13.10.2010

MAC VV Toxic Tale Ruj – LotD

 MAC VV Toxic Tale Ruj

MAC Venomous Villains Evil Queen serisininde kaçırılmayacaklardan birisi bence Toxic Tale ruj idi. Ben koyu renk ruj insanıyım. Çünkü koyu renkler tam opak veya mat olmadıkları sürece bende o kadar da koyu durmuyorlar, sanırım dudak rengimle alakalı bir durum. Bu yüzden çok açık renk rujlar bende bir acaip duruyor.

 MAC VV Toxic Tale Ruj

VV koleksiyonunda bu yüzden Toxic Tale’i mutlaka kapmalıyım demiştim, çünkü benim için çok sürülesi bir renkti. Dudakta swatch’larını görene kadar, bu rujun Lancome’un LE çıkardığı Chris & Tell’e benzediğini düşünüyordum ama sürünce bu çok daha neon ve kırmızı. Yapısı satin, dolayısıyla kuru dudaklarımda bile yumuşacık ilerliyor, gerçekten sürümü çok güzel. Fazla kullanmaya kıyamayacağım sanırım. Belki özel günler için, bilemiyorum.

Aşağıdaki resimde kolumdan ruju bir kere geçirdiğimde çıkan rengi görüyorsunuz.

 MAC VV Toxic Tale Ruj

Bu aşağıdakiler de farklı ışıklarda çektiğim LotD fotoğrafları. Dudaklarımın kenarında şurada da kullandığım L’Oreal Glam Shine gloss var, ışıltısız duramadığım için onunla kontürledim dudaklarımı.

 MAC VV Toxic Tale Ruj

Bunlar da bazı detay fotoğrafları...

 MAC VV Toxic Tale Ruj

 MAC VV Toxic Tale Ruj

Bu koleksiyondan mutlaka bir şeyler almalıyım diyorsanız bence Toxic Tale’i es geçmeyin, gerçekten çok güzel bir ruj. Bu tarz ağır renkleri kaldıramayan, çok açık renk dudaklarınız varsa, kullanamayacağınızı düşünüyorsanız da almayın, pas geçin derim.


Bad Fairy Oje’den sonra VV koleksiyonundan ikinci favorim Toxic Tale ruj.

7 yorum:

chunlibeauty dedi ki...

oo süpermiş gerçekten :) bende çok sevdim.. güle güle kullan!

nilmarin dedi ki...

ow süper ne diyeyim bana chanel in genial'ı hatırlattı acaba benzıyormu :) senın yorumun ustune powder,oje,allık,ve bu ruju ayırttım hadı bakalım hayırlısı :) güle güle kullan cnmm

Unknown dedi ki...

Ozlemisim LOTD yazilarini <3 cok yakışmış kuzuma!

Unknown dedi ki...

çok güzelll hem oje hemde ruj alınacaklar listesine eklendi..
güle güle kullan
özlemm

PiNaR dedi ki...

hakkaten güzel bir renk mac'e en kısa zamanda uğramalıyım:)

admin dedi ki...

Chunli, çok teşekkür ederim canım.

Nilmarin :) Kesinlikle benziyor ama bu daha neon sanki.

JM'cim ben de seni özlemişim kuşum, çok sağol *kiss*

Tuana'cım, Pınar'cım çok teşekkür ederim, daha güzelleri sizin olsun.

LensMakyaj Blog dedi ki...

Çok güzel görünüyor. Bu koleksiyondan rujları pas geçecektim ama bu renk aklıma takıldı. 15'inde Türkiye'ye gelecekmiş sanırım, kesin bu renge bakacağım.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.