16.08.2010

Konu Dışı: Yumoş & Rinso

Yumoş ve Rinso ailesi Istanbul’da hoş bir blogger etkinliği düzenlediler ve davetlilerle Park Flora Botanik Bahçesi’nde çiçekleri inceleyip keyifli bir gün geçirttiler katılımcılara. Ben Izmir’de olduğum için katılamadım ama güzel kokan bu iki şişeyi de beni unutmayıp gönderdiler. Gidemedim ama muhteşem çiçeklere gözüm takılı kaldı :D

 Konu Dışı Yumoş Rinso

Astım hastası olduğum için çamaşırlardaki toz deterjanlar bazen sorun çıkarabiliyor bende, çamaşırlar üzerinden yeteri kadar durulanmayabiliyorlar. Bu yüzden çamaşır yıkarken sıvı deterjanları tercih ediyorum. Yumoş ve Rinso’nun bu iki deterjanı da bir kozmetik blogcusuna yakışır derecede mis kokuyor, ikisini de beğendim. Zaten normalde de çamaşırlarımda yumuşatıcı olarak Yumoş Extra kullanıyorum.

ÇocuklaÇocuk blogu etkinlikten detaylı olarak bahsetmiş ve çok güzel fotoğraflar paylaşmış, detayları onun blogundan okuyabilirsiniz.

2 yorum:

Cocukla Cocuk dedi ki...

Merhabalar, inşallah bir daha ki etkinlikte tanışma fırsatımız olur. Teşekkürler paylaşım için.

admin dedi ki...

Rica ederim, inşallah olur, sevgiler :)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.