30.09.2010

Jel Eyeliner Karsilastirmasi

Daha önce MAC ve INGLOT’un jel eyeliner’larını sizler için karşılaştırmıştım. Bu yazı da kısıtlı bütçesi olup da INGLOT, MAC ve BOBBI BROWN Eyeliner Gel arasında seçim yapmak isteyenler için gelsin.

 Jel Eyeliner Karsilastirmasi

 Jel Eyeliner Karsilastirmasi

MAC Fluidline: Bu grup arasında sürümü en yumuşak olan, en kurumayan eyeliner bu ancak maalesef en dayanıklısı değil. Kalıcılık skalasında, yağlı göz kapakları için iki numarada. Sürdükten sonra üzerine mutlaka aynı renkte far filan geçiyorum ki kalıcılığı artsın. Ambalajı cam, kapağı sert plastik.

INGLOT Eyeliner Gel: Değerlendirmemi okumak için tıklayın. Bu gruptaki sürümü en sert ve mat olan jel eyeliner bu, ancak kalıcılığı bir numara olan da bu. Sürün bunu, denize girin, suya girin, yüzünüzü su ile yıkayın! I-ıh çıkmıyor! Siz onu çıkarana dek çıkmıyor desem abartmış olmam. Ağustos sıcaklarında eyeliner’ım hiç bozulmadan sokaklarda fink atıyor olmamı bu ürüne borçluyum! Ambalajı da, kapağı da plastik.


Bobbi Brown Long Wear Eyeliner Gel: Sürülmesi en rahat, en ipeksi yapıdaki eyeliner bu. O kadar ince bir yapısı var ki istediğiniz kuyruğu kendinize bile şaşıracak kıvamda hızlı ve kolay yapabilirsiniz ancak yağlı göz kapaklarında kalıcılık açısından sınıfta kalıyor. Sıcak havada, akşam olduğunda sert eyeliner görünümünü buğulu göz makyajına bırakıyor. Ancak yine de sürümü çok rahat olduğu için kısa süreli makyajlarda tercih ediyorum. Ambalajı cam, kapağı sert plastik.

Bu da size ufak bir video. Bir yandan çekerken bir yandan sürmeyi pek beceremedim ama şarkıyı seviyorum :P : )





Peki hangisi alınmalı?

Valla bence yağlı göz kapaklarınız varsa ve kalıcılık arıyorsanız INGLOT’tan şaşmayın! Göz kapaklarınız kuruysa Bobbi Brown veya MAC de işinizi fazlasıyla görür.

15 yorum:

noraashira dedi ki...

Selamlar, ben de bobbi brown jel eyeliner var ama fırça seçimi yapamadıgımdan henüz hiç kullanamadım, bana bir fırca önerir misin?

admin dedi ki...

Nora, kesik uçlu fırçalarla çok kolay sürülüyor, ben şu aşağıdakileri kullanıyorum, bir de ecotools eyeliner brush.

http://www.makyajcantam.org/2009/08/inglot-31t-ve-coastal-scents-black.html

Unknown dedi ki...

video gözükmüyor mc

ozge dedi ki...

Ben de denemek için elften eyeliner ve fırça aldım aklımda iyi bir şey almak vardı ama çokta pahalı olmasın istiyorum.
inglotun sürümü çok mu zor acaba ben daha yeniyim bu konuda alıpta kulanamazsam çok üzülürüm :)
strawberyden stila veya calvin klein'den almayı düşünüyordum.

Flame dedi ki...

Bende ecotools'un kesik ıçlusu ve Inglot'un eğik olanını kullanıyorum. Eyeliner'da Inglottan memnunummm :)))

Roxelanne dedi ki...

ben bu aralar maybelline in jel ayeliner ını kullanıyorum daha uygun fiyatlı birşey arayanlara tavsiye edebilirim, yakında yazısı gelecek zaten:) fekat şöle bir problemim var inglot jel kurudu nasıl eski haline döndürebilirim kuzum :'(

chunlibeauty dedi ki...

senin yorumlarını okuyunca inglot alcaktım ama ben yine 2. ye MAC aldım ama söz en kısa zamanda inglot alıp deneyecegim :D videoda pek fıkır fıkır olmuş :D

xo dedi ki...

ınglot'un muhteşem renk skalasından mor-lavicert arasında güzel bi jel eyeliner almıştım, sürümü mac'e göre daha zor, fırcada cabuk kuruyor filan evet sorun değil o kadar ama şöyle bir şey var ki, bir kaç saat sonra pırtık pırtık dökülüyor. böyle çatlak çatlak kalıyor gözümde. hatta biraz zorlayınca bütün eyeliner noktalar halinde elimde kalıyor. neden ola ki?

ozgur dedi ki...

avon dan bir tane almıştım ben sanırım 12tl idi cok memnunum cam sisede yine avonun kendi fırcasıyla kalıcılığı da sürümü de cok iyi fakat denize girmdeim hic onu bilmem cok memnunum

Adsız dedi ki...

Ben geçenlerde e.l.f. krem eyeliner aldım. Daha önce hiç krem/jel eyeliner kullanmadığım için ucuz birşey olsun istedim. Yanında gelen fırçasıyla uyguluyorum. Yeni başlayanlara tavsiye ederim, rahat sürülüyor, akma yapmıyor ve fiyat/performans oranı süper!

admin dedi ki...

magrenta, zor değil sadece biraz daha sert yapısı.

flame, aynen ben de!

Roxelanne, elinde duraline varsa 1-2 damla damlat karıştır hemen eski haline geliyor.

Chunli hehe güle güle kullan oynak yaptım :)

iremnur, aa öyle olmaması lazım, bende baya bi inglot liner var hiçbirinde olmadı. Acaba sendeki kurudu mu? kuruduysa içine 1-2 damla duraline damlat eski kıvamına gelsin.

ozgur, aa güzelmiş ucuz hem de.

Nyuu güle güle kullan.

moderator, düzelttim videoyu.

makyajblogum dedi ki...

Bobbi Brown'ın eyelinerından asla vazgeçmem, hem renk seçeneği daha fazla hemde yapısı hepsinden daha güzel...

chunlibeauty dedi ki...

sonunda bende inglotu aldim :D ama koyu kahve olanini tercih ettim te$ekkürler MC gercekten kalici ve güzel bir liner :D

admin dedi ki...

Chunli'cim begenmene cok sevindim canim kesinlikle cok kalici bende de mor siyah gri var lacivert de almayi dusunuyorum :)

Adsız dedi ki...

inglot ne kadara alıyorsun

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.