24.11.2010

Nail Trick Peel Off Asetonsuz Oje

 Nail Trick Peel Off Asetonsuz Oje

Nail Trick ojelerin haberlerini daha önce farklı iletişim platformlarında okumuştum ve ben bir astım hastası olduğumdan, aseton kullanmama gerek kalmamasını öğrenince çok sevindim.

Başta inanamadım ama gerçek bu! Elime geçer geçmez bayramda tırnaklarım uzunken sürdüm, sürmesi aynı normal ojeler gibi. En güzel özelliklerinden birisi bu ojeler zehirsiz ve kokusuz. Bir astım hastası olarak oje sürerken hep zorlanır, kafamı başka yere çevirmeye çalışırdım ama Nail Trick Peel Off Asetonsuz Oje’yi çook rahat sürdüm ve çok sevdim. Sürer sürmez kurumasını bekleyip çıkarmayı denedim tabii!

 Nail Trick Peel Off Asetonsuz Oje

Üründen en iyi performansı almak ve amacına uygun kullanmanın yolu, bence, top ve base coat kullanmamak ve bu üründen fazla dayanıklılık beklememek. Sonuçta amacımız asetonsuz çıkan zararsız bir oje kullanmak. Soyarken zorlanmamak için bu ojeyi tek ve kalın bir kat olarak sürmenizi tavsiye ederim.

 Nail Trick Peel Off Asetonsuz Oje

Fotoğraflar bayram tatilini fırsat bilip uzattığım tırnaklarımda Nail Trick Peel Off Asetonsuz Oje. Çıkarırken ucundan kazıyıp sonra tek hareketle kaldırmak yeterli olmuştu ancak o gün kameramın pili bittiği için videoya çekememiştim. Hatta bir erkek arkadaşım merak etti onun tırnağına da sürdük, kuruyup kenarından kaldırınca çok şaşırdı hatta hep sordu bana “bak çıkmazsa rezil olucam” filan diye : )

 Nail Trick Peel Off Asetonsuz Oje

 Nail Trick Peel Off Asetonsuz Oje

Neyse, Peel Off ojeleri dün tekrar sürdüm ve çıkarırken sizin için videoya kaydettim. Ben burada ojeyi çok ince bir kat sürdüğüm için çıkarırken iki hareketle sökemedim ancak katı kalın tutarsanız ucundan kazıyıp geri kalanını çekince büzüşmüş bir yaprak gibi kalkıyor oje. Benim videomda çok net anlaşılmıyor merakınızı gidermek için Nail Trick'in şu videosunu da izlemenizi tavsiye ederim.



Müziğimiz de güzel ojeden ayrılmamak isteyenler için biraz nostalji olsun dedim : )

Şey hiç başınıza gelmiş midir.. Hani kırmızı oje sürer işe gidersiniz uçlarından gider çirkin bir görüntü oluşur ama elinizin altında aseton olmaz, keşke olsaydı dersiniz.. İşte bu oje ile bu sorun ortadan kalkıyor, toplantıda elleri masa altına götürüp gönül rahatlığıyla çıkarabilirsiniz : )))

Kesinlikle diğer renklerinden de almayı düşünüyorum, gerçekten bir astımlı olarak bu ojenin kokusunun beni rahatsız etmemesine ve aseton kokusundan kurtulma fikrine bayıldım. Nail Trick Peel Off Asetonsuz Oje’yi elime geçtiğinden beri 4-5 kez sürdüm, bundan sonra da bolca kullanırım. Sür-soy o kadar pratik ki, oyun gibi.

Bir not: Soyulabilir bir oje ancak gün içinde kendi kendine soyulma ve kalkma asla yapmıyor. Siz kenarından kaldırmadıkça o kendisi tırnaktan ayrılmıyor. Ancak ikinci gün sonunda, içinde zehir maddeler olmadığından hafif çizilmeler yapabiliyor ancak unutmayalım bu ürünün amacı tırnakta dayanıklılık değil, rahat nefes alabilmek : )


* Bu ürün bana deneme amaçlı gönderilmiştir, ürünle ilgili yazdıklarım tamamen kendi fikirlerim ve deneyimlerimdir. İletişim için info @makyajcantam.org

18 yorum:

mavigülücük dedi ki...

videoyu izlemeden bu kdr süper bişey olucağına inanmıyodum açıkcası nerden bulabiliriz bu ojeyi tr. geldimi yoksa net üzerinden fln mı alıyoruz.fiyat ne kdr ?

Adsız dedi ki...

ne güzelmiş keşke bütün ojelerde olsa bu özellik süper olurdu bence rengi de çok tatlı :)

benimadımkırmızı dedi ki...

çok güzel düşünülmüş, astım hastaları için bile çok rahat kullanılabilir. ben de denemek isterim en kısa zamanda nereden temin edebiliriz?

benimadimkirmizi.blogspot.com

Unknown dedi ki...

çok pratikmiş cidden. nerelerden temin edebileceğimizi ben de merak ettim.

admin dedi ki...

Kızlar Nail Trick markası markafoni, limango, alamarka gibi sitelerde sık sık satışa çıkıyor ve oradaki fiyatları 19 civarı oluyor genelde. Kendi sitesinden direkt sipariş vermek isterseniz de aşağıya tıklayın,kendi sitelerindeki satış fiyatı ise 32.50TL.

http://www.nailtrick.com/siparis/

Nazlı dedi ki...

Harika birşeymiş bu oje!! Bayıldım valla.. Kırmızı ojeyi çıkarmak artık dert değil:)

ÇıTıRTı dedi ki...

tek kelimeyle bayıldım :) ben ojenin temizlemesi yüzünden pek sevmem ama bu çok ilgimi çekti :)

Judy Abbott dedi ki...

çok güzel birşey bu, gerçekten kırmızı oje iz bırakır ya, o dertten kurtulduk!

twinkle dedi ki...

ya oje falan hiç geldi bana video ve şarkıdan sonra akşam akşam yıktın benı ya süper olmuş ne diyim :D

Öykü dedi ki...

Sarki guzel olmus ama soyma islemi bana korku filmi gibi geldi, kaldiramadim :/

Oje Delisi (: dedi ki...

banada göndermişlerdi. gerçekten güzel bir ürün ancak soyarken sizin videonuzdaki gibi bir uygulama yapmadım. ucundan biraz kaldırdım önce daha sonra tek bir parça halinde kendiliğinden kalktı. üstelik tırnağım parlaklığını kaybetmedi. bir kerede ucundan kaldırmayı deneyin isterseniz ;)

ayrıca, bu renk güzelmiş. güle güle kullanın.

guzelkadin dedi ki...

Merhabalar, sitenizi beğenerek takip ediyorum. Sizin yorumunuzu okuyunca body shop seaweed serisinden aldım ve memnun kaldım teşekkür ederim. bununla ilgili bir yazıda yazdım. Sizin sitenizin adresinide orada verdim. Umarım bir sakıncası yoktur :)

admin dedi ki...

twinkle :)))

Öykücüm yok öyle korkunç değil yahu :)

Oje Delisi, ben ilk kullandığımda öyle kenarından kalktı, ikinci kullanışımda ince bir kat sürdüm ve o şekilde kalkmadı, soymam gerekti. Katı biraz kalın tutmak gerekiyor.

guzel kadın, güle güle kullanın aldıklarınızı, hayır bir sakıncası yok, teşekkür ederim.

Adsız dedi ki...

Nail Trick'i sürmeden önce eğer tırnaklarınızda normal bir oje varsa ve sürmeden hemen önce asetonla temizlediyseniz, asetonun etkisi tırnaklarınızda kalmaya devam ediyor ve Nail Trick Oje'yi çözüyor. O zaman Nail Trick'i böyle tek parça halinde soyarak değil, hafifçe kazıyarak çıkarmanız gerekiyor. Biraz bekleyin, elleriniz kurusun, hatta su, sabun, alkol, kolonya vs. ile tırnaklarınıdaki asetonun tamamen uçtuğundan emin olun, öyle uygulayın, Nail Trick'i istediğinizde ucundan tutup kolayca soyabildiğinizi göreceksiniz :)

roksalan dedi ki...

Tırnak diplerinize oje sürmeme nedeniniz nedir?

admin dedi ki...

@roksalan, tırnakların daha ince gözükmesi ve aseton ile çıkarırken kolaylaşması.

KelebekNehir dedi ki...

Ben bu ojeyi lise üniversite yada lise yıllarımda keşfetmiştim. Keşke patentini alsaydım. Ben de oje kullanmayı hiç sevmem çünkü çıkartması zor geliyor. O zamanlar boş bir oje şişesini alıp içine tutkal koymuştum. Biraz su ile oje kıvamına getirmiştim. Tutkal kuruyunca şeffaflasıyor ve parlatıcı ojeniz oluyor. İçine biraz boya katarak (su bazlı herhangi bir boya sulu boya da olur ) istediğiniz rengi veriyorsunuz. Soymanız yeterli tek harekette soyuluyor. Uzun süre suya maruz kalmazsa bozulmuyor. Yani normal el yıkamayla bozulmuyor. Ben bu yöntemi çok uzun zaman kullandım.

admin dedi ki...

aaa inanmıyorum harikaymış :))

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.