21.06.2010

Güncelleme + MAC Haul ♥

Çook yoğun geçen bir haftanın sonunda yine yayındayım sevgili okurlar. BlogSpot IP engeli yüzünden birçoğunuz blogu görüntülemede zorluk çekti biliyorum ama şu anda siteye erişimde problem olmaması gerekiyor, lütfen ayarlarınızı kontrol edin antenlerinizi düzeltin :)

~

Geçen hafta Istanbul’daydım, bir hafta boyunca memleketteydim ama gelin görün ki planladığım şeylerin ancak %50’sini yapabildim. Buluşmak/tanışmak istediklerim, başta kayıp yazarımız Polsera, sonra Yıldız, seni hiç arayıp soramadım bile n’olur kusuruma bakma. Polsera ile de ikimizin Istanbul’un iki ayrı ucunda yer almamız sebebiyle koordine olamadık, biraz da benim koşuşturmamdan kaynaklandı.

~

Dikkat çok fotoğraflı bir yazıdır sabırla bekleyin efenim yüklenmesini!

Eve toplamda kozmetik olarak şu ganimetlerle döndüm.. Abarttım, kabul ediyorum, ancak MAC benim sadece Istanbul’da kavuşabildiğim bir mağaza ve ben tüm sene bileniyorum, az bile aldım :) Gelelim alışveriş hikayelerine... Standart haul post’larından biraz daha eğlenceli olsun değil mi bu kavuşma yazısı!

mac kozmetik alışverişi

~

Salı günü dr randevularım vardı, doktor ve hastane işlerinden hep gerilirim, o gün tüm işler bitip, {çok şükür} iyi haberler aldıktan sonra soluğu Taksim MAC’te aldım. MUA’lardan Mert ve Özkan Bey sağolsunlar yardımcı oldular bana, ben de merak edip kurcalayıp birşeyler kaptım..

To the Beach’ten göz kalemleri aklımda kalmıştı ama görmeden karar vermek istemiyordum. Kalemleri deneyip pigmentasyonlarına bayılınca ikisini de aldım..

mac to the beach koleksiyonu

Pret a Papier’e hiç bulaşmamıştım, bulaşmayı da düşünmüyordum ama bu rujları yakından görüp deneyince alıvermiş bulundum..

mac pret a papier koleksiyonu

Dazzleglass’lar artık permanent oldu ama benim daha çok yolum var onları tamamlamakta.. Ne zamandır dişlerimi bilediğim şu iki rengi de aldım geçtim..

mac dazzleglass renkleri

MAC’in ZoomLash’ini artık hiç sevmiyorum {nedeni şurada} ama Studio Fix Mascara ilgimi çekmedi değil.. Dayanamadım, aldım..

mac studio fix serisi

MAC Style allığım bitti, onu yenileyeyim derken Springsheen’i de almış bulundum..

mac allık renkleri style springsheen

Takma kirpik yapıştırıcım bitmişti, DUO’nun methini duyuyordum hep, ondan aldım. Bu MAC 222 fırça da INGLOT 6SS’in dar geldiği alanları blend etmek için, ona niyet aldım..

mac fırçalar

Inanılmaz şeker iki hatun olan Hersheyler ve Caramel ile IstinyePark’ta buluşabildik, benim de geçici olarak Istinye’de ikamet ediyor olmam sayesinde denk getirebildik. Ikisi de birbirinden şeker ve hoşsohbetler, onların konuşmalarını dinlemekten ben pek konuşmadım ama harbi şeker kızlar, twitter muhabbetlerinden bir farkları yok gerçekte de. Çok teşekkür ediyorum Istanbul trafiğinde üşenmeyip bana zaman ayırdıkları için, sevgiler kızlar..

Onların sayesinde ELCA Kozmetik Company Store denilen yerle tanıştım ve dehşete düştüm, ağzım on karış açık kaldı. Bu nasıl fiyatlar anlatamam, 5 liraya MAC Paint Pot filan var.. Elca Company Store’da Estee Lauder, Clinique, Darphin, Bobbi Brown gibi markaların indirimli ürünleri varmış.. Bence en çok indirim MAC ürünlerineydi.. Hello Kitty 5’li far paletleri 38 lira, 2009-2010 MAC Holiday 6’lı far paletleri de 38 liraydı.. PaintPot’lar 5, göz kalemleri 10-15, mineral ikili farlar 20 liraydı.. Holiday Bag’ler 35 liraydı yine yanlış hatırlamıyorsam..

Bu 6’li MAC paletler çıktığında 120’ye mi ne satılıyordu düşünün gelen indirimi, %50’den bile fazla :)

mac far paletleri

Mineralize ikili farlardan sadece bunu aldım. Aslında ben bulamamıştım, ağlıyordum orada standda yok diye, Hersheyler buldu zıpladım resmen sevinçten :♥

Image Hosted by ImageShack.us

Pigmentler ne kadardı hatırlamıyorum, 10 ya da 15 olabilir ama çok uygundu..

Image Hosted by ImageShack.us

Bu da Holiday Bag’lerden.. İçinde Blacktrack fluidline ve Melon pigment var.. İçindekilerle beraber 35lira mıydı neydi, aldığımız en uygun şey buydu aslında..

mac kozmetik makyaj

Bobbi Brown Long Wear Eyeliner Gel’ler de çok uygundu. 15-20 civarındaydı sanırım fiyatı. Gri tonlarında bir tane aldım..

bobbi brown mac kozmetik makyaj

Bu parfüm de MAC Naked Honey koleksiyonundan.. Sırf ucuz olduğu için aldım.. 20’ydi galiba..

MAC Naked Honey koleksiyonu

Kozmetik alışverişimi bunlarla sonlandırmak zorunda kaldım.. Bu arada kredi kartına 3 taksit yaptılar kampanya varmış +5 mi ne verdi o sayede ödeyebileceğim bunları :)

~

Kısa bir özet geçmek gerekirse Istanbul şehr-i şahane’m ama sadece tatildeyken.. 1 hafta çalışmadan gezmek güzel, bu tempoda çalışmak sanırım zor Izmir’e kıyasla..

Sahilde oturup şu yata imrendim, adamlar amma keyif yaptılar Boğaz’da :)

 makyaj kozmetik parfüm cilt bakımı moda

Aman yahu boşver diyerekten akşam Margarita’mı içtim. Kötü yapmışlardı ama en azından limonsuyu gerçekti :)

 makyaj kozmetik parfüm cilt bakımı moda

O günün akşamı da Beyoğlu’nda içtik arkadaşlarla, pişman değilim, sadece bira pahalıydı 9 liraya 30’luk bira mı olur, Izmir’de biz onu 4 liraya içiyoruz yaw diye iç geçirdim ;)

 makyaj kozmetik parfüm cilt bakımı moda

Son gün yola çıkmadan kahvaltı ederken de bu aç kalmış zavallıyı gördüm. Malum balık yok bu aralar pek!

makyaj kozmetik parfüm cilt bakımı moda

Bu yazının da burada sonuna geldik. Ha diyeceksiniz ki kıza bak kendine bir dünya şey almış bize hiçbir şey mi yok? Bu sorunuzun cevabı için yarını bekleyin, güzel bir sürpriz sizi bekliyor olacak ;)

Herkese keyifli haftalar, en kötü gününüz tatil gibi olsun ♥

18 yorum:

Adsız dedi ki...

Irazcım hepsi çok güzeller güle güle kullan ben özellikle farlara bittim fiyatlarıda çok uygunmuş gerçekten.eşim hep derki dünya taksitle satılsa onu bile alırsın sen diye, biz bayanlar hepimiz aynıyız işte. son pişmanlık fayda etmez diyerek iyiki almışsın hepsini.(Mac maskara ve allıklar kaç liraydı canım :) )İlknur-Bornova

admin dedi ki...

Ilknur'cum, sağol canım :) Valla beyler haklı işte ah elimizde bu kredi kartları..

Fişi atmamışım şimdi senin için baktım.. Allıklar 46, mascara 33 liraymış canım.. Bu arada komşuymuşuz ;) Sevgiler..

didem dedi ki...

aaayyy bayıldım hepsinee...özellikle elca kozmetik kısmı beni bitirdiii.istiyorum istiyorum istiyorumm:)))

tuguna dedi ki...

Irazcim superler, gozlerim bayram etti valla hehe, gule gule kullan hepsini. Allik bitirmene cok sasirdim, style'i cidden seviyor olmalisin. Benim alliklarim oylece duruyor, biraz azalsin, bitsin istiyorum.

Unknown dedi ki...

istanbula gelindiiiii ve ben aranmadım oyle miiiiii hemde midpointte oturmus seni beklerken bunca zamandır, kocaman bir hııııhh sana :))

xo dedi ki...

merhaba.. ELCA Kozmetik Company Store'u çok ama çok merak ettim, gözlerim belerd, ağzım açık kaldı resmen.. nerde ki bu? :)

Dee Makeup dedi ki...

MC, supersin, harikasın ne diyim! Hepsini güle güle sür sürüştür, muhteşem bir alışveriş olmuş :))
Bu arada Agora demişsin, MAC demişsin, çıkmam ki ben ordan :) önünde yatar kalkarım :P

#dailyela #elos dedi ki...

Irazcim;

hos gittin- hos geldin. Gercekten sayili zaman oyle cabuk geciyorki planladigin hic bir seyi yapamiyorsun. Saglik sonuclarin guzel cikmis cok sevindim. Yeni MAc cicilerini de gule gule kullan.;-))

isabel dedi ki...

off süper bir alışveriş olmuş!! bursa'ya da mac açılsa kapısında yatıcam sanırım :)

Narcissus dedi ki...

Bayıldım bayıldım hepsine. Güle güle kullan... Önümüzdeki ay ben de gidiyorum bu gazla güzel bir MAC haul yapar mıyım ... Tabiki yaparım hehe =))

admin dedi ki...

starfish, muhtesem bir yer, eger istanbuldaysan mutlaka git :)

tuguna, tesekkur ederim canim.. benim cildim yagli oldugu icin cok sık tazeliyorum allıkları. son 1-2 ayda da hep style sürdüm aa bi baktım bitti :))

Hello Kitty'cim, ne desen haklısın, seni de yazacaktım özelden yazayım dedim, gercekten o kadar hızlı geldim gittim ki hicbirseyi organize edemedim, nolur kizma bana, soz veriyorum bir sonraki geldigimde daha organize birisi olucam :/

iremnur :) kendisi istanbul maslak sun plazada :)

DeeMakeup, sağol canım:) valla ben de en az 20kere sordum kesin mi diye, kesin dediler. bakalim insallah artik acilir.. gerci hos butceyi deleriz artik ama :)

SM, sagol canim zaten en cok ona seviniyorum coksukur hersey temiz cikti o stresle gittim aldim bunlari. Oyle ya uf zamansizlik cok kotu :/

isabel, insallah acilir canim biz de izmir'de bekleye bekleye pert olduk :)

Narcissus, kuşum ne yap ne et mutlaka elca store'a git... hello kitty paletleri vs zibil gibi :)

nily21 dedi ki...

oh be içim açıldı...bloglarda işler kesat son zamanlarda, yeni bişeyler bulunmuyor:) Güle güle kullan hepsini ama ben bu Elca'yı çok kıskanıyorum..

mughetto dedi ki...

Hoşgeldin ve ben seni göremeden gittin. O hafta mezuniyet telaşım yüzünden yanınıza gelemedim halbuki gelecektim... Kısmet değilmiş! Birdahakine aklımda ama öpüyorum :)

towanda dedi ki...

herbiri çok güzelmiş ıraz güle güle kullan içim açıldı benimde alışveriş yapasım geldi :)

Unknown dedi ki...

Bu kadar güzelliğin arasından gözümün sadece içkilere takılmış olması nasıl bir manyaklıktır bilemiyorum ;) Güzel geçmiştir umarım tatilin Iraz'ım, cicilerini de güle güle kullan ..

admin dedi ki...

Nilgün, ben de çatlıyordum sonunda gidebildim. Doğum günün kutlu olsun bu arada gecikmeli de olsa :)

Mughetto, bu sefer zaten organize edemedik bir türlü. Gelebilseydin hepberaber haul yapardık :) Sevgiler canım..

Towanda, saol canım :)

JM, keşke sen de gelebilseydin o margaritaları tokuştururduk ooh götür ;)

nily21 dedi ki...

Çok teşekkür ederim :)))

meltem dedi ki...

Merhaba, konunun üzerinden çok zaman geçmiş ama birşeyi çok merak ettim. Sorum biraz saçma olabilir, şimdiden kusura bakma=)
To the beach koleksiyonundaki kalemlerden rosemary&thyme'ın rengine bayıldım ve tam da koleksiyonu kaçırdığıma üzülürken MAC'in sitesine bir baktım ki normalde de MAC'te olan bir renkmiş. Normalde olan bir renk, yeni bir koleksiyonda tekrar çıkarılır mı? Nasıl oluyor bu, bir fikrin var mı?

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.