22.06.2010

MAC Giveaway / Hediye

Yarışma sona ermiştir ilginize teşekkür ederim.. Talihli Jolie olmuştur..

Dün yaptığım alışverişleri bir güzel anlatmıştım ya hani, siz de fotoğraflara bakmıştınız. İşte ben o cicileri alınca, sizi de hediyesiz bırakmak istemedim.

Bu sebeple bir adet 6’lı MAC far paletini, ki kendisi “Devil May Dare Warm Eyeshadows Palette” oluyor, Makyaj Çantam’ın bir şanslı okuruna hediye etmek istiyorum.

mac cosmetics mac makyaj mac cilt bakımı parfüm

Palet orijinal MAC’tir, hiç kullanılmamıştır, parmaklanmamıştır, gayet sıfırdır. İçerisindeki renkler, Oh My Darling, Dare Ya!, Sorcery, Gold Tease, Prankster ve Devilishly Dark’tır.

 mac cosmetics mac makyaj mac cilt bakımı parfüm

 mac cosmetics mac makyaj mac cilt bakımı parfüm

 mac cosmetics mac makyaj mac cilt bakımı parfüm

Yarışmaya katılmak için neler yapmanız gerekiyor?

1) Bu blogun izleyicisi olmanız gerekiyor. Sağ taraftan “Makyaj Çantam’ı karıştıranlar” kısmından izleyici olabilirsiniz.

2) Geçerli bir isim/veya nick ile bu yazıya Makyaj Çantam’la ilgili yorumlarınızı/eleştirilerinizi/beğenilerinizi veya sitede görmek istediğiniz içerikle ilgili bir yorum bırakmanız gerekiyor. Adsız bırakılan yorumlar geçersiz sayılacak, tekrar eden yorumlardan sadece ilki dikkate alınacaktır.

Bu adım opsiyonel, ama eğer bunu da yaparsanız artı bir şans daha kazanabilirsiniz:

-Twitter’dan Makyaj Çantam’ı takip edin: http://twitter.com/makyajcantam

Eğer bu adımı da yaparsanız, bırakacağınız yoruma twitter kullanıcı adınızı belirtmeyi unutmayın, yoksa takip edip etmediğinizi kontrol edemem.


Koşullar


- Yarışma 25 Haziran Cuma günü saat 12:00’da (öğlen) bitecektir.
- Yarışma bitiminde tüm katılımcılar listelenecek ve bir talihli List Randomizer aracılığıyla seçilecektir.
- Kazanan kişiye benimle e-posta ile iletişime geçerek isim/soyad/adres/telefon bilgilerini vermesi için iki gün tanınacaktır, iki gün içinde geri dönüş yapmayan yarışmacı hakkını kaybeder ve yedek talihliye sıra geçer.
- Adsız bırakılan yorumlar geçersiz sayılacak, tekrar eden yorumlardan sadece ilki dikkate alınacaktır.
- Kargo ödemesi Makyaj Çantam’a aittir.
- Bu yarışma sadece Türkiye’den katılıma açıktır. Yarışmaya katılarak bu koşulları ve paketi Yurtiçi Kargo ile teslim alabileceğinizi kabul etmiş sayılırsınız.

Herkese bol şans!