30.06.2010

Regl Kabusu Sivilceler

Sizle hep güzel makyaj malzemeleri paylaşıyorum, bugün de "öööğ" dedirtecek bir durumla karşınızdayım. Bu sabah bir uyandım, boynum, çenem, alnım, her yerim böyleydi! Sivilce desen değil, beyaz nokta desen değil, direk regl döneminden kaynaklanan ne idüğü belirsiz şişlikler! Demin makyajımı çıkarınca bu iğrençlikleri kaydetmeye karar verip, fotoğrafladım.

Bol bol su içip, makyajla kapattım bugün kendilerini. Bakalım ne zaman geçecekler. Siz de regl dönemlerinde böyle mutasyona uğruyor musunuz?

Regl Kabusu Sivilceler

Regl Kabusu Sivilceler

Regl Kabusu Sivilceler

Şu manzaraya bak ya, gören de suratımı merdivenlere sürtüyorum zanneder..

Bugün bunu kapatabilmek için Laura Mercier Secret Camouflage, Dior PureLight Foundation, INGLOT Trio Powder, LM Powder kullandım.. Kaç tane ürün birden...

14 yorum:

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Ohooooo bu da bir şey mi benim pms zamanı halim bunun en az 10 katı daha kötü olur, haline şükret valla :P üff hayat bize zor şekerim :P

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
uğurböceği dedi ki...

KIZLAR BİR BLOGDA TERAMİSİN TABİ BÖYLE YAZILMIYORDUR.SİVİLCE VE İZLERE İYİ GELİYOR DİYE OKUMUŞTUM.BİLGİNİZ OLSUN.

Oya Yoga dedi ki...

al işte aynı sorun. bende de var, bir de bunun üzerine sinir şişkinlik ağrı çikolata krizini falan ekleyin. cildim mahvoluyor. ve suratım bunları belirginleştirmek için can atarcasına bembeyaz oluyor, üzerine de göz altlarımın morluğu belli oluyor. üfff içim karardı düşününce. bol bol su.

admin dedi ki...

Marjo, Yetmiyormuş gibi bir de ödem topluyorum zaten çam yarması gibiyim bi de iyice şişiyorum ://

Nah a Perfect Day, aynen ben de. Bir de canım çok tatlı istiyor, yedikçe de coşuyor bunlar yememeye çalışıyorum ay bir de kaşınıyorlar dediğin gibi!

Uğurböceği, teşekkürler canım öneri için, teramisin'i burnumun kenarlarına sürerdim eskiden,e vde olacaktı :)

Beatlefan, aynen ben de, bacaklarım bile şişiyor beah eyeteree!

Adsız dedi ki...

Aynı dertten muzdaribiz benim cildim kuru olduğu halde bu sorun bende de mevcut. Maden suyu spreyi var eczaneler de,ben onu kullanıyorum ismi şu an aklımda değil ama yüzümü soğuk suyla yıkayıp,bu spreyi sıkıyorum ve ardından çok ince bir şekilde bebe pudrası sürüyorum sabaha kalmıyorlar ben çok faydasını gördüm.

D.Ö. dedi ki...

aknefug diye bir ürün satılıyor eczanelerde.benim hiç sivilce çıkmayan cildimde bu dönem 8 10 tane birden çıkıyor.bp 5 ve bp 10 şeklinde iki ürünü var.bende daha ağır olan bp10 var.akşam sürüyorum sivilcenin üstüne sabaha o kırmızılığı falan kalmamış oluyor.evdeysem gün boyu tekrarlıyorum bunu yoksa akşam yapıyorum 2 güne geçmiş oluyorlar.ama ödeme hiçbir çare bulamadım ben daha :/

Adsız dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Dee Makeup dedi ki...

Bu postu dün girmişsin MC, ben bugün aynen bu haldeyim. yüzümde ufak ufak sivilce olmayan kabartılar, gözenekler desen almış başını gitmiş, surat her zamankinden daha yağlı, göbek pörtlemiş, bacaklar davul gibi olmuş, ikide bir sıcak basıyor.. ne var, birkaç gün içinde regl olucam :)
ben ergenlikte bile sivilce çıkartmadım ya! :( su falan da işe yaramıyor, ben yaz kış 3-4 lt su içerim her gün. bi de yazın feci ödem yapıyor vücut! üff!

chunlibeauty dedi ki...

uzaktan cekimde gene bisi belli olmuyor :D benim daha kötü günLerimde olmu$tu... Bu aralar benimde cildimde ufak ufak buna benzer seyler cıkıyor cok sinir bozucu!!!

Ezgi Kırmızıer dedi ki...

uff benim da aynı yaa..zaten yüzümde yeteri kadar küçük kırmızı izler var o dönemde bembeyaz sivilce çıkıyor yanağımda özellikle..üstelik öncesinde çıkıp bittikten sonrada 1-2 gün devam ediyor işkence ya..

pelininstyle dedi ki...

Benim saclarim igrenc olur:))) Zaten ince telli, regl donemlerinde boyle ucusuyor biseyler oluyor yapisiyor. ayy ne fena:)

YeŞiL** dedi ki...

Benimde öle ama 1 aydır bi hapa başladım yüzüm kabuk kabuk soyuluo ve öle büyük büyük sivilcelerde çıkmamaya başladı inş geçer sizde bi ecz uğrayın hemen bi hap göstereceklerdir ama dikkat edin bu tarz hapların karaciğere ters etkisi olabiliyormuş:(

Unknown dedi ki...

bunun ne olduğunu bilen varmı acaba bendede çıkmaya basladı

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.