9.06.2010

Chanel Spices Quad'la Göz Makyajı

Chanel Spices Quadla Goz Makyaji


Bu göz makyajı'nı Chanel Spices Quad kullanarak yaptım, o quad'la yaptığım göz makyajını yine birisi sormuştu, bu sabah bu makyajı kullanınca hemen fotoğrafları da çektim. Dün gördüğünüz karanlık fotoğraflı gölgeleme yazısını da bu makyajı yaparken fotoğraflamıştım.. İşte o kurbağa gözler makyaj sonucunda bu hale geldi.. Biraz adama benzediler.. Napalım kurbağalık var serde ama makyaj sağolsun ;)))


Chanel Spices Quadla Goz Makyaji

Şurada anlattığım gibi kapatıcı sürdüm tüm göz çevreme, bu makyajda TBS Undereye Brightener kullandım. Göz yuvarlağından kaşa kadarsa MAC Painterly paint pot sürdüm.

Chanel Quad'ın en açık rengini göz pınarına ve kaş altına, pembe ve altınını göz yuvarlağına sürdüm.. Koyu kahveyi INGLOT 6SS ile iyice blend ederek crease bölgesine sürdüm.

MAC Blacktrack Fluidline'ı üst kirpik dibine, INGLOT AMC Black Kohl Eyeliner'ı alt kirpik dibine çekip kuyrukta çiftledim.

MaxFactor False Lash Effect mascara sürdüm.. Kaşlarımı koyu kahve bir farla boyadım, hangisini kullandım hatırlamıyorum.

Bu göz makyajını kullandığım gün yüzümde Dior Oil Free Pure Light fondöten #2, Laura Mercier Setting Powder, MAC Get Away Bronze allık ve NARS Albatross aydınlatıcı vardı.. Ruj olaraksa MAC Flowerplay üzerine Mimmy sürmüştüm..

Bu arada Chanel farlar inanılmaz simli, almayı düşünenlerin bilgisine, fırçamı ıslatmadığım için fotoda parlayan noktacıkları görebiliyorsunuz. Rötuşlamaya vaktim yoktu, böylece çıktım artık evden.

Yazarken yoruldum, yaparken 10 dakika sürmüştü ;)

5 yorum:

ben nezihe dedi ki...

şahanesin.. ben de artık gölgeleme yapabiliyorum :) sayende canım iyi ki varsın..

Esra E. dedi ki...

ırazcım ben cok begendim 5 parça ürün aldım channelden gelmesini bekliyorum biri 4lü gözfarı bayıldım makyajına :)) iş arkdaslarının işi çok zor bak bak doyamazlar konsantre kalmaz hiçbirinde :)

admin dedi ki...

nezihe, işine yaramasına sevindim:) sevgiler..

misseinstein, güle güle kullan canım. chanel farları sevip sevemediğime emin olamadım henüz, biraz fazla simliler ve toztoz dökülüyorlar ama renkleri çok güzel, ikilemde kaldım:) teşekkürler bu arada güzel sözlerin için:)

bir demet feslegen dedi ki...

Far simli ama çok güzelmiş tatlım çok yakışmış.. Ben bir de "yüzü makyaja hazırlama" yazısı isterim senden, çok faydalı olur :) Bi ara belki ne dersin ;)

esma dedi ki...

super bende bakıorum chanel farlara ama baya pahalı gıttıgıdıyorda var onada cesaretım yok lorealınde bu tonlarda kalıcı frları var duyrulur:)

Yorum Gönder

Yorum yaparak KULLANIM KOŞULLARI'NI okumuş, yaptırımlarını öğrenmiş ve kabul etmiş sayılırsınız.

Bu sitede anlatılanlar, blog sahibinin kişisel görüşleridir, kesin görüşler için mutlaka bir uzmana danışmanız gerekmektedir, bu blogdaki yazıların herhangi bir medikal geçerliliği yoktur.