11.06.2010

Packed !

makyaj kozmetik cilt bakimi

Kızlar ben gidiyorum, blog size emanet bir haftalığına :)

Bu sefer çok az eşyayla gitmeye kararlıydım, nitekim bavulun yarısını boş bıraktım, bu boşluğu yapacağım alışverişlerle doldurmayı planlıyorum ;)

Kıyafet olarak lacivert kot, siyah bir pantolon, birkaç gömlek ve tişört aldım.. Bir hırka, yelek, sandalet aldım. Bu kadar.. Hayatığımda aldığım en az eşya herhalde 1 hafta için..

Küçük beyaz Stila makyaj çantasında takılarım var.. Siyah çanta da şuradaki Body Shop makyaj çantam.. Hard Candy farlarımı aldım, fazla da birşey almadım.. Cilt bakım/vucut/saç ürünlerini de bitirmek istediğim içlerinde az kalmış ürünlerden seçtim ki dönerken bana yük olmasınlar bitirip geleyim..

Sizin için birkaç yazı hazırladım, ben yokken sıkılmayın diye.. Neler yaptığımı merak edenler twitter güncellemelerimi takip edebilir, an be an bildireceğim Istanbul'dan!

Ben yokken formspringebilirsiniz beni, geldiğimde toptan yanıtlarım! Görüşmek üzere!

Love,
MC.

2 yorum:

serrose dedi ki...

iyi yolculuklar canim cook supper bir tatil olsun!Alisverislerinde istedigin hersey super indirimde ve tam sana gore olsun :)

bir demet feslegen dedi ki...

Tatlım iyi yolculuklar :) Gönlünce geçsin umarım.. öpüyorum

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.