11.10.2010

Sevilla 144 + Viva La Nails Sticker

Viva La Nails paketimdeki water decal’lerin hepsini sanırım bitirdim. Sıra minik şekiller, çıkartmalar ve simlerde. Çıkartmaları kullanmak çok riskli alsında çok da sevmiyorum, kenarları havaya kalkabiliyor.

 Chanel Paradoxal Dupe Sevilla 144

Sevilla 144 ojemin üzerine taşlı çiçekler ve kelebekler denedim, kelebekler iyi de, çiçekler orasından burasından havaya kalktı top coat geçmeme rağmen, çok hoşlanmadım, kullanılışları da water decal’ler kadar uzun süreli değil. Bunlar yerine water decals'leri kullanırım. Kendime olmamış diyorum, "otur sıfır" diyorum :))

Açıkçası benim favorim şurada da gösterdiğim şekilde uygulanan water decal’lar oldu.

3 yorum:

Tannesi dedi ki...

Ojenin rengi çok güzelmiş. Fakat ben de önceki süslemeleri daha çok beğendim. Bunlar fazla renkli aynı zamanda ve diğerleri kadar kaliteli görünmüyorlar. (değillermiş de zaten.) :)
Ama baya ilerlettin sen bu tırnak süsleme ve oje işlerini... :)

Adsız dedi ki...

canım yazında ojenin ismini ikinci yazışında "sevilla 140" yazmışsın.Düzelt istersen..

admin dedi ki...

Tannesicim ben de sevmedim bunları, ötekiler çok daha zarif ve hoş duruyordu bunlar çok çakma oldu :) ama blogger paketiydi sırayla deniyorum işte :)))

Adsız, aa teşekkürler farketmemişim, düzelteyim canım çok sağol.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.