22.09.2010

Taze Bittiler .. #9

tazebittilereylul

Bu ayın ilk yarısında yukarıda gördükleriniz de çöpü boyladı.


1. John Frieda Luxurious Volume Blow Dry Lotion: Bundan inanılmaz memnun kaldım ve çöpe atmayı beklemeden aynısından bir adet daha aldım. Saçlarım nemliyken sıkıyorum bolca, sonra kurutma makinesiyle şöyle bir üstünkörü kurutuyorum. Al sana hacimli, doğal, Serena modeli saçlar.

2. Sephora Eye Makeup Remover: Sephora’dan merak edip aldığım ve hiç memnun kalmadığım, zorla bitirdiğim göz makyaj temizleme losyonu. Gözlerimi bu kadar yakan ürünle pek karşılaşmamıştım. Asla tekrar almayı düşünmüyorum, hiç iyi gelmedi bana.

3. Yves Rocher Fleur de Noel Hand Cream: Çok memnun kaldığım el kremim, bundan sonra da Yves Rocher kremler almaya devam edeceğim.

14 yorum:

ozge dedi ki...

Sephora'nın göz makyaj temizleyicisini merak ediyordum genelde çok beğenen vardı.Almayı düşünüyordum şimdi kararsız kaldım :(

admin dedi ki...

magrenta, gözlerin hassassa hiç bulaşma derim. Fiyatı ucuz ama çok yakıyor, yani benim hiç hassas değildir normalde cildim ama bu iyice yaktı, her makyaj temizlemeden sonra gözlerim kızardı diyebilirim. I-ıh tekrar almayacağım.

Unknown dedi ki...

John Freidanın hacim verici spreyini ben de çok severek kullanıyorum, zaten yine senin tanıtımın sayesinde keşfetmiştim. O kadar memnunum ki şampuan ve saç kremini de almayı düşünüyorum :)

briss dedi ki...

Sephora'nın bu makyaj temizleyicisi berbat ötesi, göz yakması ayrı, çıkarmıyor ki zaten rimeli... Ama ben de geçenlerde duydum çift fazlı olanı varmış, o iyiymiş.. Sanırım kullanıp beğenenler çift fazlı olandan bahsediyordur, bundan olamaz asla

admin dedi ki...

happytobe, beğenmene sevindim, ben de severek kullanıyorum. şampuanını da aldım bir tek kremini almadım bu serinin :)

briss, bu çift fazlı olan yarısı beyaz yarısı mavi. ı-ıh bu da güzel değil gerçekten.

mercan dedi ki...

peki göz mak. tem. neyi tavsiye edersiniz:)

Unknown dedi ki...

John frieda' nın volume veren şampuanı vardı bende. Ama kalanını bitirsin diye anneanneme verdiydim.. Ben pek bi etkisini göremedim şahsen, o yüzden de yarısına geldiğimde tereğe kaldırdım. Kokusuna bayılıyordum gerçi bak o ayrı. Halbuki hacimli saçı da severim yani.. Ah bi de becerebilsem.. Spreyi deneyeyim o zaman bi de.

admin dedi ki...

mercan, lancome bi facil, ben çokçok memnunum kendisinden.

Grainne, şampuandan ziyade sprey çok başarılı. Bir dene derim, saç yapımla mı alakalı bilemiyorum ama benim saçlarımı müthiş hacimlendiriyor.

Pelin dedi ki...

John frieda' nın bu serisini kullandım hatta bitirmek için çaba sarfettim çünkü hiç bir etkisini göremedim. Ben Schwarzkopf BC doğal hacim spreyini kullanıyordum, çok da mutluydum ama artık bulamıyorum. O yüzden hala etkili bir hacim spreyi arayışındayım. Onun dışında Sephora'nın göz makyaj temizleyicisine bayılıyorum, sendeki gibi gözlerimi yakmıyor, ki aslında çoğu ürün yakar, en inatçı waterproof makyajı bile hemen çıkartıyor.

admin dedi ki...

Pelin, sanırım kişisel farklar bu şekilde devreye giriyor, maalesef kozmetik beğenileri çok göreceli, birimizin beğendiği diğerine iyi gelmeyebiliyor. Benim saç tipim dalgalı ve sönüktür normalde, JF bu seri çok güzel destekliyor, resmen alttan fönle kurutunca da saçlarım havalanıyor. Sephora temizleyicide de senin deneyiminin tam tersi : ))))

mercan dedi ki...

teşekkürler deneyeceğim:)aaa ama hayvanlar üzerinde test yapan bi marka bu:( deneyemeceğim...

Adsız dedi ki...

John Frieda'nın bu spreyinden ben de kullanıyorum, daha doğrusu kullanıyordum. Sizde de oluyor mu bilmiyorum ama, ıslaklığını aldığım saçımı sıkıp kurutuyorum, makineyi tuttuğum anda sıkmış olduğum yerlerde müthiş bir yanma oluyor. Bugün aldığım kozmetik dükkanına sordum, hemen kullanmayı bırak dediler. Sizde de oldu mu böyle bir şey?

admin dedi ki...

mercan, bilmiyordum :(

adsız, hayır olmadı, olduysa sana alerji yapmış olabilir, bence de bırak kullanmayı.

Adsız dedi ki...

Hızlı cevabınız için teşekkür ederim. Bundan sonra sıkı takipçinizim :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.