4.10.2010

Wish List - Ekim 2010

Ben bu ay..

China Glaze'in Holiday 2010 koleksiyonu ojelerini istiyorum..


MAC Venomous Villains cicilerini istiyorum..



Chanel Rouge Coco'larin hepsini istiyorum..



Clinique'in bu pudrasını istiyorum..



Sigma fırçaların tüm koleksiyonunu istiyorum..


OPI Burlesque koleksiyonunu almak istiyorum..



"Drugstore" makyaj ürünlerine kendimi vermek istiyorum.


Kısacası çılgınlar gibi almak istiyorum.!!! Hatta mümkünse New York'a gidiş dönüş bir adet uçak bileti {ki bilenler bilir uçak korkum var!} ve sınırsız bir kredi kartı istiyorum!!!!

Sorun şu ki, ben insan gibi alışveriş yapmayı bilmiyorum! Bir şey görürsem tüm seriyi, aynı rengin 9480348093 tonunu alıyorum. Hey dostum, benim sorunum ne? :)


Çok mu şey istiyorum? :) Siz neler istiyorsunuz, bu ay wishlist'te neler var? Hadi biraz hayal kuralım :D

15 yorum:

yıldız dedi ki...

bende sigma fırçalar istiyorum hepsi evet evet hepsi:)))
sonra haki rengi bi oje chanel olabilir onu istiyorum.
m.a.c in tüm m.s.f lerini istiyorum her rengini
bir sürü allık istiyorum nude ve şeftali tonlarda
çok güzel bi makyaj dolabı istiyorum kocaman her katından bir sürü ürün çıkacak aynı zamanda müthiş düzenli olacak
ııııımmm başka her gün topuklu ayakkabı giymek istiyorum (giyemiyorum kahretsin ayaklarım dayanmıyor)
hiç düşünmeden herşeyi sepete atacağım alışveriş istiyorum limitsiz sorgusuz geri ödemesiz:)

hepimiz aynımıyız ama bazılarımız yapabiliyoruz dimi ne şans :)

Tannesi dedi ki...

Bu soruyu sormakla iyi etmedin! :) Dile evrenden ne dilersen gibi olmuş, heheh! Ben de istiyorum o fırçalardan. Kocaman bir şifoniyeri dolduracak kadar malzeme istiyorum. Mac'in yeni fond ve kapatıcısından istiyorum, dermalogica cilt bakım ürünleri istiyorum. Mac'in yeni eyeliner larını, by candelightı, nars orgasm allık ve glossu, estee lauder double wear fondöteni, sisley pudrayı, dior'un allıklarını, markası övülen bütün göz kalemlerini, tbs tahta tarakları, şu senin kullandığın dalgalar için saçına sürdüğün serumu, hemen tüm markaların bütün renklerdeki allık ve rujlarını almak istiyorum. Haa ayrıca armani diamonds parfüm de istiyorum. Evet, bunların hepsini ve dahasını istiyorummm! :))) Daha da yazarım da ayıp olur diye kısa kestim.
**Ayrıca bir çift mor oxford da istiyorum. Haa bir de calvin klein'in yeni sezon çantalarına öldüm bayıldım, şöyle 1-2 rengini alsam süper olur. Bir tane çapraz takılandan, bir tane vakko modeli gibi olandan (o modelin adı her ne ise artık) :) istiyorum.

Ayy, oh beee! Terapi gibi oldu. :)
*** Hatırlayamadığım tüm ürünlerden gıyabında özür dilerim. :)
Dur dur, kapatamadım sayfayı, bir sürü makyaj bazı, corrector, ayrıca nars albatros ve angelika (bu ikisini nasıl unuttum aklım bile almıyor)istiyorummmm! :))

admin dedi ki...

Yıldız, hahah ne güzel yazmışsın, sanırım hepimizin derdi makyaj odası! sen bir kez demiştin ya kozmetikçilerdeki standları istiyorum diye, ben de onun gibi mac'in aynalarını ve lambalarını istiyorum odama :)))

Tannesi, Sen kozmetikle kalmamışsın, mor oxford hmmmmmm iyiymiş yahuu :) kıyafete bakacak olursak ben de designer ayakkabılar çantalar istiyorum, dolaplar dolusu! :))))

yıldız dedi ki...

yaa evet ırazım parfümerilerdeki stand evet evet bak aklımdan çıkmış :))))))) sen çok yaşa emi eee genç hatun aklında kalıyor valla yaşlandım:)
tek tek ürüne döksek varya benim neler çıkar neler:)

tubiss dedi ki...

off off istediklerimi sıralamaya nerden başlasam acaba diyeceğim ama galiba bu aralar ne istiyorum bende bilemiyorum kursa gidiyorum o makyaj standlarından banada özel var gittikçe kendime de sürerim artık ohh birde bize indirim yapıyorlarmış galiba bunu kullanıcam :D ben aslında ne istiyorum biliyorum :))) MAC makeup artist olmak istiyorum Iraz :) olurum dimi

HUYSUZBALIK dedi ki...

Ha ha bu ay sadece iş bulmak istiyorum sonra wish list yapacağım kendime :)

francesca mckennitt dedi ki...

Opi'nin tüm mat ojelerini, chine glaze'in tüm sedefli ojelerini istiyorum.. çok şey sayılmaz ki!

Unknown dedi ki...

Bütün makyaj malzemelerimi geçen ağustos kuzenimin düğününde çalındığı için baştan sona ne varsa istiyorum =(
İnglot fırçalarımı(artık herhangi bi fırça bile olabilir) rujlarımı,allıklarımı =(, mac msf lerimi hello kitty koleksiyonunda ki rujlarımı =( nars bronzer&aydınlatıcımı =( clinique pudra & armani fondotenimi essence' in bilumum farı kalemi vs ürünlerini bobbi brown jel eyelinerını aigner too feminine parfümümü lancome kapatıcımı vee yerli yabancı bütün nude rujlarımı ojelerimi nyx rujlarımı =( inglot far paletlerimi yaa hepsini geri istiyorum =( ama çalışmadığım için bunları bana sadece noel baba geri getirebilir... çok şey mi istiyorum noel amcaaa???

CiciModa dedi ki...

bendeeeee sigma fırcalardan istiyorum bende mac cicilerinden almak istiyorumm en cokda drugstore gıtmekk ıstıyorum yanı sen normalsın yada hepımızde var anormallikkk :)

Briss dedi ki...

valla ben koleksiyon insanı değilim pek ama bu Venomous Villains koleksiyonunu beğendim ben de istiyorum. MAC pro longwear fondoten ve kapatıcısını istiyorum. Beauty blender istiyorum bi de :)

Adsız dedi ki...

bir blog sayfası hazırladım :)) Henüz hiçbir izleyici yok. İlk siz olun! http://bilgeceler.blogspot.com/

Ece Nur'un Annesi "Mine" dedi ki...

ben de insan gıbı alısverıs yapamıyorum.Kıyafet alırken bır t-shırtun bıle bılmem kac rengını alabılıyorum.Ayakkabı almak ıcın gırdıgımde o mevsım modasının 10 cesıdını alıyorum eve geldıgımde yer bulamıyorum kaldı kı 3 defadan fazla gıymıyorum aldıklarımı ... Kozmetık ve ıc gıyımde de ınsan demeye 3546465 şahıt lazım bana !
Benım de sorunum var ama ne :)

admin dedi ki...

yıldızcım hahah alemsin canım benim :)))

tubis, olmaman için hiçbir sebep yok! Sen istanbuldasın diye hatırlıyorum, MAC'le iletişime geçip iş başvurusu yapsana? Onlar eğitimlerini kendileri veriyor zaten.

Esincim umarım tez zamanda yerleşirsin dilediğin işe.

francesca, aah ne çoku! Ben de OPI standını istiyorum desem :)))

Ceyda, ay geçmiş olsun nasıl oldu öyle birşey? Çok üzüldüm gerçekten. O zaman hepsi 2 misli yerine gelsin!

Cicimoda, vallahi yahu ne olacak bu halimiz :)))

Briss, çok güzel seçimler, en makul istekler senin, seçim yaparak koleksiyondan birşeyler alabilirsin bence :)

Jolie, hoşgeldin.

Mine, valla ben de aynen öyleyim bilmiyorum ne olacak halimiz :)

Nasilgiysem dedi ki...

ben de sigma fırçalardan istiyorum. makyaj malzemelerimi düzenli bir şekilde tutabileceğim bir çekmeceli dolap istiyorum. parfümlerim için ışıklandırmalı bir raf istiyorum. mac by candlelight ın çileğe düşmesini istiyorum. tam istediğim gibi şık bir siyah çanta istiyorum. çeşit çeşit bootie ler ve çizmeler istiyorum. odamı yeniden şekillendirmek istiyorum. yeni bir laptop istiyorum. beauty blender istiyorum. ben de amerika'da bir drugstore da kendimi kaybetmek istiyorum. istiyorum da istiyorum... ama en çok gönlüme göre bir iş bulmak istiyorum artık. yoksa evden kovulacağım sanırım, yakındır... :)

admin dedi ki...

Lydia, önce güzel bir iş olsun, sonra diğerleri gelir canım, bol şans diliyorum :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.