yazdıklarım sadece kendi deneyimlerimdir ve objektiftir. Iletisim icin info @makyajcantam.org

10 yorum:

civciv dedi ki...

renk cok hosmus gercekten begendim ben de...

tr ye geldigimde bu markaya göz atmaliyim zaten *__*

sevgiler

Unknown dedi ki...

Golden Rose'un rimel renklerini çok sevsem de stick rujları bence berbat... Umarım bu seride iyi iş çıkarmışlardır. Bu rujun nemlendiriciliği nasıl peki? Alt kat olarak başka bir ürün kullanmamıza gerek var mı?

DERYA dedi ki...

ne güzel,tek rujda birden fazla özellik.

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Kokusu var mı? Mor renkliler gibi sabun kokusu/tadı var mı merak ettim, yoksa rengi şahaneymiş, creamy 53 de güzel duruyor.

Sihem Tachouli / Yaşam Stil dedi ki...

Renk çok tatlı, ben Golden Rose seviyorum zaten...

bsrkn :) dedi ki...

Konuyla cok alakasız ama lütfen yardımcı olun strawberry.netten nasıl alışveriş yapıyorsunuz herhangi bir sorun cıkmıyormu .. kargo ücreti vs tüm tüm tüm ayrıntıları yazarsanız cok mutlu olucam .. I <3 mc

bsrkn :) dedi ki...

Konuyla cok alakasız ama lütfen yardımcı olun strawberry.netten nasıl alışveriş yapıyorsunuz herhangi bir sorun cıkmıyormu .. kargo ücreti vs tüm tüm tüm ayrıntıları yazarsanız cok mutlu olucam ..

bsrkn :) dedi ki...

ayrıca siz gümrük vergisi falan ödüyormusunuz bu ürünler elimize nasıl ulaşıyor ödeme şekli nasıl en kısa zamanda yardımcı olmanızı bekliyorum ..

admin dedi ki...

civciv, ben de beğendim, frost bir renk.

Peri, GR'un başka rujunu kullanmadım ama bu rujun sürümü yumuşak, alta özel birşey sürmeye gerek kalmadı bende.

Marjo, belirgin bir kokusu yok canım, derinden bir ruj kokusu geliyor o kadar.

Yaşam Stil, evet tatlı bir renk.

bsrkn, kargo ücreti yok, dilediğiniz ürünleri sepete atıyor ve ödeme yapıyorsunuz yaklaşık 10 günde geliyor posta ile. Alışveriş yaparken 150€ gümrük sınırını geçmemeye dikkat ediyorsunuz.

SaR dedi ki...

Ben de kıbrısta aradım bulamadım bu seriyi, çok hoş görünüyor bence. Eline sağlık cnm

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.