28.06.2010

Taze Bittiler .. #5

bitirdigim kozmetik urunler


Haziran ayında bitirdiğim kozmetik ürünler de bunlar oldu.

1. John Frieda Brilliant Brunette Şampuan: Bundan ne kadar memnun olduğumu artık kaçıncı kere yazıyorum bilmiyorum. İşte bu da o memnuniyetten kalma bir adet boş kutu. Aynısından tekrar aldım, değiştirmeden kullanmaya devam ediyorum.

2. MAC Style Allık: Allık bitmez diyorsunuz da ben bitiriyorum işte. Bu allık her an çantamda duruyor, dolayısıyla diğer allıklardan daha sık kullanılıyor.. Kenarlarında azıcık kaldı ama artık fırçaya orantılı gelmiyorlar ve sertleşmiş haldeler, artık onu emekliye ayırdım o yüzden. Bunu atıcam. B2M yapanlar varsa yorum bıraksın onlara ayırabilirim. Aynısından tekrar aldım, sevdiğim ve bıkmadığım bir renk.

3. Biotherm Biosource Karma Ciltler İçin Jel Temizleyici: Elimdeki sample ürünleri biraz kullanmaya başladım.. Böyle küçük gözüktüğüne bakmayın, yüzümü her sabah bununla yıkadım, 14 yıkamalık ürün çıktı içinden. Açıkçası içindeki temizleyiciden çok memnun kaldım, yüzümü yakmadın yağını aldı, sivilce yapmadı ve yağlanmayı hafif de olsa kontrol altına aldı. İçindeki üründen indirimli denk getirirsem almayı bile düşünüyorum tekrar. Şimdilik almadım, dediğim gibi ucuz yakalayabilirsem alırım ama.

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhabalar.Birşey soracağım size.John Frieda serisinin kahve tonları için olan ürünleri sadece boya kahveler için mi yoksa doğal kahvelerde kullanabilir mi ? İyi kullanımlar.

admin dedi ki...

merhaba dogal kahveler de kullanabiliyor.

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.