12.10.2010

MAC VV Bad Fairy Oje - NotD ♥

MAC’in daha çığlığına aylar öncesinden başladığım Disney işbirliği ile hazırladığı Venomous Villains koleksiyonunun bence en önemli parçalarından birisi Bad Fairy oje idi. {Bu arada ben koleksiyondan 5 parçayı kesin almayı planlıyordum, biri hariç istediğim dört parçayı tükenmeden alabildim, şanslıyım!}

 MAC VV Bad Fairy NotD

Bad Fairy ojeyi All lacquered Up’da gördüğümden beri çook istiyordum. Hatta bu ojeyi Öykü de sürmüştü, hatta Öykü’nün renk değişimini gösteren fotoğrafına bayılmıştım!

 MAC VV Bad Fairy NotD

Bad Fairy ojem elime geçer geçmez sürdüm. Söyleyeceklerim şunlar, yapısı çok ince, Just Makeup’ın bana tavsiye ettiği gibi önce bir kat siyah oje sürüp sonra üzerine bunu geçebilirsiniz. Veya benim yaptığım gibi iki ince kat üzerine bir kalın kat sürebilirsiniz.

 MAC VV Bad Fairy NotD

Kuruma sorunu yok, hızlıca kurudu diyebilirim, hatta top coat kullanmamama rağmen epey hızlı kurudu. Oje fırçasında ben bir problem yaşamadım, hatasız geldi ve sürümü çok kolaydı.

Gelelim renkle ilgili düşüncelerime. Bu arada belirtmeden geçmeyeyim bu benim ilk MAC ojem! Fiyatlarından dolayı MAC ojelere biraz önyargı ile yaklaşıyordum ne yalan söyleyeyim ama bu renge kayıtsız kalamadım. Ben yurtdışından aldığım için uyguna geldi, TR fiyatı ne olacak bilemiyorum.

Tek kelimeyle muhteşem! Oje seviyorsanız, oje biriktirmeyi seviyorsanız, bu gerçekten koleksiyona girmesi gereken bir renk. O kadar değişik ki tarif etmem zor.

 MAC VV Bad Fairy NotD

Genel olarak içinde minik ışıltılar bulunan metalik bir gül kurusu rengi gibi görünüyor. Tırnağı bir çeviriyorsunuz, bakır ışıltılı bir koyu kahverengi oluyor. Başka bir ışıkta bakır rengi oluyor. Valla çözemedim gitti. Sabahtan beri tırnaklarıma bakıyorum desem yeri. Gördüğüm değişimleri size fotoğraflarla yansıtmaya çalıştım artık olduğu kadar. Video çekerim belki bir ara.

 MAC VV Bad Fairy NotD

 MAC VV Bad Fairy NotD

Almayı düşünenler, kararsız kalanlara umarım bu yazım yardımcı olmuştur.

Bu arada bir kez daha söylemek istiyorum ki..

I ♥ M.A.C !!!!

10 yorum:

nilmarin dedi ki...

hem twitterdan hem burdan yazıyorum :D böyle süper notd resim olamaz diyorum bayıldım oje manyagı olarak bittim :D haftasonu gelıyormus jm den aldıgımız haberlere göre önce bunu alıcam bende :) ellerine saglık

Flame dedi ki...

çokkk güzelmişşşş hakikaten :)

hersheyler dedi ki...

güle güle kullan canım bende aldım bende gelicek benimkide ^_^ diğerlerini almadım alsam mı diye düşünüyorum ah bu oje deliliği

towanda dedi ki...

allahım bu negüzelliktir. "Love at first sight" :) istiyorum istiyorum bende istiyorum. Haftasonu koşa koşa MAC' e gitcem :)

Öykü dedi ki...

Bu benim de ilk MAC ojem :) Ama cok cabuk soyuldu kendisi, umarim sende kalici olur.

Lokum Hanim dedi ki...

Cok inat ettim almiyorum ama olmaz ki be kuzum once Oyku simdi sen beni bastan cikariyorsunuz =) Yok almicam ben yok yok cik =)

Bu arada mac renkler guzel ama kalite pek iyi degil bence.. bende hazetmiyorum, o kadar paraya yazik gibi geliyor her seferinde.. hee chanel de oyle diceksiniz ama chanel in renkleri hep tek oluyor =)

Ve koleksiyon hakkinda ben delirdim aldim bi 5-6 parca =) hic alma planlarim yoktu gorunce cildirdim =)

Bir kere bite an apple muthis sonra heartless ask yasadigim ilk kirmizi rujum =)

cok yazdim mc'm optum seni kocaamn =)

admin dedi ki...

Nilmarin, çok güzel bir oje gerçekten, kaçırma derim alma imkanın var ise :)

Flame, çok teşekkür ederim, oje güzel gerçekten :)

Hersheyler, canım diğerlerini boşver bence bu koleksiyonun must-have'i budur.

Towanda, kesinlikle kaçırma, gerçekten son zamanlarda gördüğüm en güzel oje, çabuk bitecek bence.

Öykü'cüm, bugün topcoat'sız ikinci gündeyim, bilerek sürmedim bakalım nasıl gidecek :/

Zuzukuzum,mucuks, bence bir tek bu rengi al. Yani diğer ojeleri boşver ama bu çooook güzel :)

Judy Abbott dedi ki...

muhteşem olmuş, hele o tırnakların altın rengine dönüştü foto olağanüstü olmuş. ellerine sağlık.

admin dedi ki...

Judy, MAC'in eline sağlık :) rica ederim canım.

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bu pjenin fiyatını bilmiyorum ama bu rengin aynısı avonun ekim kataloğunda var. bakmanızı öneririm.muhtemelen daha ucuzdur...

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.