22.07.2010

NARS Deep Throat Allık

Yaz gelince bana bir haller oldu, allıklara sardım. Normalde bu kadar “allıkçı” bir insan değilimdir, beni “allıkçı”dan ziyade “rujcu/glosscu” olarak tanımlayabilirsiniz. Koleksiyonumda durmadan bıkmadan aldığım şey hep rujlardır çünkü.

 NARS Deep Throat Allik

Ne diyordum, yazın gelişiyle beraber göz makyajına es verince, allıklarla daha çok uğraşmaya başladım. NARS’ın Deep Throat’u {böyle allık adı mı olur yahu, eşim ekranda bu allığın adını ilk kez gördüğünde beni pornocu zannedecekti açıklamasaydım şayet!} ne zamandır koleksiyonuma katmak istediğim bir parçaydı ama Orgasm, SuperOrgasm ve Deep Throat arasında karar veremediğim için almayı erteliyordum. Ben birşeyi kullanmayacağıma emin olursam hayatta almam çünkü. Sonra geçenlerde Sephora İndirimine gittiğimde üç allığı da tekrar denedim ve benim rengimin bu seriden Deep Throat olduğuna karar vermiş, almış, ve eve geldiğimde bana satılan allığın Amour olduğunu farketmiştim hatırlarsanız ; )

Sonra Deep Throat COSME-DE.COM’da stoğa girdi ve üstelik sadece 29$ idi. Bu allığın Sephora fiyatı 68 lira, hatırlatırım. COSME-DE.COM’dan alınca 50 tl civarına geliyor, yani MaxFactor pudra ile aynı fiyata neredeyse. İşte ben de DT’yi o zaman sipariş verdim. {Cosme-De'de şu an Deep Throat tükenmiş ama diğer renklere bakabilirsiniz}.

 NARS Deep Throat Allik

Ve beklentilerim beni yanıltmadı. NARS Deep Throat gerçekten buğday (light medium, 20-25) tenlere, yani bana, gerçekten çok yakıştı. MAC’in “Frost” allık serisindeki gibi yoğun ışıltıları var, zaten bu allıkla bir Springsheen kıyaslaması da yapacağım ilerleyen günlerde.

 NARS Deep Throat Allik

Sonuç, aldığım günden beri Makyaj Çantam’da, yeni bir joker allık ünvanı alma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Şunlar da NARS allığımın içindekiler. Zannetmeyin ki parabensiz, hayır, elbette bu da kozmetiklerin %90’ı gibi paraben içeriyor.

 NARS Deep Throat Allik

NARS allıkları Türkiye’de, NARS Mağazası’nda, Sephora’larda, Harvey Nichols gibi mağazalarda bulabilirsiniz. COSME-DE.COM, StrawberryNET.com tarzı siteler aracılığı ile de yurtdışından daha ucuza alabilirsiniz.

Bir Son Not: NARS allıklar çok kırılgan, çantanızda taşıyacaksanız kutusunu atmayın ve kutusunda taşıyın, tecrübe konuşuyor – daha önce bir tane kırdım.

Bir allık yazısının daha sonuna gelirken, yarın CUMAAAA diye höykürmek istiyorum!

Love,
MC.

8 yorum:

Cerenicus dedi ki...

yine süpper bir bilgi daha, çok güzel bir renkmiş gerçekten, teşekkürler :)) Takipteyim

http://cerengnc.blogspot.com/

Drama Queen dedi ki...

Deep Throat şahane bir allık bence, hatta orgasmdan daha güzel:)

chunlibeauty dedi ki...

Bende artık göz makyajını pek yapmıyorum senin gibi allıklara geçiş yaptım :) Bu allığın rengi gercekten cok güzelmiş :) güle güle kullan canım..

yıldız dedi ki...

nefis bir renk :)

Bella dedi ki...

aa sephora daha pahaliyami satiyormus ? nars'in kendi magazasinda orgasm i sordugumda ben 62 demisti.

tubiss dedi ki...

kutu olayını söylediğin iyi oldu tam kutuyu atıyordum şimdi bugün nars torrid aldık teyzemle süper bir renk ya bununla ne renk ruj kullansam süper olur Iraz'cım :)

tubiss dedi ki...

ve söylemeyi unutmuşum sephorada indirimdeydi galiba 62 tl ye satılıyo

admin dedi ki...

Ceren, teşekkür ediyorum.

DramaQueen, kesinlikle katılıyorum, ve bende çok daha güzel duruyor orgasm'dan.

Chunli, sıcaktan sanırım, kışa doğru normale döneriz :D

yıldız, evet canım :)

Bella, 62'ye düşmüş galiba ama net hatırlıyorum bir süre önce 68di.

tubiss, bence torridle çok koyu rujlar seçme çünkü iddialı bir renk. ben olsam nude tonlara dönük renkleri ve ya altın tonlarını seçerdim.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.