16.02.2011

DORE Cam Törpü


Çok uzun süredir bir cam törpüm olsun istiyordum ancak yurtdışından getirtmeye üşendim, Türkiye fiyatları da çok iç açıcı olmayınca alım kararımı ertelemiştim.

Derken birisi bana DORE kataloğu bıraktı, DORE, ORIFLAME gibi katalogla pazarlanan kozmetik markalarından birisi, ilgimi çekti, bu cam törpüyü de 4.90’a görünce hemen sipariş ettim.

Bir kere ürün çok şeker, hem pembe hem taşlı daha ne olsun :) Fiyatı çok çok uygun ve bu fiyata verdiği performansa bayıldım. Bilmeyenler için yazayım, cam törpü kullanmak tırnağın kırılmasını zorlaştırıyor ve tırnağı zedelemeden şekil veriyor, ancak kullanırken dikkat etmek gerekiyor, çok nazik ve çantada taşımaya gelmeyecek bir ürün.

DORE’nin bu ürününü beğendim.

7 yorum:

Aslı dedi ki...

Ben de cam törpü bakınıyorum, Ankara'dan (alttaki taşları dışında) aynı görünen bir cam görünümlü törpü aldım ama ben cam zannederken kullanıca üstteki pütürlü tabaka hemen soyudu =( Alttan pürüzsüz bir tabaka çıktı... Eğer sert plasik değil de gerçekten camsa bundan alayım o zaman, yoksa ebay den essie nin cam törpülerine bakacağım...

admin dedi ki...

Aslı'cım, aslında en güzeli Essie'ninkidir bence de!

Ama dediğin noktaya tam dikkat etmedim, akşam evde ben bir soymaya çalışayım, sana sonucu yarın bildireyim olur mu :)))

Aslı dedi ki...

Harika olur, çok teşekkürler =) Biizm okula da bırakıyorlar Dore kataloğu ama hep bilinmedik markalar olunca hiç birşey almamıştım... Eğer bu da soyulacaksa 5Er 5er hemen bozulanlara para harcamaktansa ebaydeki ojeli törpü setlerinden almak neredeyse daha ucuza gelecek zaten...

Adsız dedi ki...

bende almıştım bundan,kısa süre sonra körleşir(ne deniyosa artık:)) gibi olmuştu.bide ben cam törpülerin gıcır gıcır sesine ve verdiği hissiyata dayanamıyorum
,tik gibi birşey:D yalnız daha pürüzsüz yapıyor tırnakları,o kesin

Sihem Tachouli / Yaşam Stil dedi ki...

Bilmediğim bir şeyi daha öğrendim sayende, uzun tırnaklı ve tırnaklarına meraklı birisi olarak ben de denemek istiyorum...

iremnur - guzellikolsun dedi ki...

ben erkul kozmetik'ten almıştım 5 tl'ye, izmir'de var mı bilmiyorum ama istanbul'da olanlar alabilir. aylar oldu alalı ve hala çok rahat kullanıyorum, bir sıkıntı yok :) rascal glass diye bir bombeli sticker var üstünde. tavsiyemdir :)

admin dedi ki...

@Aslı, akşam baktım törpüye tekrar, pek öyle soyulacak gibi durmuyor, mermere çatçat vurunca plastik değil daha tok cam sesi gibi geldi. Sanırsam cam, ama yine de sen bilirsin elbette.

Adsız, o zaman kağıt törpüler senin ilacın :D sevgiler!

Sihem, mutlaka dene, cam ve kağıt törpüler metallere oranla daha az kırıyor tırnakları.

guzellikolsun, erkul yok sanırım izmirde ama emin değilim, ist.e geldiğimde bakayım ama taksimde vardı hatırladım! :D

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.