10.12.2010

Oriflame Very Me Rujlar

 Oriflame Very Me Rujlar

Bugün Oriflame Very Me Lip Mania rujlardan bahsetmek istiyorum. Oriflame Dare To Be serisinde renkli nemlendiriciden sonra çook tuttuğum bir ürün oldu Oriflame Very Me rujlar çünkü ben rujda nemlendirici ve yarı şeffaf yapıyı çok seviyorum. Yani renk versin ama biraz “sheer” olsun, hele şu kış günlerinde bol nemlendirici içersin yumuşacık sürülsün istiyorum.

İşte Oriflame Very Me Lip Mania rujlar bu beklentimi tamamen karşıladılar. Paketlerinin üzerinde de topuklu ayakkabılar var çok şirin!

Soldan Sağa Red Vibe, Pink Smoothie ve Sweet Plum’ı görüyorsunuz.

 Oriflame Very Me Rujlar

Bu rujların her biri 4 gr ve rahatsız edici kozmetik kokuları yok, hatta kokusuzlar diyebilirim. Yapı olarak Body Shop Sheer Lipstick’lere benziyorlar. Fiyatları 5 liraydı galiba.

Önümüzdeki günlerde hava açar da gün ışığında fotoğraf çekebilirsem dudakta duruşlarını da yayınlayacağım.

 Oriflame Very Me Rujlar

Uygun fiyatlı ve nemlendirici etkili ruj arayanlara tavsiye ederim. Bu ayki kataloğa sanırım girmemiş bunlar ama Ocak kataloğunda olur kesin.

Bu ürünleri görüntülemek için buraya tık.


(*) Bu ürün firma tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir, ürünle ilgili yazdıklarım kendi deneyimlerimdir. İletişim için info @makyajcantam.org

5 yorum:

RaheL dedi ki...

aynı rujdan bende aldım kendime.ortadaki renkten.coook begendim verdigi hafif renk , hafif ışıltı ve nemnedlrimesi süper bence fiyatına göre iyi.dedigin gibi ambalajı cok şirin ve bence kalitelide duruyor.

narcia dedi ki...

bu rujlar gercekten güzel.. bende de pink kiss ve vibrant peach renkleri var.. ikisini de severek kullanıyorum.. kataloga tekrar girsin diger renklerinden de alıcam..

ÇıTıRTı dedi ki...

ambalajı çok orjinal :)
bende sheer rujları çok severim indirime girince pembe ve kırmızı tonalrından alıcam

Dolly dedi ki...

bende bunun kırmızısından aldım ama kesinlikle kullanışlı olmadığını düşünüyorum gördüğünüz renklerin birebir aynısını elde edemiyorsunuz

admin dedi ki...

gülse, ben fiyatına göre kıyaslıyorum çok iyi bence fiyatına göre.

narcia, güle güle kullan canım sen de.

çıtırtı,umarım beğenirsin canım.

dolly, bunlar çok sheer yapıda rujlar, yani tam opak renk vermezler ona göre beklentiye girmek gerek.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.