11.07.2010

Suna Dumankaya Formülleri

Suna Dumankaya Kimdir?

Türkiye'nin ilk lokman hekimi Fatma Öktem'in torunu olan Suna Dumankaya, anneannesinden aldığı bilgilerle yetişti, bu reçetelerle sayısız bitkisel ve pratik tarif geliştirdi. Birçok güzellik ve sağlık sorununa bulduğu çareler, Dumankaya’yı Türkiye'nin bitkisel ürünlerle cilt bakımı yapan ilk güzellik uzmanı olmasını sağladı. Yılların tecrübelerini kişisel birikimleriyle birleştiren Suna Dumankaya, doğal kozmetikler konusunda birçok ülkeden uzmanlık belgesi aldı.

Suna Dumankaya'nın Meslek Sırlarım ve Mucize Formüller adlı kitapları bulunuyor. Üçüncü kitabı Amazonlar'dan Anadolu'ya Astroloji ile Gelen DOĞAL SAĞLIK ve GÜZELLİK ise, astrolog ve yaşam koçu olarak dünyanın pek çok ülkesinde tanınan Frederico Ciongoli ile hazırladıkları ortak bir çalışma. Dumankaya’nın yeni kitabı ise yakın zamanda yayımlanacak.

Halen Habertürk gazetesinde yazan Suna Dumankaya, birçok aylık dergide, kadın, güzellik ve sağlık portallarında ve TV programlarında birbirinden değerli bilgiyi, mucize formülleriyle paylaşmaya devam ediyor.

Doğal Güzelliğin Sırrı: SD Doğal Kozmetik Ürünleri

Türkiye'nin ilk bitki bilimi ve doğal güzellik uzmanı Suna Dumankaya'nın adıyla markalaşan SD Doğal Kozmetik Ürünleri, Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nde üretiliyor. Ürünler arasında her cilt tipine uygun temizleme ve ön bakım kremleri, anti-aging ürünler, günün stresinden arınmayı kolaylaştırıcı ve anti selülit etkili masaj yağları, akne önleyiciler, kaş-kirpik kremleri, hassas cilt serisi, lekeli cilt serisi gibi pek çok özel ürünü bulunuyor.
Doğal kozmetik formüllerini kozmetik bilimi ile birleştirerek kullanıma hazır ürünler haline getiren Suna Dumankaya, cilt bakımı için gerekli doğal bakımı, sağlıklı bir şekilde güzelleşmek isteyenlerle İstanbul Bağdat Caddesi'ndeki mağazasında sunuyor.

Detaylar için: www.sunadumankaya.com.tr

Suna Dumankaya tariflerinden ben de kendi cildime uygun olarak bunu seçtim :)


Suna Dumankaya Formulleri

4 yorum:

cornus dedi ki...

merhaba
bende suna dumankay ürünlerını kullanıyorum cok da emmnunnum.
cildim cok yaglıbu maskeyı denıcem.s en denedın mi.
kil olarak hangi marka kili kullanıyosun.
suna dumankaya genelde beyaz kıl dıyo ama beyaz kıle de mermer tozu yada baska bi sey katarak verıyolar . ankaraya geldıgınde suna hanıma gösterdıgımde bu değil demişti beyaz kıle.

Oya Yoga dedi ki...

fiyatlar oldukça makul gözüküyor. göz ürünü deneyebilirim aslında. göz makyaj temizleyici ya da göz kremi alerji yapmıyorsa denenebilir. ayrıca şampuanı da merak ettim. kullanıp memnun kalanlar var mı?

nily21 dedi ki...

ürünlerinden almadım ama kitabını almıştım..ara ara maskelerini uyguluyorum çok da memnunum :)

admin dedi ki...

Cornus merhaba, ben ilk kez deneyeceğim aşağıdaki tarifi beğendim. Kili izmirde kemeraltından alacağım umarım gerçek çıkar :(

Beatlefan, ben kullanmadım ama doğal özlü gözüküyorlar.

Nilgün, ben de başlayacağım ilgimi çekti çok.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.