31.07.2010

Ruhan'ın Body Shop Cilt Bakım Ürünleri

Ruhan bu kez de Body Shop Cilt Bakım Ürünleri'ni bizler için değerlendirmiş, teşekkürler Ruhan, yine bekleriz!

Ruhan'ın Body Shop Cilt Bakim Urunleri

The Body Shop Vitamin C Cleasing Face Polish

Yüz yıkama jellerinde tercih ettiğim ürünlerden biri bu. Günlük kullanıma uygun hafif peeling etkili yüz yıkama jelini severek kullanıyorum,yüzüm de gerilme,dökülme,kızarma pullanma yapmayan bir ürün. Yüzümü yıkadığım an ferhalatıyor ve temizleme etkisi çok çok iyi. Bittikçe yenilediğim ürünlerden biri de bu. Ayrıca The Body Shop Vitamin C serisini yenilemiş, biter bitmez onları denemeyi düşünüyorum.

Ruhan'ın Body Shop Cilt Bakim Urunleri

The Body Shop Vitamin C Göz Çevresi Bakım Jeli

Göz çevresini iyi nemlendirecek bir jel arıyorsanız şiddetle tavsiye ederim bu ürünü. Memnun kaldığım ürünler listesinde ilk sıralarda geliyor. Zaten göz çevresi bakımı denilince ben Olay Age Defying ile bu ürünü tek geçiyorum. İyi nemlendirmesinin yanı sıra sürüldüğünde serinlik hissi veriyor.Çantamdan ayırmıyorum,iş yerinde, dışarı da yüzümü yıkadığım da ihtiyacım oluyor. Klimalı bir ofiste çalışıyorsanız zaten yanınızda mutlaka bir kaç şey bulunuyordur bu da benim için onlardan biri.

Ruhan'ın

The Body Shop Passion Fruit Temzileyici Jel

Bununla ilgili söyleyeceğim şey şu, neden bunu temizleyici jel olarak üretiyorlar anlayamadım, yüzümü cifleseydim bu kadar kötü olmazdı sanırım. Tesadüfen denemek için aldım,aldığıma pişman oldum, son olarak iş yerinde ellerimi yıkamak için kullanıyorum. Sevmedim ben bu temizleyici jel denen şeyi.

Devam edecek. :))

1 yorum:

Unknown dedi ki...

C vitaminli goz kreminden nefret ettim ben. ne zaman sursem goz cevrem alev alev yandı ve gozlerimden deli gibi yas geliyordu. direk cope gitti.
passion fruit jel ise bende de aynı kadere gitti: el yıkama jeli oldu :)))

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.