23.11.2010

You + Eye Glitter No:16

 You and Eye Glitter

You+Eye Cosmetics markasının en meşhur ürünlerinden birisi bu glitter’larıymış. Forumlarda biraz araştırmam sonucu bu sene bir makyaj fuarında bu glitter’larla show yapıldığını ve yapılan makyajların ilgi çektiğini okumuştum.

Ürün iki fazlı bir ürün. Şeffaf kısmı baz. You+Eye Fixing Gel olarak adlandırılıyor ve şu maddeleri içeriyor:

Aqua, Propylene Glycol, Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

 You and Eye Glitter

Şeffaf kısmı baz olarak sürdükten sonra glitter kısmı ile uygulama yapıyoruz. Buradaki amaç glitter’ları sabitlemek. Hani çocuklar müsamerelerinde heryeri sim yaparlar ya, işte kuaförlerinin böyle bir maddeden haberi olsaydı o simler yerinde olurdu : )

 You and Eye Glitter

Bu rengi ve glitter’ı bu seneki yılbaşı makyajımda kullanmayı düşünüyorum.

Bu glitter’ların Kozmetik Site’de farklı renkleri mevcut eğer siz de sabitlenen, yerinde duran bir glitter arıyorsanız tavsiye ederim.


(*) Bu ürün Tanaçan Kozmetik tarafından deneme amaçlı gönderilmiştir, ürünle ilgili yazdıklarım kendi deneyimlerimdir. İletişim için info @makyajcantam.org

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Amsterdam'daki neredeyse tüm kozmetik dükkanlarını gezmeme rağmen You+Eye bulamadım, çok üzgünüm :(

admin dedi ki...

Çok üzüldüm Nyu'cum sanırım salon markası olduğu için perakende satışa denk gelmedin :/ sen yokken markafonide satışa girdiler belki tekrar girer.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.