19.07.2010

Taze Bittiler.. #6

Temmuz ayının bilançosu da böylece ortaya çıktı : ) İşte yeni bitirdiklerim:

bitirdiğim makyaj kozmetik

1. Maybelline 2’si 1 Arada Göz Makyaj Temizleyicisi: Göz makyajı rutininde ben hep Lancome BiFacil kullanıyorum, devamlı okuyanlar artık tercihlerimi biliyordur. Fakat sürekli bir tane bitirdiğim için, “yahu ben mi çok abartıyorum, gideyim şu Maybelline’in göz makyaj temizleyicisini alayım nasıl olsa aynı şey”, deyip, bunu almıştım.

Kullandım kullanmasına.. Ama Lancome Bi Facil’mi bu mu derseniz, paranız varsa Lancome BiFacil derim. Yoksa, ucuz olsun derseniz ancak bu olabilir. Biraz yağlılık hissi bırakıyor. Jel eyeliner’ları iyi temizlemiyor. Cleansing Oil olmadan bununla tamamen komplike bir göz makyajını çıkarmak imkansız. Ha ama cleansing oil zaten kullanıyorum derseniz, kalıntıları temizlemek için gayet güzel iş yapıyor. Bi Facil alamadığım dönemlerde tekrar alabilirim bunu, ama şu an tekrar almayı düşünmüyorum.

2. Issey Miyake Summer EDT Parfüm: Bunu alalı epey olmuştu, şu sıralar Lancome Magnifique’ye ağırlık verdiğim için elimde sürünüyordu. Kullandım bitti, iyi oldu. Parfüm stoklamayı seven birisi değilim. Elimin altında en fazla 1-2 parfüm olur, bitiririm, öyle yenisini alırım. Summer EDT LE, ama tekrar bulursam alabilirim yine.

3. L’Oreal Oil-Free Göz Makyaj Temizleyicisi: İşte bu ürün çok başarılıydı. L’Oreal kampanyaları sırasında bana hediye gelmişti, elimdeydi, sürünmesin bitireyim dedim. Göründüğünden çok daha başarılı bir ürün. Göz makyajını iyi çıkarıyor ve yağlılık hissi bırakmıyor. Aynısından tekrar bulursam alabilirim yine. {Bu kız bu çıkarıcıları nasıl bitiriyor demeyin, her gün neredeyse komplike göz makyajı yapıyorum, bitiriyor işte ühüü}.

4. Clinique Liquid Facial Soap Dry/Combination: Clinique’in 3-Step serisindeki yüz sabununu çok seviyorum ve cildime çok iyi gelmeye başladı. GWP boylarını bir yere gideceğim zaman yanımda götürüyorum. Geçtiğimiz seyahatlerimde hep yanıma bunu aldım, o sırada bitti zaten. Çilekten yine GWP boylarını alacağım bu ürünün.

3 yorum:

Unknown dedi ki...

bende de şu maybeline makyaj temizleyicisi vardı hatta bi alana bi bedava şeklinde çok uyguna almıştım ama hiç memnun kalmadığım için verdim diğerini kardeşime. okadar komlike göz makyajı yapmadığım halde tek kelimeyle berbat diyorum.gözlerimi yakıyordu yakması şöyle dursun makyajım aynen bulaşık bulaşık kalıyordu gözümde

STİL SAHİBİ BAYANLAR dedi ki...

makyaj temizleyiciler konusundaki bilgiler bana çok yaradı teşekkürler

admin dedi ki...

ilknur, çıkarıcılığı güzel değil, ben de mecbur kalmadıkça kullanmıyorum :)

stil sahibi bayanlar, işe yaramasına sevindim, sevgiler..

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.