3.06.2010

Oriflame Yaz Kampanyası

Oriflame satan arkadaşımın ilgilenenler için bir duyurusu var, aşağıda paylaşıyorum.. Keyifli alışverişler..


Haziran ayında oriflame üyelik ücreti yanlızca 1 TL. Aşağıda üye olduktan sonra kazanacağınız kampanya ve hediyeler yer almaktadır.

Oriflame Kozmetik Güzellik Danışmanı aracılığı ile sizde Oriflame üyelik işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.Oriflame Güzellik Danışmanı olmanın kazandıracağı avantajlara sahip olun. Nedir bunlar?


*Ürünlerinizi hemen alıp, 21 gün içinde ödeme fırsatı ve ürünleri %30 indirim ile alıp, satabilme imkanı *Oriflame ürünlerini kendiniz ihtiyaçlarınız için %30 indirim ile alabilirsiniz.
*Yakınlarınıza Oriflame ürünlerini satabilirsiniz. Komşularınıza,akrabalarınıza, iş ve okul arkadaşlarınıza satış yapabilirsiniz.Onları da ekibinize katarak, onların yapacağı satışlardan da %21′e kadar prime hak kazanırsınız.



Oriflame'e üye olup %30 daha ucuza ürün almak için ve oriflame güzellik danışmanı olmak için fadimesarican@hotmail.com adresinizden bana ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.