2.08.2010

FlorMar Neon Oje 007

Bu ojeyi Zuzu’da gördüm ve çok beğendim, FlorMar internet sitesinde yoktu, ben de Kipa’daki FlorMar kiosk’unda denk gelince FlorMar Neon Serisi’nden birkaç renk aldım. Hevesle 7’yi sürdüm ama bana biraz hayal kırıklığı yaşattı.

 FlorMar Neon Oje 007

Sürerken biraz cıvık , 2 katta tırnaktaki çizgi yok olmuyor. Biraz geç kuruyor. Ama yine de 1.25 TL’lik fiyatıyla moda renklere ucuza sahip olmak isteyenler için güzel bir alternatif. FlorMar’ın son dönemlerde oje koleksiyonlarında yaptığı yenilikler hoşuma gidiyor, sezon koleksiyonları arttıkça daha çok sevineceğim.

(*) Siz bu yazıyı okurken ben bir mani gelmezse yıllık iznimi kullanıyor olacağım ve %90 yorumlarınızı geç yayınlayıp, döndükten sonra cevap vereceğim. Ben yokken FormSpring üzerinden bana sorularınızı gönderebilir, dilerseniz twitter hesabımdan da neler yaptığımı kontrol edebilirsiniz. Haftaya görüşürüz!

7 yorum:

Lokum Hanim dedi ki...

Biliyor musun bu benim ikinci kez duyusum bu oje ile ilgili hala seffafligi gitmemesi konusunda.. Her duyusumda kendimden suphe edip gidip yeniden suruyorum yok oyle bi durum benimkinde hemen 2 katta tamamen opak bir oje anlamadim hatali uretim mi var ne yapmislar? Deniz de mesela cok memnun sanirim onda da boyle bir sorun olmamis. Anlamadim ki neden boyle..

Bu arada link icin tesekur ederim.. Iyi tatilleeer =)

mihrace dedi ki...

bu rengi ben de istiyoruuumm:D 3'e 5'e bakmıycaz artık, 3-5 kat sürücez renk verene kadar:p:D

Tannesi dedi ki...

Ben rengi çok beğendim. ten renginde de gayet güzel durmuş. İyi günlerde kullan.

Unknown dedi ki...

Yeşiiil! Çok güzel! Yeşil ojeye bayılıyorum :))

Bu arada, ben de oje blogu açtım, takip edebilirsen sevinirim. :)
http://ojevitrini.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

renk daha açık çıkmış sende zuzununkine göre. ne zaman sorduysam standlara kalmamış oluyor yeşili. Ucuz yeşil oje açlığı varmış memlekette ((:

yıldız dedi ki...

bu yeşil rengini sevmiyorum ama yakışmış
ha ben sürmem o ayrı yeşil renginde bir tek minti birde haki (ki askeri yeşilde denir tam bir fanıyım) tabi haki ojede değil canım normal hayatta yeşillerle ilgili düşüncem bunlar

öpüldün

admin dedi ki...

Zuzu'cum kuşum, belki ürün formülasyonları aynı değil :/ renk güzel ama :D

mihrace, aynen öyle ve bol sabır lazım kuruması için :P

tannesi, sağol canım, arada böyle tuhaf renkler sürmek hoşuma gidiyor, hayata karşı isyanım onlar benim :P

Başak, takip edeceğim canım :)

Sister sinister, evet, daha cıvık hatta benimki. Eh yeşil ojenin pek olmadığını düşünürsen, bulunca saldırıyoruz işte :D

Yıldızcım, hakiyi ben de çok severim :D

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.