5.06.2010

Ezgi'nin Ürün Yorumları {TBS + Sephora}

Makyaj Çantam okurlarından Ezgi memnun kaldığı ürünlerinin yorumlarını bizlerle paylaşmış. İlgine çok teşekkür ederim Ezgi, yine bekleriz :)
---

Çalışan ve iş gereği seyahat eden bir bayan olarak her valizin önemli bir kısmını makyaj ve bakım malzemelerine ayırmak beni yavaş yavaş zorlamaya başlamıştı ki artık seyahatler için pratik ürünler bulmanın zamanının geldiğine karar verdim. Birçoğumuzun iş için olmasa da yıl içinde seyahat etmek durumunda kalabileceğini düşündüğümden denediğim ve memnun kaldığım ürünleri sizlerle de paylaşmak istedim.

Sephora Waterproof Eye Makeup Remover Pads

Ezgi'nin Ürün Yorumları

Bu ürünü Sephora’dan bir alışverişim esnasında “yeni çıktı, denemek ister misiniz?” diyerek önerdiler ben de nasıl olsa makyajımı temizlemek ihtiyacım her zaman olacak deneyeyim diyerek aldım. Kutuda 30 adet temizleyici ile ıslatılmış göz pedi bulunuyor. Bir pedi gözünüzün üzerinde 3-4 saniye bekletip sildiğinizde makyajınızı temizleyebiliyorsunuz. Ürünün suya dayanıklı makyajı da çıkarabildiği iddia ediliyor. Açıkçası ben suya dayanıklı rimellerle ilgili yaşadığım acı tecrübelerden sonra bu tür ürünleri kullanmadığım için bu iddiayı test etme imkanım olmadı. Günlük göz makyajımı temizleme performansından memnun olduğumu söyleyebilirim; kapatıcı, baz, far, liner ve rimel kombinasyonunu temizleyebiliyor ancak suya dayanıklı makyaj için mükemmel bir temizleyici olacağını düşünmüyorum.

Bu pedlerin temizleyicisi likit yapıdakilerden. Sanırım kremsi temizleyicilere alışkın olduğumdan bu yapı biraz sert geldi bana. Ama gözümde herhangi bir rahatsızlık, alerji vb. bir etkiye sebep olmadı. Bu ürün ambalaj boyutları itibariyle – yaklaşık olarak bir nemlendirici kutusu kadar- rahatlıkla günlük çantada bile taşınabilir. Doğrusunu söylemek gerekirse iş seyahati, tatil gibi gittiğinizde makyaj yapmayı düşündüğünüz yerlerde yanınızda bir torba pamuk ve bir tüp temizleyici ile gezmektense bu ürünü götürmek daha kolay olacaktır. Tabi burada ten makyajınızın olmayacağı veya hafif olacağı varsayımını yapıyorum.

Ürünün fiyatını hatırlayamıyorum, alalı epeyce oldu. 15-20 TL civarı olabilir. Toplamda 15 kez kullanılabilecek bir ürün için çok ucuz değil aslında ama temizleyicisini taşıma ihtiyacı duyanlar için değerlendirilebilir bir seçenek.



The Body Shop Vitamin E Face Mist

Bu ürünü Body Shop indiriminden almıştım. Bazı sabahlar bırakın makyaj yapmayı yüzümü bile nemlendirmeden kendimi evden dışarı zor atıyorum. Nemlendiricimi hem evde, hem işte, hem çantada bulundurmak gibi bir maliyetin de çok akılcı olmadığını düşündüğümden bu spreyi gördüğümde çantaya atılabilirler listesine ekledim. Ve eklediğime de pişman olmadım.

Ezgi'nin Ürün Yorumları

Bu ürünü aldıktan 1-2 hafta sonra tatile çıktım ve ürünü denemek için çok iyi bir imkan oldu. Deniz, havuz, duş sonrası güneş koruyucusu sürmeden önce yüzü nemlendirmek gerekeceğinden ve kremimi plaja taşıyamayacağımdan bu sprey plaj çantamda yerini aldı. Güneş koruyucusundan önce yüzüme bu spreyi sıktım ve bütün tatil boyunca yüzümde hiçbir gerginlik hissetmedim. Ama her akşam yüzümü sağlıklı kalması için hafifçe lifleyerek temizlediğimi de eklemeliyim.

Bu sprey günlük kremin yerini alamaz ancak çantada bulundurulabilir ve acil durumlarda kurtarıcı olabilir. Yanılmıyorsam fiyatı 20-25 TL arasındaydı, indirime denk getirebilirseniz yarı fiyatına da alabilirisiniz.

4 yorum:

Lokum Hanim dedi ki...

Body shop'in bu serisinin kremlerinden alerjik bir cildim olmasina ragmen bende cok memnunum. Ama mutlaka spreyi ve temizleme pedleri denemeliyim... Paylastigin icin cok tesekurler Ezgi =)

Adsız dedi ki...

uni makyaj temizleme mendillerini öneririm,içinde hem 30dan çok daha fazla var,hem de çok uygun fiyatlı,güzel de çıkarıyor.

isabel dedi ki...

yazın sayesinde bu hafta sonu body shop vitamin e face mist aldım ben de :)
yeni kullanıyor olmama rağmen çok hoşuma gitti..
paylaştığın için teşekkürler :)

ozgur dedi ki...

pedler malesef gozeneklerin içine işlemiş olan malzemeleri temizlemekte yeterli denemz makyaj yapmayan kişiler için uygun ama bilgi verdiği için arkadaşımıza tesekkürler

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.