9.11.2010

MAC Pro Longwear Concealer

 MAC Pro Longwear Concealer

Uzun zamandır ilk kez gözaltı kapatıcısı olarak farklı bir ürün kullanmama vesile olan MAC Pro Longwear Concealer’dan size biraz bahsetmek istiyorum. Pro Longwear koleksiyonu ilk çıktığında ben bu kapatıcıyı almayı aklıma bile koymamıştım açıkçası ama deneyince süpriz bir kararla alıverdim.

Biliyorsunuz ben normalde gözaltı kapatıcısı olarak Lancome Effacernes kullanıyorum ve çok memnun kaldığım bir ürün fakat paraben içermesi ve her gün kullandığım bir ürün olması sebebiyle ona alternatif ve parabensiz birşeyler arıyordum. MAC Pro Longwear aktivitesi sırasında bana uygulanan kapatıcı buydu, çok doğal durdu ve gerçekten kalıcı bir kapatıcı + paraben içermiyor.

 MAC Pro Longwear Concealer

Ben de uzun vadede denemek açısından bir tane edindim kendisinden. Aldığım renk NW25. Aslında Effacernes’de kullandığım ton daha açıktı ama bildiğiniz gibi MAC’te renk seçimi doğallık üzerine.

 MAC Pro Longwear Concealer

Ürün pompalı şişede, çok steril ama tek bir kötü özelliği tek basışta çok fazla ürün çıkarması. Ben göz altlarıma sürdükten sonra artan kısmıyla sivilcelerimi filan kapatıyorum :)

Şimdilik kapatıcılığından ve kalıcılığından çok memnunum. Ilerleyen zamanlarda bakalım neler olacak. Yarın da bu ürünle Effacernes’in karşılaştırmasını yapacağım.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

Karşılaştırma yorumlarını merakla bekliyeceğim. :) Güle güle kullan İraz'cım.

Kalem-i Fâni dedi ki...

merhaba Iraz,

uzun süredir göz altı kapatıcısı arayışındayım lancome'u ben de çok istiyordum ama parabene alerjim var,hemen kabarıyor,tahriş oluyor cildim hele ki gözlerim!!! ayrıca meme kanserinin kıyısından dönmüş biriyim 7 yıl kadar önce...neyse yani parabensiz olması harika bir haber,yarınki karşılaştırmayı dört gözle bekliyorum ben de. bir de fiyatını merak ettim?

sevgiler

miray

admin dedi ki...

Mor kelebek, yarın blogda, teşekkür ederim bu arada :)

Miraycım geçmiş olsun canım. Yazmayı unutmuşum bu ürünün fiyatı 39 lira.

Unknown dedi ki...

Pumpkin de çok övmüştü. Deneyeceğim en kısa zamanda. Üzerine setting powder geçmezsen çizgilere doluyor mu?

admin dedi ki...

İyi dağıtır ve fırçayla sürersen dolmuyor Ayça'cım.

çakıl dedi ki...

ben su an bu urunu kullanıyorum cildimi iyi nemlendirmeme ragmen bu urun cildimle bır butunlesme saglamıyor cildimde kalıp gibi duruyor...fırca olarak mac 187 kullandım sonra olmadı elimle surdum siz ne tavsiye edersiniz

Unknown dedi ki...

Burada yazdıklarından etkilenerek ben de MAC Pro Longwear Concealer aldım, bugün. Pompalı olması çok hoşuma gitti :) Yapısı da güzel gözüküyordu.

Unknown dedi ki...

Merhaba ; yazıların çok çok güzel ve faydalı.. öncelikle güzel paylaşımların için teşekkürler :) bu yazını okuduktan sonra koşa koşa M.A.C'e gittim diyebilirim :) bu arada bende yeni bir blog sayfası açtım ve sayfamda birazcık senden bahsettim , umarım rahatsız olmazsın..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.